Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Pamaiva @ 2010 06 04, 13:02)
kokia graži suknytė  wub.gif  Bet labai jau trumpa smile.gif

Nuotraukoje ji trumpesne negu is tikruju. O be to, dabar nuotrauka pakeite, ir dabar sita manekene su kitais sandalais (ant kulnu), todel ta suknele labai jau trumpa atrodo rolleyes.gif
Siaip as esu auksto ugio, todel galvojau, kad su blauzdinem eisiu, bet is tikruju tai pats tas tas ilgis thumbup.gif Blauzdiniu neprireiks.
Jei maziukas per anksti nepasibels ir leis man vestuvese sudalyvauti butinai ikelsiu nuotraukytes mirksiukas.gif

O dabar apie mano sandalus. Grizau siandien su maziuke is sodybos ir pasirodo mano diedas ismete grazinimo lapa fool.gif doh.gif O dar penktadieni buvau nusprendus juos grazinti cry.gif
Gal tie sniureliai prasitampys, nes ten oda g.gif Ar vis tik man juos bandyti pardavineti?
Atsakyti
Įmanoma grąžinti ir be grąžinimo lapo, tik reikia kažkaip su jais susisiekti... Pasidomėkite, asos puslapyje turėtų būti visa informacija.
Atsakyti
Prisijungiat prie savo accounto ir ten yra "I have lost my returns form (International Customers)". Atspausdinat, uzpildot ir siunciat smile.gif
Atsakyti
gal kas turit nuolaidų koduką? niekaip nesiseka rasti jokios nuolaidėlės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 07, 17:16)
gal kas turit nuolaidų koduką? niekaip nesiseka rasti jokios nuolaidėlės  doh.gif

dabar, kiek teko skaityt komentaru, tai iki rudenio nebus doh.gif bent jau rase, kad praeitais metais tokiu laikotarpiu irgi nebuvo, o labai gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 06 07, 21:27)
dabar, kiek teko skaityt komentaru, tai iki rudenio nebus doh.gif  bent jau rase, kad praeitais metais tokiu laikotarpiu irgi nebuvo, o labai gaila unsure.gif

et....
lauksim rudens
bet vis tiek pirksime, ane?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 06 07, 23:25)
et....
lauksim rudens

ane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muimyte @ 2010 06 08, 00:44)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 06 07, 22:25)
et....
lauksim rudens

pirksim, o ką daryt biggrin.gif suknelių tai reikia cool.gif
Papildyta:
QUOTE(balbetka @ 2010 06 07, 20:27)
dabar, kiek teko skaityt komentaru, tai iki rudenio nebus doh.gif  bent jau rase, kad praeitais metais tokiu laikotarpiu irgi nebuvo, o labai gaila unsure.gif

nu bet ot kokie doh.gif ir sale'e visai nieko gero neįmeta..
Atsakyti
Panos,kadangi neskaiciau visos temeles blush-anim-cl.gif Tai gal kuri man atsakys,kaip su dzinsais is asos,ar atitinka dydzius? 4u.gif Turiu keleta nusiziurejusi smile.gif tik vis neapsisprendziu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2010 06 03, 18:35)
Sveikos,
gavau siandien sita

ir Gold spalvos sandalus.

sandalai kokie grazus ! bigsmile.gif o koks jusu kojos dydis ir koki emet UK dydi ? ar atitiko ? 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 06 08, 20:43-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 06 08, 20:43)
Tai gal kuri man atsakys,kaip su dzinsais is asos,ar atitinka dydzius? 4u.gif 

Aš nešioju 36, tai Asos ėmiau 8 - tinka kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 08 birželio 2010 - 20:07