Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(micefee @ 2010 04 27, 18:59)
Šiaip reikėtų palaukti, turėtų jie atrašyti, bet nuo jų čia nelabai kas priklauso jau kai paštu išsiunčia... Gal pastrigo kur.

QUOTE(Tylene @ 2010 04 28, 07:19)
sunerimti reikia, kai neateina jų nurodytą dieną ar kokią dieną po to. Bet nereikia rašyti piktų laiškų. Gal dėl to ir neatsako.  g.gif  Aš esu rašiusi, kai jie išsiuntė ir man per DPD nuorodą nerodė siuntinio  biggrin.gif  tai labai greit atrašė.
Pabandyk ieškot pašte, gal lapelio neatnešė? pasitaiko su mūsų paštais tokių bajerių. Gal seniausiai siuntinys tupi liūdnas pašto patalpos kampe  biggrin.gif

Dekui uz "palaikyma" . Ne piktas laiskas ten buvo, siaip juokais tik taip parasiau blush2.gif Atrase Asos po paros: praso dar palaukti iki kitos savaites pradzios, o tada jau "ziuresim" kaip spresti susidariusia beda. Aisku siuntinys issiustas net ne registruotu pastu doh.gif Su pastu tai as bendrauju, ir siaip jie tikrai lapeli atnestu man i darba iskart - daug su jais reikalu turim.
Na dar turiu siek tiek vilties - ziuriu yra ir kam dar ilgiau keliavo bet atkeliavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2010 04 29, 22:01)
Dekui uz "palaikyma" .  Ne piktas laiskas ten buvo, siaip juokais tik taip parasiau  blush2.gif Atrase Asos po paros: praso dar palaukti iki kitos savaites pradzios, o tada jau "ziuresim" kaip spresti susidariusia beda. Aisku siuntinys issiustas net ne registruotu pastu  doh.gif Su pastu tai as bendrauju, ir siaip jie tikrai lapeli atnestu man i darba iskart -  daug su jais reikalu turim.
Na dar turiu siek tiek vilties - ziuriu yra ir kam dar ilgiau keliavo bet atkeliavo  unsure.gif

Ne Jus viena negaunate siuntinuko blush2.gif ir as giliam liudesy, nes 13d issiusta, o iki siol nieko, ir paste buvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2010 04 30, 08:26)
Ne Jus viena negaunate siuntinuko  blush2.gif  ir as giliam liudesy, nes 13d issiusta, o iki siol nieko, ir paste buvau  g.gif

praeitoj temoj rašiau,kad aš 9 dienos gavau užvakar,pakentėkit, gausit 4u.gif
Vakar nuvežiau į paštą tą netikusią B striukytę ir išsiunčiau,kad pakeistų į didesnę. Sumokėjau 25,59 Lt registruotu paštu,jei kam įdomu. Dabar laukiam vėl rolleyes.gif
Atsakyti
nebera mano sukneles, kuria ruosiausi siandien uzsakinet cry.gif cry.gif
Atsakyti
Gal galit,apsviesti,kaip tiksliai kaina pasiskaiciuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almituke_ @ 2010 04 30, 13:32)
Gal galit,apsviesti,kaip tiksliai kaina pasiskaiciuoti 4u.gif

Tai čia nieko sunkaus - prekės kaina + siuntimo išlaidos (5.60 svaro), viską dauginam iš ~4lt ir gausit galutinę kainą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 04 30, 12:54)
nebera mano sukneles, kuria ruosiausi siandien uzsakinet cry.gif  cry.gif

Aš irgi vakar vieną žiūrėjau žiūrėjau, o šiandien ir nebėra..Ot negalima žiopsot doh.gif
Gavau jau savo sandalus, kuriuos užsakinėjau 21d. (išsiuntė 22) bigsmile.gif Vakar parėjo pranešimas iš pašto, o šiandien atsiėmiau. Dydis tiko ir šiaip viskas super thumbup.gif Pirmas pirkinys pavyko yahoo.gif
Atsakyti
Kokie sandalai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 30, 13:49)
Tai čia nieko sunkaus - prekės kaina + siuntimo išlaidos (5.60 svaro), viską dauginam iš ~4lt ir gausit galutinę kainą.  mirksiukas.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
Man ten išvis labai daug gražių batų yra, nežinojau, nuo kurių pradėt lotuliukas.gif
Bet šį kartą pajamiau tokias (kaina labai prieinama blush2.gif ) ax.gif

user posted image

Atsakyti
Tikrai neblogos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2010 04 30, 17:39)
Man ten išvis labai daug gražių batų yra, nežinojau, nuo kurių pradėt  lotuliukas.gif
Bet šį kartą pajamiau tokias (kaina labai prieinama  blush2.gifax.gif

user posted image

O ar tinkamos jos siaurai kojytei? Kokį dydį ėmėt ir kokį nešiojat LT? ax.gif
Atsakyti