Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(micefee @ 2010 06 10, 19:12)
Neatitinka per tą vietą nuo liemens iki krūtinės.  doh.gif

Nepasiseke tau... As nebezinociau ka rengtis be asos sukneliu smile.gif
Tau reikia ieskot kitokio modelio- nuo krutines platejanciu. smile.gif arba trikotazines, kurios tempiasi kiek reikia, ar priglunda kur reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 10, 21:03)
Nepasiseke tau... As nebezinociau ka rengtis be asos sukneliu smile.gif
Tau reikia ieskot kitokio modelio- nuo krutines platejanciu. smile.gif arba trikotazines, kurios tempiasi kiek reikia, ar priglunda kur reikia smile.gif

Tai vat kad turėjau ir nuo krūtinės platėjančią, bet per siaura buvo per apimtį po krūtine... Jokių kitokių apart trikotažinių nebepirksiu. schmoll.gif
Atsakyti
miargos, kodas biggrin.gif paypaljune, 15%
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 10, 22:17)
miargos, kodas biggrin.gif  paypaljune, 15%

aciu aciuks.gif jau panaudojau, veikia good.gif
Atsakyti
Gal galit patarti smile.gif
Ar tiktų ilga suknelė, jei nesu liekna? Ūgis 1,71m? Pažiūrėjau, tokių gražių yra...
Atsakyti
gal kas nori siandien jungtis prie uzsakymo? smile.gif
Atsakyti
šiandien gavau pakeistą suknelę į didesnį dydį, nu ir patenkinta thumbup.gif per užpakaliuką viskas super, o per krūtinę vos vos laisvoka, bet labai lengvai pataisoma su gera liemenėle
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2010 06 11, 19:30)
Gal galit patarti smile.gif
Ar tiktų ilga suknelė, jei nesu liekna? Ūgis 1,71m? Pažiūrėjau, tokių gražių yra...

yra ivairiu modeliu. Aptempta gal ir nelabai tiktu (bet tas "ne liekna" yra subjektyvus dalykas, gal visai ir tiktu) smile.gif rinkciausi gal kokia platejancia ir plevesuojancia. Bet reikia gerai pasirinkt dydi, kad per siules nebutu maza....

QUOTE(sharbata @ 2010 06 12, 21:31)
šiandien gavau pakeistą suknelę į didesnį dydį, nu ir patenkinta thumbup.gif per užpakaliuką viskas super, o per krūtinę vos vos laisvoka, bet labai lengvai pataisoma su gera liemenėle

o kuria gavot ? bigsmile.gif gal idetumet foto gyvai ? visada labai idomu pamatyt ne parduotuvines foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 10, 21:17)
miargos, kodas biggrin.gif  paypaljune, 15%

nu va doh.gif būčiau sutaupius šiek tiek..kažkas sakė, kad per vasarą nebus jokių kodukų cool.gif
dar ir svaras pakilęs iki 4,2. Geriau jau jis nebekiltų ax.gif
Atsakyti
Aš tai jau apsiraminau su tais siuntimais... Tiek doleris, tiek svaras pabrangę, tai ne taip jau pigiai ir gaunasi ką nors parsisiųsti... O be to, nepatingėjus ir LT galima kažką gražaus rasti. ax.gif
Atsakyti
Aš tik seilę pavarvinu, nes taip pat pabrango viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 13, 15:54)
Aš tai jau apsiraminau su tais siuntimais... Tiek doleris, tiek svaras pabrangę, tai ne taip jau pigiai ir gaunasi ką nors parsisiųsti... O be to, nepatingėjus ir LT galima kažką gražaus rasti.  ax.gif

nu aš irgi nebe tiek daug perku, bet dar kol kas neapsiraminau biggrin.gif nes Lietuvoj nemoku nieko rasti, o ir laiko tam neturiu, bei per sunku po darbų dar po pardes vaikštinėt blush2.gif čia sau sėdi prie kompo, valgai vakarienę ir perki biggrin.gif
Atsakyti