Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Migele @ 2010 05 20, 15:06)
Viena turiu, alia baisiai nevykusi, papukai nesutvarkyti 4u.gif

Tai tuomet palauksiu geresniu, nes nesinori nusivilti - ant tiek jin man i aki ikrito, aktuali, universali, tikrai puosni, bet ne issaukinati. Labai idomiai kaip ji gyvai pasirodys user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 20 gegužės 2010 - 14:19
QUOTE(micefee @ 2010 05 20, 10:26)
Jetus, kad nesiseka man su tom suknelėm.  doh.gif Paskutinė parsisiųsta vėl maža per krūtinės ląstą.  doh.gif O dydį rašo S... O pakeisti į didesnę nėra galimybės... verysad.gif

kokią gavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 05 20, 16:16)
Tai tuomet palauksiu geresniu, nes nesinori nusivilti - ant tiek jin man i aki ikrito, aktuali, universali, tikrai puosni, bet ne issaukinati. Labai idomiai kaip ji gyvai pasirodys user posted image

apie kuria cia snekat?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 20, 15:31)
kokią gavai? ax.gif

QUOTE(micefee @ 2010 05 10, 18:54)

Šitą, ilgis geras, realiai labai patiko, nu bet nežinau, kaip čia ją praplatinti... Ji nesitampo, viršus gan tvirtas, nors sudėtyje parašyta 5% spandex... Krūtinė su pakietinimu, liemenėlės nebereikia dėtis.
Atsakyti
micefee, del sonkauliu tai man irgi panasiai buvo su Asos suknele.

Su sita:

user posted image

tai va, dydis lyg ir geras, bet per sonkaulius siauroka. Matyt cia daugumos asos sukneliu taip ax.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Gavau katik siuntinį, visi dydžiai tiko, visų 8. Ilgiai geri, tikėjausi per trumpų suknučių, bet puikiai.
Atsakyti
Sveikutes,
siandien darysiu uzsakyma is Asos. Jei kas noretu prisijungti mielai prasom. Palauksiu iki 17 val. (cia su salyga, kad pinigeliai jau iki 17 val. ikris i mano saskaita 4u.gif )
Esu is Vilniaus. Numatoma gavimo data 2010-06-03.
Atsakyti
Puikiausioji man ta suknia su baltu viršum nesižiūri visai. Bet ta mėlyna vis dar tokia pat graži biggrin.gif Kaip jos medžiaga? Kokybė? O čia blizgėjimas nuo blico?
Atsakyti
tikrai ta balta nesiziuri, kazkokia nutysus
ta melyna visai nieko smile.gif
Atsakyti
man tai žiūrisi. Mūsų grožio supratimas labai skirtingas kiek pastebėjau. smile.gif Ji paprasta kasdieninė.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 21, 09:38)
man tai žiūrisi. Mūsų grožio supratimas labai skirtingas kiek pastebėjau.  smile.gif  Ji paprasta kasdieninė.

normali ta suknele. pakabinus koki pakabuti ilga ar matant visa vaizda, manau tikrai graziai atrodys. gyvai visada graziau nei foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 21, 09:20)
Gavau katik siuntinį, visi dydžiai tiko, visų 8. Ilgiai geri, tikėjausi per trumpų suknučių, bet puikiai.

liuks
man toks vaizdas, kad jos visos atn albai aukštų panelių....
vieną pasiėmiau paildintą, db mąstau, ar nereikės trumpinti....per ilga net....
Atsakyti