man kaip tik antroji dailesne, isivaizduoju, kad realiai gerai atrodo
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 21, 06:20)
Gavau katik siuntinį, visi dydžiai tiko, visų 8. Ilgiai geri, tikėjausi per trumpų suknučių, bet puikiai.
Melyna suknele tai tikrai dailiai atrodo, kaip ir maikute bet ta antra tai nekokia..apacia tai nieko, bet virsus tai toks kaip istampytas atrodo, nuskalbtas...
QUOTE(lisik @ 2010 05 21, 01:58)
tai va, dydis lyg ir geras, bet per sonkaulius siauroka. Matyt cia daugumos asos sukneliu taip
O tai ką darėt? Pasilikot? Maniškė tai visai nesitampo, nešioti nepavyks, nebent kažkokiu būdu paplatinti tą juostelę ties krūtine, bet neįsivaizduoju kaip... Yra M dydis žiūriu, gal bandyti keisti? Bet bijau, kad per didelė bus per krūtinę tada ir iš ilgio...
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 21, 09:20)
Gavau katik siuntinį, visi dydžiai tiko, visų 8. Ilgiai geri, tikėjausi per trumpų suknučių, bet puikiai.
Maikutė ir mėlyna suknelė labai gražiai atrodo, o pilka tikiu realybėj gražesnė, nes bent jau maišely supakuota man net labiau nei ta mėlyna patiko.
Įdedu suknelės foto (fotoaparatas šiek tiek paryškina spalvas):
Viduj
Lauke
Viduj
Lauke
QUOTE(micefee @ 2010 05 21, 14:43)
na labai graziai atrodo
Ačiū. Išėmiau pakietinimus iš krūtinės (foto dar su jais), šiek tiek nuleidau tą juostą žemiau, tai gal ir normaliai visai...
micefee suknia viskas OK, nepaprastai graži, nieko ten blogo nematau, nebent pačios savijauta, jei veržia per daug :|
puikiausiosios viskas žiūrisi, ypač mėlyna tik tos suknios su pilku sijonuku variantą taip norisi perkirpt, palikt sijonuką ir išmest baltą maikutę :|
puikiausiosios viskas žiūrisi, ypač mėlyna tik tos suknios su pilku sijonuku variantą taip norisi perkirpt, palikt sijonuką ir išmest baltą maikutę :|
micefee man tik viena mintis kilo: atostogos
QUOTE(micefee @ 2010 05 21, 10:43)
labai graziai atrodot su ta suknele
Ačiū ačiū. Dar broškę, va, gavau:
Nu gi labai graži, o sakei bus nedaili.
Nesakiau, kad bus nedaili, tik bijojau, kad taip gali būti. Bet nenuvylė.