Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Monrutė @ 2010 06 18, 15:40)
sveikos,

gavau laišką, kad ASOS daug nuolaidų
ar ką nors gero radote?

ir as gavau, bet nuolaidos dideles tik Outleto prekems. Bent jau pas mane laiske taip parasyta. Tai tikiuosi, kad bus ir visoms prekems ispardavimas greitu laiku.smile.gif
Bet pirma reikia sulauki savo uzsakymo, kurio ir siandien nera:(
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 18, 18:56)
ir as gavau, bet nuolaidos dideles tik Outleto prekems. Bent jau pas mane laiske taip parasyta. Tai tikiuosi, kad bus ir visoms prekems ispardavimas greitu laiku.smile.gif

kad skaičiau čia temoje, kad be rudens nebus salo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 18, 17:56)

As taip pat nesulaukiu dar savo siuntinuko 10 d. issiusto... verysad.gif
Atsakyti
as 8 d. dar negavau...
Atsakyti
Keista, kad taip ilgai si karta keliauja siuntinukai. Ir nervina, ka per pasta siuncia. Per DPD greiciau gal butu, reikes kita karta kokia plyta uzsisakyti, kad butu svoris didelis- tai al per DPD issius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 19, 06:42)
Keista, kad taip ilgai si karta keliauja siuntinukai. Ir nervina, ka per pasta siuncia. Per DPD greiciau gal butu, reikes kita karta kokia plyta uzsisakyti, kad butu svoris didelis- tai al per DPD issius biggrin.gif

mergaites, uzsakineju dabar cia:) man pasirode graziau ir pigiau nei ASOS. Viska veza i LT uz ta pacia kaina kaip ir ASOS

www.boohoo.com
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 06 19, 11:30)
mergaites, uzsakineju dabar cia:) man pasirode graziau ir pigiau nei ASOS. Viska veza i LT uz ta pacia kaina kaip ir ASOS

www.boohoo.com

o jau esat gavus kazka is ju ? kaip kokybe ?? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2010 06 18, 18:56)

QUOTE(laPerlla @ 2010 06 19, 01:19)
As taip pat nesulaukiu dar savo siuntinuko 10 d. issiusto...  verysad.gif

QUOTE(Joa @ 2010 06 19, 02:57)
as 8 d. dar negavau...

keistai tas pastas dirba.... unsure.gif mano birzelio 11 d. uzsakymas jau siandien atkeliavo... manau ir jusu turetu greit labai but....
Atsakyti
Man irgi labai greit atėjo, 9d užsakiau, o 16 jau gavau smile.gif Ir jau kelintą kartą iš eilės per dpd siunčia, tikrai tai priklauso nuo užsakymo sumos wink.gif
Atsakyti
man paskutinius uzsakymus siunte per pasta, bet atejo taip pat greit kaip per DPD bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=lisik,2010 06 19, 12:31]
o jau esat gavus kazka is ju ? kaip kokybe ?? smile.gif
Papildyta:
[size=1]

esu. Kokybe normali (tokia pat kaip ASOS) tik kai uzsakinesite ziurekite atidziau, ten daug sintetikos, vat cia yra pagrindinis ju minusas. Bet seip viskas ciki
Atsakyti
[quote=micefee,2010 04 28, 23:45]
Perkam ir dalinamės patarimais ASOS - the online fashion store - toliau. mirksiukas.gif

user posted image

Pirkimas. Parduotuvės adresas: http://www.asos.com/

Parduotuvė siunčia į Lietuvą, siuntimo mokestis 5.60 svaro. Prekės keliauja labai įvairiai - nuo 5 dienų iki kelių savaičių ir nelabai aišku, nuo ko tai priklauso... Kartais siunčia DPD (per kurjerius), bet dažniausiai paprastu paštu. Beje, užsisakius prekes per pusvalandį užsakymą dar galima atšaukti (savo ASOS sąsk. informacijos lange).

Apmokėjimas. Apmokame kreditinėmis kortelėmis (retais atvejais tinka debetinės, pavyzdžiui, Danske banko) arba SEB Visa Virtuon kortele. Svaro kursas nuolat kinta, paskaičiuojama pagal tos dienos banko kursą, jokių papildomų mokesčių nėra.

Grąžinimas. Nepatikusias prekes galima grąžinti, bet siuntimo išlaidas apmokate Jūs (vienos prekės atgalinio siuntimo kaina registruotu paštu ~25lt, taip pat priklauso nuo svorio). Supakuojate prekę ir išsiunčiate kartu su grąžinimo lapu, kurį gavote kai ją atsiuntė. Reikia nurodyti priežastį, kodėl grąžinate arba keičiamos prekės duomenis (dydį, splava, t.t.).Kai ASOS gauna prekę, parašo Jums el. laišką, kad gavo, o patikrinę ją perveda pinigus atgal į sąskaitą arba prekę pakeičia nauja ir Jums išsiunčia. Keičiant prekę už siuntimą į LT antrą kartą mokėti nereikia.

Nuolaidos. Kartais būna nuolaidų kodai (10%, 20%), kuriuos sužinoti prieš perkant galite įvedę google "asos discount code".

Klausimai.
Kilus klausimams, gali parašyti laiškelį angliškai štai čia: http://www.asos.com/...are.aspx?sel=20 ir jie pasistengs per vieną valandą (o kartais ir ilgiau) atsakyti.

Draugauk su ASOS facebook'e
[/quote]

Sena tema:
http://www.supermama...howtopic=552248
[/quote]
AS uzsakynejau is Asos 3 sukneles! gavau tik po 14 dienu,plius kokybe ne itin gera! Visgi ant Photo atrodo daug geriau,negu yra istikruju! Labai nusivyliau! Daugiau niekada nieko per ASOS Neuzsakysiu ! Be to,dar uzsakiau basutes,kai pamaciau realybeje,ir dar pasimatavu,net apsiverkiau ! verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(laPerlla @ 2010 06 19, 01:19)
As taip pat nesulaukiu dar savo siuntinuko 10 d. issiusto...  verysad.gif

AS 14 dienu laukiau,ir tai ka isvydau nebuvo tai,ko tikejausi! kokybe nelabai gera,atrodo visai kitaip negu per Asos photo ir video ! pamatysit pacios verysad.gif
Atsakyti
make-ups, na as nelabai suprantu is ko cia tokia tragedija reikia daryti ?nepatinka gi galite grazinti!

Nzn, na man niekada daiktai nera ziauriai skyresi. Yra pasitaike, jog siek tiek kitaip isivaizdavau - bet veliau paziurejus i internetines nuotraukas dazniausiai visgi pastebi, jog i kazka nebuvau atkreipusi demesio.
Man rodos daug kas nemoka atsiriboti nuo to, jog rubas fotografuojamas idealiame dirbtiniame apsvietime, uzdetas ant idelaus kuno, graziai priderintas. O ateina savaime aisku supokuotas, suspaustas apsilamdes, ir nesiojame juos mes- paprasti tsakant zmones biggrin.gif O dar jei kainavo 10 svaru...

14 dienu - 2 savaites - yra normalus terminas. Taip, visi tikimes gauti greiciau. Bet jie dazniausiai gi ir nurodo gavima po +/- 14 dienu, tai velgi kodel cia reikia tragedija daryti?
Atsakyti