Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

man kaip tik antroji dailesne, isivaizduoju, kad realiai gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 21, 06:20)

Gavau katik siuntinį, visi dydžiai tiko, visų 8. Ilgiai geri, tikėjausi per trumpų suknučių, bet puikiai.

Melyna suknele tai tikrai dailiai atrodo, kaip ir maikute bigsmile.gif bet ta antra tai nekokia..apacia tai nieko, bet virsus tai toks kaip istampytas atrodo, nuskalbtas...
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 21, 01:58)
tai va, dydis lyg ir geras, bet per sonkaulius siauroka. Matyt cia daugumos asos sukneliu taip  ax.gif

O tai ką darėt? Pasilikot? Maniškė tai visai nesitampo, nešioti nepavyks, nebent kažkokiu būdu paplatinti tą juostelę ties krūtine, bet neįsivaizduoju kaip... Yra M dydis žiūriu, gal bandyti keisti? g.gif Bet bijau, kad per didelė bus per krūtinę tada ir iš ilgio...

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 21, 09:20)
Gavau katik siuntinį, visi dydžiai tiko, visų 8. Ilgiai geri, tikėjausi per trumpų suknučių, bet puikiai.

Maikutė ir mėlyna suknelė labai gražiai atrodo, o pilka tikiu realybėj gražesnė, nes bent jau maišely supakuota man net labiau nei ta mėlyna patiko. ax.gif
Atsakyti
Įdedu suknelės foto (fotoaparatas šiek tiek paryškina spalvas):

Viduj
user posted image

Lauke
user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 21, 14:43)

na labai graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif Išėmiau pakietinimus iš krūtinės (foto dar su jais), šiek tiek nuleidau tą juostą žemiau, tai gal ir normaliai visai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 21 gegužės 2010 - 12:52
micefee suknia viskas OK, nepaprastai graži, nieko ten blogo nematau, nebent pačios savijauta, jei veržia per daug :|
puikiausiosios viskas žiūrisi, ypač mėlyna wub.gif tik tos suknios su pilku sijonuku variantą taip norisi perkirpt, palikt sijonuką ir išmest baltą maikutę :|
Atsakyti
micefee man tik viena mintis kilo: atostogos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 21, 10:43)

labai graziai atrodot su ta suknele wub.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū. biggrin.gif 4u.gif Dar broškę, va, gavau:

user posted image
Atsakyti
Nu gi labai graži, o sakei bus nedaili. smile.gif
Atsakyti
Nesakiau, kad bus nedaili, tik bijojau, kad taip gali būti. biggrin.gif Bet nenuvylė. ax.gif

Atsakyti