QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 05 11, 23:21)
Kaip suprantu mazule norejo sumoketi uz savo uzsakytas prekes jas atsiimdama
As taip niekada nesutikciau, uz svetimas prekes moketi savo pinigais, o po to dar ieskoti tos bendrapirkejos
Pinigai i prieki, o tada siunciu i kitus miestus, atvykstat paimti, itt. Visos gi taip daro.
Ir izeidineti reikia moketi, o ne kalbeti viska, kas ateina i galva ir dar taip vulgariai, slykstu skaityti
Kaip tik atvirksciai, ji manes prasesi jai nupirkti kazka, o ne as jos, tuo labiau kad dabar jau raso visai neturinti korteles, tad manau viskas paaiskejo
Puikiausioji: Sveika, o iš kokio jūs miesto, gal iš kauno? Norėčiau prisijungti prie užsakymo. smile.gif
Mazule: Deja as esu is Klaipedos =( Bet jei Jums tikna damoketi prie prekes ir siuntimo kainos pasto islaidas tai galiu uzsakyti prekytes mums abiems.
Puikiausioji: ne, kad matot, būtumėt senbuvė, tai kažkaip abejonių nebūtų. Bet dabar sunku pasitikėt kažkuo, kai esu nudegusi šiame forume jau ne vieną kartą, būtent su užsakinėjimais, pnigus pervedžiau, ir viskas, dingo verysad.gif
Mazulė: Tai palaukit - ne as gi siuliausi Jums kazka uzsakyti, reikalaudama isanksto susimoketi uz preke. Dabar net ir prasydama pagelbeti su Jumis geriau neturesiu jokiu reikalu, kad paskiau nebuciau apkaltinta nebutais dalykais. Ne ne, ieskokites kokios kitos drasoles, man problemu nereikia. Idomiai cia gaunas - nieko nesikveciu i kompanija, o jau apsmeizta apgavyste lotuliukas.gif ''Grazus'' budas prasytis pagalbos mirksiukas.gif Sekmes Jums ir uzuojauta nusvylus forume unsure.gif
Na ir po to prasidejo! Puole mane isvadinusi trenkta, o a ne likau skoloj
Skaitykit toliau susirasinejima, bet nemanau kad sitie tauskalai kam idomus
Papildyta:
Pridursiu, kad as is pat pradzios nesieskojau kopmanijos pirkimui. Ji pamate forume kad rytoj zadu sakytis is Asos, na ir ilindo pas mane i AZ prasydama kad as jai uzsakyciau! Ji man nebuvo, nera ir savaime aisku nebebus, apgink diev, reikalinga!!!