Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(micefee @ 2010 06 16, 16:05)
Poliesteris sintetika, ji nebūtinai bus tampri, jei sudėty nėra elastano. O dydžiai šiaip atitinka...

jei tai poliesterinis trikotažas, vistiek tampri, nors ir be elastano, (žinoma, su elastanu geriau dėvisi, ir prigula) ir iš foto panašu, kad ji trikotažinė, ir gana aptempta, o nematau užtrauktuko lens.gif , tad ne trikotažinės apsivilkt be šansų smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Šarė @ 2010 06 16, 16:10)
jei tai poliesterinis trikotažas, vistiek tampri, nors ir be elastano, (žinoma, su elastanu geriau dėvisi, ir prigula) ir iš foto panašu, kad ji trikotažinė, ir gana aptempta, o nematau užtrauktuko lens.gif , tad ne trikotažinės apsivilkt be šansų smile.gif)

Bet aš vis tiek sintetinių rūbų stengiuosi nepirkti, nes labai jau greit prakaituoji su jais...
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 16, 15:57)
Gal kuri esate turejusi kuria is siu sukneliu? Galvoju pirmakart uzsisakyti, bet bijau, kad nebutu per trumpos. Siaip nesioju M dydi, asos atitinka? Ir kas per medziaga tas poliesteris blush2.gif ? Ji tokia tampri, kaip elastanas panasi?
http://www.elegantst...products_id=482
http://www.elegantst...products_id=300

Ar neužkeltos kainos palyginti su asos?
Atsakyti
Joo.. uzkeltos ir dar kaip biggrin.gif

Si bliuskute Asos kainuoja 22 svarus (~90 lt) o elegantstore 133 Lt doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2010 06 16, 16:54)
Joo.. uzkeltos ir dar kaip  biggrin.gif

Si bliuskute Asos kainuoja 22 svarus (~90 lt) o elegantstore 133 Lt  doh.gif 

Tai atsiminkit, jei siunčiat viena, už siuntimą reikia mokėti 5.60 svaro. Aišku, tiesiogiai pirkti visada pigiau. Bet ne visi kreditines turi, jei daikto norisi, tenka ir tarpinininkėms 10% mokėti, nors susikooperavus su kuo nors tikrai pigiau išeina, o jei dar nuolaidų kodas pasitaiko...
Atsakyti
mergaites,o gal kuri batus,tiksliau basutes be kulno ,uzsisakinejot?kaip su dydziais ?noriu uzsisakyt bwet kazkaip bijau,nzn koki dydi imt.Cia grynai asos tie batai ne kokios kitos firmos.aciu is anksto uz atsakymus. ax.gif
Atsakyti
Aš asos batų nepirkau, bet kiek pamenu, kitos pirko ir atitiko. ax.gif
Atsakyti
gal kas uzsakyma darot? prisijunkciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 06 16, 17:55)
mergaites,o gal kuri batus,tiksliau basutes be kulno ,uzsisakinejot?kaip su dydziais ?noriu uzsisakyt bwet kazkaip bijau,nzn koki dydi imt.Cia grynai asos tie batai ne kokios kitos firmos.aciu is anksto uz atsakymus. ax.gif

Pirkau ASOS batelius, buvo dydziu ar net pusantro pamazinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 06 16, 16:48)
Ar neužkeltos kainos palyginti su asos?

na jei siuntimas 5,60 svaro, tai gaunasi tas pats beveik.
Atsakyti
Mergaites, gal kuri pirkote tokia suknele? Kazin kaip jos ilgis? Man su 170cm nebus labai trumpa g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 06 16, 23:44)
Mergaites, gal kuri pirkote tokia suknele? Kazin kaip jos ilgis? Man su 170cm nebus labai trumpa  g.gif

user posted image

tai prie sukneles turetu buti parasytas jos ilgis mirksiukas.gif grazi bigsmile.gif

paziurejau, 85cm ilgis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 17 birželio 2010 - 09:28