Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Migele @ 2010 05 19, 09:49)
Esu zema, anksciau uzsakinejau 6 dydi, kai kas tiko, buvo ir didoku sukneliu, ypac per pecius.

aš irgi žema. Gal tas 6 nuo 8 mažai skiriasi g.gif
Atsakyti
niu aš surizikavau
paėmiau didesnę iš tų dydžių, kur abejojau....
nes susiaurinti paprasčiau, nei kad bus per siaura biggrin.gif
laukiu ir pasirodysiu:)
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 05 19, 17:39)
niu aš surizikavau

gerai kad paemet didesne, as siaip nesioju 6, bet silkine pasiemiau 8 ir tik tik. galetu net biski didesne but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 05 19, 17:39)
niu aš surizikavau

QUOTE(blackberry @ 2010 05 19, 19:07)
gerai kad paemet didesne, as siaip nesioju 6, bet silkine pasiemiau 8 ir tik tik. galetu net biski didesne but  4u.gif

drinks_cheers.gif Monrute, tikekimes, kad tiks ir bus pats tas ! labai lauksiu realiu nuotrauku. smile.gif
Atsakyti
niekas siandien, ryt neuzsakinesit? noreciau prisidet prie uzsakymo smile.gif
Atsakyti
Jetus, kad nesiseka man su tom suknelėm. doh.gif Paskutinė parsisiųsta vėl maža per krūtinės ląstą. doh.gif O dydį rašo S... O pakeisti į didesnę nėra galimybės... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 20, 10:26)
Jetus, kad nesiseka man su tom suknelėm.  doh.gif Paskutinė parsisiųsta vėl maža per krūtinės ląstą.  doh.gif O dydį rašo S... O pakeisti į didesnę nėra galimybės... verysad.gif

tikrai taip, per krutine jos kazkokios mazos, nors mano krutine nedidele doh.gif
Atsakyti
Man ne tik per krūtinę, bet per visą krūtinės lastą (šonkaulius) spaudžia. doh.gif
Atsakyti
Atkeliavo ir mano sukneles. Vistik nevisiskai atitinka nuotraukas, marginimas, piesinys siek tiek kitoks. 6 dydis man tiko, manau su 8 dydziu butu laisviau per klubus, ir daugiau suknele klostuotusi. Tik reiks galvot, ka su krutine daryt, po dvieju vaikuciu butinas krutines prilaikymas ax.gif
Kai bus vyras, paprasysiu, kad pafotkintu, nes man nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(Migele @ 2010 05 20, 14:43)
Kai bus vyras, paprasysiu, kad pafotkintu, nes man nesigavo.

Ui kaip as laukiu Jusu ''one shoulder'' kokteilines sukneles realiu nuotrauku!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 20 gegužės 2010 - 13:52
QUOTE(blackberry @ 2010 05 19, 19:07)
gerai kad paemet didesne, as siaip nesioju 6, bet silkine pasiemiau 8 ir tik tik. galetu net biski didesne but  4u.gif

QUOTE(lisik @ 2010 05 19, 19:28)

drinks_cheers.gif Monrute, tikekimes, kad tiks ir bus pats tas ! labai lauksiu realiu nuotrauku. smile.gif

labai labai tikiuosi kas tiks ax.gif
už geros savaitės pamatysiu....
jau net sapnavau tą suknią..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 05 20, 11:51)
Ui kaip as laukiu Jusu ''one shoulder'' kokteilines sukneles realiu nuotrauku!!!  bigsmile.gif

Viena turiu, alia baisiai nevykusi, papukai nesutvarkyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migele: 20 gegužės 2010 - 14:07