Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Twista @ 2010 06 08, 20:06)
Aš nešioju 36, tai Asos ėmiau 8 - tinka kuo puikiausiai smile.gif

Sakykit, kiek pas jus per klubus cm.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laPerlla @ 2010 06 08, 21:42)
Sakykit, kiek pas jus per klubus cm.?  smile.gif

92-93 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 06 08, 20:52)

Dekui. 4u.gif Tai man su 86 cm. 6 dydis turetu tikt, kaip suprantu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 06 08, 21:52)

Kazin as su savo 89cm isibraskinciau i 6dydi g.gif
Atsakyti
Gal kuri greitu metu planuojate pirkti Asos? Turiu nedidelį daiktelį išsisrinkusi ir norečiau prisijungti. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 06 08, 21:06)
Aš nešioju 36, tai Asos ėmiau 8 - tinka kuo puikiausiai smile.gif

Aciu.Tai reiskia man irgi turetu 8 but geras bigsmile.gif
Atsakyti
Atsimenu, kažkas šnekėjo, kad užsakius kartais dingsta viskas iš saved items. Kodėl?
Atsakyti
Man taip buvo, bet paskui atsirado. O paskutiniu metu nieko nepirkau, bet vis tiek krepšelis visas dingo...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 10, 12:38)
Man taip buvo, bet paskui atsirado. O paskutiniu metu nieko nepirkau, bet vis tiek krepšelis visas dingo...

krepšelis tai trumpai tebūna. Keletą dieną ko gero. Aš viską dedu į saved items, bet ir tai kažkada kompas persikrovė pats ir nebeliko nieko doh.gif biggrin.gif

dabar laukiu trijų suknelių bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 10, 15:06)
krepšelis tai trumpai tebūna. Keletą dieną ko gero. Aš viską dedu į saved items, bet ir tai kažkada kompas persikrovė pats ir nebeliko nieko  doh.gif  biggrin.gif

Aš saved items ir turėjau omeny... Krepšelyje prekės 2 valandas tebūna. tongue.gif

Oi, suknelių nebepirksiu iš ten... Nebent medvilnines. Kažkoks fiasko man su jų dydžiais. Išsiunčiau vakar savo abi atgal, tikiuosi dar priims, truputuką vėluoju. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 10 birželio 2010 - 14:24
QUOTE(micefee @ 2010 06 10, 14:23)
Aš saved items ir turėjau omeny... Krepšelyje prekės 2 valandas tebūna.  tongue.gif

Oi, suknelių nebepirksiu iš ten... Nebent medvilnines. Kažkoks fiasko man su jų dydžiais. Išsiunčiau vakar savo abi atgal, tikiuosi dar priims, truputuką vėluoju.  blush2.gif

neatitinka tau dydžiai? keista, nes man visos tinka rolleyes.gif tfu tfu..prisikalbėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 10, 20:06)
neatitinka tau dydžiai? keista, nes man visos tinka  rolleyes.gif  tfu tfu..prisikalbėsiu  biggrin.gif

Neatitinka per tą vietą nuo liemens iki krūtinės. doh.gif
Atsakyti