Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Dajan @ 2010 05 22, 09:34)
ir dar viena suknele, kuri buvo paskutine ir jos linko jau nebera...

Suknelę rodo Jūsų užsakymo lape, ten galima pažiūrėti "view order", nesvarbu, kad jos nebėra. mirksiukas.gif Graži ta dviejų dalių kur su marškinukais.

Ačiū visoms už pagiras mano suknelei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 21, 09:20)
user posted image user posted image user posted image
Gavau katik siuntinį, visi dydžiai tiko, visų 8. Ilgiai geri, tikėjausi per trumpų suknučių, bet puikiai.

gaila, nespejau pamatyt realiu foto. ax.gif

QUOTE(micefee @ 2010 05 21, 13:43)
Įdedu suknelės foto (fotoaparatas šiek tiek paryškina spalvas):

micefee, labai grazi suknele. Realiai graziau nei parduotuves catwalk. Kai uzsisaket, pamaniau "nelabai", bet kai pamaciau gyvai - thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(micefee @ 2010 05 21, 13:02)
O tai ką darėt? Pasilikot? Maniškė tai visai nesitampo, nešioti nepavyks, nebent kažkokiu būdu paplatinti tą juostelę ties krūtine, bet neįsivaizduoju kaip... Yra M dydis žiūriu, gal bandyti keisti?  g.gif Bet bijau, kad per didelė bus per krūtinę tada ir iš ilgio...
Maikutė ir mėlyna suknelė labai gražiai atrodo, o pilka tikiu realybėj gražesnė, nes bent jau maišely supakuota man net labiau nei ta mėlyna patiko.  ax.gif

su savo suknele nieko nedarau - nesioju toliau smile.gif maniske geltona irgi nei kiek nesitampo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 05 22, 10:34)

Kokia grazi suknele bigsmile.gif Kazko panasaus ieskojau, kazin ar su tokia galeciau eiti i diplominio gynima blush2.gif
Koki dydi reiktu imti, siaip nesioju virsu 36, apacia 38 g.gif
Is anskto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 05 22, 14:12)
Kokia grazi suknele bigsmile.gif Kazko panasaus ieskojau, kazin ar su tokia galeciau eiti i diplominio gynima blush2.gif
Koki dydi reiktu imti, siaip nesioju virsu 36, apacia 38  g.gif
Is anskto dekoju 4u.gif

Man atrodo diplomams visai tiktų. ax.gif Su dydžiu sunku patarti, aš nešioju S, bet abi suknelės 8 dydžio man mažokos per viršų buvo (per apačią geros, nes apačia platėjanti, neaptempta)... Tai jei pas jus krūtinė didesnė (ne A dydžio) ir liemuo maždaug apie 67 cm ar daugiau, tai siūlyčiau gal iš karto 10 bandyti... O jei S į mažesnę pusę, tai gal ir 8 tiks... Nors aš savo pakeisto 10 dydžio nesulaukiau dar, tai neįsivaizduoju, ar tiks. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 22 gegužės 2010 - 13:38
QUOTE(Kristepala @ 2010 05 22, 14:12)
Koki dydi reiktu imti, siaip nesioju virsu 36, apacia 38  g.gif
Is anskto dekoju 4u.gif

sita suknele uzsakiau savo draugei, jos apimtys panasios, paemem 10 dydi. jei turite laiko, palaukite iki birzelio 3d.(zada iki sios datos atsiusti) parasysiu ar tiko ir kokia kokybe.
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif , as taip pat galvoju apie 10 dydi, nes liemuo pas mane nera labai plonas. Lauksiu atsiliepimu apie kokybe ir dar noreciau suzinoti ar iskirpte nera labai gyli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 05 23, 17:57)
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif , as taip pat galvoju apie 10 dydi, nes liemuo pas mane nera labai plonas. Lauksiu atsiliepimu apie kokybe ir dar noreciau suzinoti ar iskirpte nera labai gyli  blush2.gif

ok, kai tik gausiu iskart parasysiu.
Atsakyti
atsimenu kazkas lyg siunte atgal prekes is skirtingu uzsakymu, tai noreciau paklaust ar viskas gerai, prieme? nieko nesake? nes noriu siust atgal opra daiktu is skirtingu savo uzsakymu smile.gif
Atsakyti
Tai jeigu čia tavo užsakymai, tai nieko tokio manau. Ten siuntė kelios merginos susikooperavusios su skirtingais užsakymais, bet, atrodo, grąžino abejoms pinigus.
Atsakyti
user posted imagehttp://images.asos.com/inv/y/23/48/978925/print/image1l.jpg

user posted image

gyvai sias suknias matet? pirmoji nebus kaip baline? kaip kokybe? dydis?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 05 24, 00:13)
atsimenu kazkas lyg siunte atgal prekes is skirtingu uzsakymu, tai noreciau paklaust ar viskas gerai, prieme? nieko nesake? nes noriu siust atgal opra daiktu is skirtingu savo uzsakymu smile.gif

Aš siunčiau smile.gif Ir netgi ne iš savo skirtingų užsakymų, o vieną savo, o kitą irgi savo, bet buvo kitos moters vardu užsakinėtas, tai truputį painiavos buvo, bet viskas gerai, pinigus atgavau thumbup.gif Tai būkit rami, tikrai galima taip, tik aišku įdėkit abiejų užsakymų grąžinimo lapus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 05 24, 16:20)
Aš siunčiau smile.gif Ir netgi ne iš savo skirtingų užsakymų, o vieną savo, o kitą irgi savo, bet buvo kitos moters vardu užsakinėtas, tai truputį painiavos buvo, bet viskas gerai, pinigus atgavau  thumbup.gif Tai būkit rami, tikrai galima taip, tik aišku įdėkit abiejų užsakymų grąžinimo lapus smile.gif

thumbup.gif aciu, nuraminot
Atsakyti