Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(balbetka @ 2010 06 10, 22:17)
miargos, kodas biggrin.gif  paypaljune, 15%

aciu, pasinaudojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 13, 15:49)
nu va  doh.gif  būčiau sutaupius šiek tiek..kažkas sakė, kad per vasarą nebus jokių kodukų  cool.gif
dar ir svaras pakilęs iki 4,2. Geriau jau jis nebekiltų  ax.gif

tai va, as ir sakiau, nes taip buvau skaicius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2010 06 13, 20:45)
aciu, pasinaudojau thumbup.gif

oj didelis dėkui merginos, pirmą kart iš asos užsisakinėjau, kodu pasinaudojau, dabar belieka tikėtis, kad suknytės tiks smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif man kazkodel si karta nesigauna uzsisakyti, raso:
Sorry, discount code PAYPALJUNE is not valid for the delivery method selected. Please select correct delivery method and try again

Gal susidurete su tokius uzrasu? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elesar @ 2010 06 14, 19:33)
sveikos smile.gif man kazkodel si karta nesigauna uzsisakyti, raso:
Sorry, discount code PAYPALJUNE is not valid for the delivery method selected. Please select correct delivery method and try again

Gal susidurete su tokius uzrasu? aciu smile.gif

o gal jau pries tai uzsakinejote? nes jis tik viena karta veikia smile.gif as vakare uzsakinesiu, jeigu ir man neveiks, busiu labai pikta doh.gif
Atsakyti
Nea, pirma karta, pamaciau koda:) ir puoliau uzsakineti:)
Atsakyti
QUOTE(Elesar @ 2010 06 14, 19:49)
Nea, pirma karta, pamaciau koda:) ir puoliau uzsakineti:)

tai jauciu ir man neveiks verysad.gif
Atsakyti
na va, padariau uzsakyma smile.gif man kodukas veike, bet nukainuotom prekem nuolaidos nepaskaiciavo schmoll.gif
Atsakyti
idomumo delei patikrinau - man irgi jau nebegalioja (galbut todel, kad karta jau panaudojau) smile.gif

raso:

The following errors have occurred:

* the discount code "PAYPALJUNE" has expired
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 06 15, 03:01)
    * the discount code "PAYPALJUNE" has expired

jei taip raso, reiskia, kad jau isvis nebegalioja smile.gif nes jeigu naudotas buvo, tai raso kazka, kad already has been used...
Atsakyti
Gal kuri esate turejusi kuria is siu sukneliu? Galvoju pirmakart uzsisakyti, bet bijau, kad nebutu per trumpos. Siaip nesioju M dydi, asos atitinka? Ir kas per medziaga tas poliesteris blush2.gif ? Ji tokia tampri, kaip elastanas panasi?
http://www.elegantst...products_id=482
http://www.elegantst...products_id=300
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 16, 15:57)
Siaip nesioju M dydi, asos atitinka? Ir kas per medziaga tas poliesteris blush2.gif ? Ji tokia tampri, kaip elastanas panasi?

Poliesteris sintetika, ji nebūtinai bus tampri, jei sudėty nėra elastano. O dydžiai šiaip atitinka...
Atsakyti