Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Sveikos, o kaip su nuolaidu kodais reikalai? smile.gif gal kas zinote? kaip suprantu seniai ju niekas nemate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elesar @ 2010 05 18, 17:05)
Sveikos, o kaip su nuolaidu kodais reikalai? smile.gif gal kas zinote? kaip suprantu seniai ju niekas nemate g.gif

zmones, beje, is kur jus gaunate sitas nuolaidas?
Atsakyti
susigundziau ir as uzsisakyt g.gif
galit pasakyt kokio dydzio man reikia g.gif
apimtys:
84
63
89
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atira01: 18 gegužės 2010 - 17:15
8 manau.
Atsakyti
Gal galėtumėt kas nors pakomentuoti Asos batų dydžius? smile.gif Nusižiūrėjau basutes, ale nežinau, kokį dydį imti - ar sąmonės parašytos lentelėj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 18, 19:27)

nesioju xxs-xs, tai cia 8 atitinka xs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 05 18, 16:55)
susigundziau ir as uzsisakyt g.gif
galit pasakyt kokio dydzio man reikia g.gif
apimtys:
84
63
89

tikrai 8. Aš panašių apimčių, ir man suknelės 8 dydžio idealiai tinka. smile.gif marškiniai kiek didoki. Megztiniai tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 05 18, 18:58)
nesioju xxs-xs, tai cia 8 atitinka xs unsure.gif

matyt nešioji išaugtinius drabužius. Mano apimtys dar mažesnes, išskyrus klubus bet nešioju S. Arba siuntiesi viską iš amerikos, ten dydžiai padidinti dauguma., tai xs atitinka s.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 18, 20:01)
tikrai 8. Aš panašių apimčių, ir man suknelės 8 dydžio idealiai tinka. smile.gif marškiniai kiek didoki. Megztiniai tinka. smile.gif

kazkaip as maniau, kad 6 man reiktu
galvoju apie sias:
http://www.asos.com/.../...1&clr=Stone
http://www.asos.com/...r...-1&clr=Mink
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 18, 20:16)
matyt nešioji išaugtinius drabužius. Mano apimtys dar mažesnes, išskyrus klubus bet nešioju S. Arba siuntiesi viską iš amerikos, ten dydžiai padidinti dauguma., tai xs atitinka s.

rubus perku cia lietuvos parduotuvese tai S neturiu nei vieno, internetinese parduotuvese kaip ir neperku isskyrus VS, tai man ju ir xs rubai buna didoki. Bet prisiziurejau cia tiek visos perka internetu wub.gif , kad ir pati susigundziau, nors visada dvejoju del dydziu, noriu, kad sukneles graziai glustu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 05 18, 10:11)

Del uzsakytu daiktu: sokiravo ant kiek daiktu spalvos atitinka realybe: kokie e-puslapyje, tokie ir gyvenime. Kokybe, bent jau mano sukneliu superine (visai ne plonas, labai kokybiskas trikotazas/viskoze su elastanu). Pristate per 6 dienas, nors zadejo per 10:) Super, as esu labai patenkinta:)

Aš kai pirmą kartą užsisakinėjau Asos maikutę, oooi kaip spalvos skyrėsi internete ir realybėj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dajan @ 2010 05 18, 16:06)
zmones, beje, is kur jus gaunate sitas nuolaidas?

Na ar tikrai taip sunku paskaityti bent dalį temos 4u.gif Google "asos discount code"
Atsakyti
Sveikos, gal zinot/prisimenat kada Asos sezono ispardavimas prasideda?
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 05 18, 18:32)
kazkaip as maniau, kad 6 man reiktu

nu pas mane 84-62-89 matmenys, ir 8 dydis kaip tik. Gali bandyti 6, jei taip norisi. Paskui bus galima grąžinti ir atsisiųsti didesnį mirksiukas.gif
Atsakyti