Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(Žuvelė @ 2010 05 11, 23:26)
Nu pralinksminot nakčiai  lotuliukas.gif
Ar aš kažko nesuprantu, kam iš viso jungtis reikia? Kad tie 3-4sv būtų pigiau?

Taip, aš jungiuos dėl to, kad mokėti ne 5.60, o 2.80 svaro ar netgi mažiau už siuntimą. tongue.gif Kaip mokėti daugiau jei įmanoma mažiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 05 11, 23:21)
Kaip suprantu mazule norejo sumoketi uz savo uzsakytas prekes jas atsiimdama  g.gif  As taip niekada nesutikciau, uz svetimas prekes moketi savo pinigais, o po to dar ieskoti tos bendrapirkejos  schmoll.gif Pinigai i prieki, o tada siunciu i kitus miestus, atvykstat paimti, itt. Visos gi taip daro.
Ir izeidineti reikia moketi, o ne kalbeti viska, kas ateina i galva ir dar taip vulgariai, slykstu skaityti  doh.gif

Kaip tik atvirksciai, ji manes prasesi jai nupirkti kazka, o ne as jos, tuo labiau kad dabar jau raso visai neturinti korteles, tad manau viskas paaiskejo
Puikiausioji: Sveika, o iš kokio jūs miesto, gal iš kauno? Norėčiau prisijungti prie užsakymo. smile.gif

Mazule: Deja as esu is Klaipedos =( Bet jei Jums tikna damoketi prie prekes ir siuntimo kainos pasto islaidas tai galiu uzsakyti prekytes mums abiems.

Puikiausioji: ne, kad matot, būtumėt senbuvė, tai kažkaip abejonių nebūtų. Bet dabar sunku pasitikėt kažkuo, kai esu nudegusi šiame forume jau ne vieną kartą, būtent su užsakinėjimais, pnigus pervedžiau, ir viskas, dingo verysad.gif

Mazulė: Tai palaukit - ne as gi siuliausi Jums kazka uzsakyti, reikalaudama isanksto susimoketi uz preke. Dabar net ir prasydama pagelbeti su Jumis geriau neturesiu jokiu reikalu, kad paskiau nebuciau apkaltinta nebutais dalykais. Ne ne, ieskokites kokios kitos drasoles, man problemu nereikia. Idomiai cia gaunas - nieko nesikveciu i kompanija, o jau apsmeizta apgavyste lotuliukas.gif ''Grazus'' budas prasytis pagalbos mirksiukas.gif Sekmes Jums ir uzuojauta nusvylus forume unsure.gif

Na ir po to prasidejo! Puole mane isvadinusi trenkta, o a ne likau skoloj biggrin.gif Skaitykit toliau susirasinejima, bet nemanau kad sitie tauskalai kam idomus mirksiukas.gif

Papildyta:
Pridursiu, kad as is pat pradzios nesieskojau kopmanijos pirkimui. Ji pamate forume kad rytoj zadu sakytis is Asos, na ir ilindo pas mane i AZ prasydama kad as jai uzsakyciau! Ji man nebuvo, nera ir savaime aisku nebebus, apgink diev, reikalinga!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 11 gegužės 2010 - 22:48
nieko sau aistros biggrin.gif

o siaip Asos berods galima ir debetine koretele moket, nebutinai tikraja Visa turet.

maciau lyg yra zenkliukas Visa Electron.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 11, 23:54)
o siaip Asos berods galima ir debetine koretele moket, nebutinai tikraja Visa turet.

maciau lyg yra zenkliukas Visa Electron.

Mūsiškių elektronų nepriima, tik Danske banko berods.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 12, 00:07)
Mūsiškių elektronų nepriima, tik Danske banko berods.

Na va, nuliūdinot.... Jei kas užsakinės iš Vilniaus, būčiau dėkinga, kad prijungtumėt į kompaniją.

Labanakt
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 11, 23:08)
Aš tik nukopijavau žinutes, jei atsirastų netyčia kas norėtų prisijungti prie bendro užsakymo. Manau po šių žinučių nebenorės. ax.gif

Sakau ar apsvaigusi, ar jos galvelei kas nutiko g.gif
Pati nesupranta kad kopijodama pati ir issidave - man i AZ raso noriu negaliu kaip kad man ka nupirktu, o cia jau kitaip uzgedavo kad atsirastų netyčia kas norėtų prisijungti prie bendro užsakymo
Mergaites smegeninej pasimaise - renka man norinciu prisijungti prie manes gi pacios, nors MAN TO NEREIKIA, AS TO NEPRASIAU IR APIE TAI NESISKELBIAU, ir dar itarineja mane gi apgavyste ir isvadina paskutiniais zodziais lotuliukas.gif
Visokiu zmoniu pasitaiko, bet kad su sitokiu ekzemplioriumi pirma karta susiduriau biggrin.gif
Tik vat dabar idomiai su kokiom akym ji dabar cia lankysis biggrin.gif Visa apsimelavusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 11 gegužės 2010 - 23:43
QUOTE(Jasper @ 2010 05 11, 23:25)
Na va, nuliūdinot.... Jei kas užsakinės iš Vilniaus, būčiau dėkinga, kad prijungtumėt į kompaniją.

Labanakt

as uzsakinesiu sia savaite, ir vel doh.gif (man sukneliu manija doh.gif ) galit jungtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 05 12, 00:37)
as uzsakinesiu sia savaite, ir vel doh.gif (man sukneliu manija doh.gif ) galit jungtis biggrin.gif

Man dar blogiau - batelių ir suknelių manija. Kada tiksliai užsakinėsit? Gal apsikeičiam e-mailais? Pirmą kartą dalyvausiu tokioje veikloje. Klausiu Jūsų patarimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2010 05 11, 23:43)
Man dar blogiau - batelių ir suknelių manija. Kada tiksliai užsakinėsit? Gal apsikeičiam e-mailais? Pirmą kartą dalyvausiu tokioje veikloje. Klausiu Jūsų patarimo  ax.gif

uzsakinesiu rytoj arba ketvirtadieni, parasysiu Jums i az smile.gif
Atsakyti
Smaigiai apsizodziavome, bet griztu prie reikalo:
Prasau jusu patarymo kokia rankine issirinkti, kai rytoj darysiu uzsakyma is Asos (kai ko prasau atkreipti demesi - SIUNTYMA ISGALIU APMOKETI VIENA PATI, KOOPERUOJANCIU NEIESKAU!!! lotuliukas.gif )
Kad butu aiskiau prie ko turiu prisiderinti rankine:
Lininis svarkelis
user posted image
Patrumpinti dzinsiukai
user posted image
Suknele, lengvas demin'as
user posted image
Basutes-''gladiatoriai''
user posted image
O vat rankines nekaip neissirenku
Viena
user posted image
Ir kita
user posted image
Mergaites, uzveskit ant tiesos kelio!!! biggrin.gif Please 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 05 12, 01:35)
O vat rankines nekaip neissirenku

tai ta antroji yra su aukso spalvos apdaila, jei butu su paprasto metalo (sidabro) spalvos detalem rinkciausi antra. Pavyzdziui, as netureciau prie ko derint auksa - laikrodis yra ne auksinis, auskaru ir t.t. taip pat auksiniu nemegstu.

Bet jei jums tinka prie turimu rubu ir aksesuaru tai galima ir antra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 12 gegužės 2010 - 00:53
QUOTE(lisik @ 2010 05 12, 01:40)
tai ta antroji yra su aukso spalvos apdaila, jei butu su paprasto metalo (sidabro) spalvos detalem rinkciausi antra.  Pavyzdziui, as netureciau prie ko derint auksa - laikrodis yra ne auksinis, auskaru ir t.t. taip apt auksiniu nemegstu.

Bet jei jums tinka prie turimu rubu ir aksesuaru tai galima ir antra.

As ir lenkiuosi ties antros is pripratimo, kaip jau rasiau paskutinius 3 metus nesioju panasaus modelio rankines, jos man patogios ir praktiskos, o siemet uzsimaniau ismeginti ''across body'' stiliaus rankinuka. Bet trypcioju vietoj, nes nezinau ar bus patogus, ar pakietintas apvalus dugnas pirmaji rankinuka nedarys panasu i mociuciu ''redikiuli''?
Nors kitaip vertus ne milijonus tiekainoja..... To labiau ir grazinti galesiu....
O del metaliniu detaliu nekvarsinu sau galvos - ant rubu ju nera, na biskeli matosi ant basuciu, bet i tai tik padidintoj nuotraukoj eina isiziureti. Tad rankinuku geleziukai ne su kuom nesipjaus. Na bendrai paemus zaviuosiu auksu ir daugeli papuosalu turiu auksinius, tad vistiek laimi antras variantas. Bet taip jau pabodo tie ''maisai'' g.gif Ot vargas man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 12 gegužės 2010 - 01:09