QUOTE(micefee @ 2010 04 27, 18:59)
Šiaip reikėtų palaukti, turėtų jie atrašyti, bet nuo jų čia nelabai kas priklauso jau kai paštu išsiunčia... Gal pastrigo kur.
QUOTE(Tylene @ 2010 04 28, 07:19)
sunerimti reikia, kai neateina jų nurodytą dieną ar kokią dieną po to. Bet nereikia rašyti piktų laiškų. Gal dėl to ir neatsako. Aš esu rašiusi, kai jie išsiuntė ir man per DPD nuorodą nerodė siuntinio tai labai greit atrašė.
Pabandyk ieškot pašte, gal lapelio neatnešė? pasitaiko su mūsų paštais tokių bajerių. Gal seniausiai siuntinys tupi liūdnas pašto patalpos kampe
Pabandyk ieškot pašte, gal lapelio neatnešė? pasitaiko su mūsų paštais tokių bajerių. Gal seniausiai siuntinys tupi liūdnas pašto patalpos kampe
Dekui uz "palaikyma" . Ne piktas laiskas ten buvo, siaip juokais tik taip parasiau Atrase Asos po paros: praso dar palaukti iki kitos savaites pradzios, o tada jau "ziuresim" kaip spresti susidariusia beda. Aisku siuntinys issiustas net ne registruotu pastu Su pastu tai as bendrauju, ir siaip jie tikrai lapeli atnestu man i darba iskart - daug su jais reikalu turim.
Na dar turiu siek tiek vilties - ziuriu yra ir kam dar ilgiau keliavo bet atkeliavo