Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Asstule @ 2010 06 17, 00:44)
Mergaites, gal kuri pirkote tokia suknele? Kazin kaip jos ilgis? Man su 170cm nebus labai trumpa  g.gif

user posted image

Šitos manekenės ūgis 177,5 cm (Kur maxi sukneles apsivilkusi yra parašyta). Tai galit orientuotis maždaug. Jums ji ilgesnė bus nei manekenei. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivace: 17 birželio 2010 - 10:01
man tai idomu, ar ta elegantstore.lt gerai elgiasi, lyg niekur nieko postindama Asos nuotraukas ir dydziu lenteles. Ir prie būtent Asos prekių niekur nepaminėta, kad čia Asos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plaktukai: 17 birželio 2010 - 17:03
QUOTE(balbetka @ 2010 06 17, 10:21)
tai prie sukneles turetu buti parasytas jos ilgis mirksiukas.gif  grazi bigsmile.gif

paziurejau, 85cm ilgis

QUOTE(Vivace @ 2010 06 17, 10:59)
Šitos manekenės ūgis 177,5 cm (Kur maxi sukneles apsivilkusi yra parašyta). Tai galit orientuotis maždaug. Jums ji ilgesnė bus nei manekenei.  mirksiukas.gif

AČIŪ mergaitės už pagalbą 4u.gif
Tai liuks, bus ilgesnė man nei manekenei, tai šikniuką tikrai dengs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plaktukai @ 2010 06 17, 17:02)
man tai idomu, ar ta elegantstore.lt gerai elgiasi, lyg niekur nieko postindama Asos nuotraukas ir dydziu lenteles. Ir prie būtent Asos prekių niekur nepaminėta, kad čia Asos  g.gif

o Jums tai labai rupi? g.gif
Atsakyti
o aš niekaip nesulaukiu savo suknelių unsure.gif 9 dieną išsiuntė- būdavo per savaitę atkeliauja, o dabar dar nėra...o man taip norisi jas kuo greičiau gaut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 17, 18:13)
o aš niekaip nesulaukiu savo suknelių  unsure.gif  9 dieną išsiuntė- būdavo per savaitę atkeliauja, o dabar dar nėra...o man taip norisi jas kuo greičiau gaut  verysad.gif

turetum greitai gaut mirksiukas.gif parodyk, ka uzsakinejai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 17, 18:14)
turetum greitai gaut mirksiukas.gif  parodyk, ka uzsakinejai bigsmile.gif

paprastutes kelias suknytes:

karštai dienai:
user posted image

šiaip kasdienai biggrin.gif :
user posted image

o šita bus kokiai nors progai, susigundžiau tik dėl labai geros kainos doh.gif blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 17, 20:10)
šiaip kasdienai  biggrin.gif :
user posted image

Si labai grazi drinks_cheers.gif Kai gausit, prasau pakomentuokit, kaip ji realybeje ir koks jos ilgis smile.gif Daug Asos graziu sukneliu, bet visos jos tokios trumpos atrodo, kad baisu pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2010 06 17, 19:52)
Si labai grazi  drinks_cheers.gif Kai gausit, prasau pakomentuokit, kaip ji realybeje ir koks jos ilgis smile.gif Daug Asos graziu sukneliu, bet visos jos tokios trumpos atrodo, kad baisu pirkti  doh.gif

gerai, pakomentuosiu, kai tik gausiu mirksiukas.gif
Šiaip tikrai trumpos jos, bet reikia priprasti prie to ilgio ir viskas gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
pima suknele labai grazi smile.gif lauksim fotoreportazo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 17 birželio 2010 - 23:46
sveikos,

gavau laišką, kad ASOS daug nuolaidų
ar ką nors gero radote?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 06 18, 15:40)
sveikos,

gavau laišką, kad ASOS daug nuolaidų
ar ką nors gero radote?