aš asmeniškai išvis baltos rankinės nepirkčiau. Bet man antroji gražiau atrodo.
aš taip pat rankinę nužiūrėjus ten, labai noriu.
O tokiai nepraustaburnei isterikei, kuri prašosi pūsti į niežtinčią rūrą tai netinka tokios rankinės.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 11, 22:03)
aš asmeniškai išvis baltos rankinės nepirkčiau. Bet man antroji gražiau atrodo.
O tokiai nepraustaburnei isterikei, kuri prašosi pūsti į niežtinčią rūrą tai netinka tokios rankinės.
Mielioji panele, prasetes is manes pagalbos, tuomet kaltindama visas padedancias (ir mane tame tarpe) apsiperkineti uzsienyje apgavyste, nors Jusu kooperuotis nesikveciau, o pati pasipraset man i kompanija. Linkiu Jums gauti geriausia diploma uz akiplesiskuma ir smeizta
aš galiu pakopinti pokalbį, ir visiem bus viskas aišku
Puikiausioji: Sveika, o iš kokio jūs miesto, gal iš kauno? Norėčiau prisijungti prie užsakymo. smile.gif
Mazule: Deja as esu is Klaipedos =( Bet jei Jums tikna damoketi prie prekes ir siuntimo kainos pasto islaidas tai galiu uzsakyti prekytes mums abiems.
Puikiausioji: ne, kad matot, būtumėt senbuvė, tai kažkaip abejonių nebūtų. Bet dabar sunku pasitikėt kažkuo, kai esu nudegusi šiame forume jau ne vieną kartą, būtent su užsakinėjimais, pnigus pervedžiau, ir viskas, dingo verysad.gif
Mazulė: Tai palaukit - ne as gi siuliausi Jums kazka uzsakyti, reikalaudama isanksto susimoketi uz preke. Dabar net ir prasydama pagelbeti su Jumis geriau neturesiu jokiu reikalu, kad paskiau nebuciau apkaltinta nebutais dalykais. Ne ne, ieskokites kokios kitos drasoles, man problemu nereikia. Idomiai cia gaunas - nieko nesikveciu i kompanija, o jau apsmeizta apgavyste lotuliukas.gif ''Grazus'' budas prasytis pagalbos mirksiukas.gif Sekmes Jums ir uzuojauta nusvylus forume unsure.gif
Puikiausioji: siaubas, kokia jūs trenkta. Aš tik pasakiau, kad ačiū, tokiu atveju nereikia, nes jei būtumėt kaunietė, tai aš būčiau siūlius susitikti, ir perduoti pinigus. Kas jus čia apgavystėm šmeižia, atsipalaiduokit.
Mazulė: Nesistebiu kad tiokias durnykes kaip Jus isdurineja, kad pati prasaisi mirksiukas.gif Pusk i rura ir dink is mano AZ biggrin.gif
Puikausioji: fu kokia šlykštynė esat. Tikrinkitės nuo kirmėlių, jei tą rūrą niežti.
Mazule: Ko tu limpi prie manes, prietranka? Liesbiete slykti, beeeeee wacko.gif
Durnyyke, lesbietė šlykšti, o dabar mieloji panelė?
Puikiausioji: Sveika, o iš kokio jūs miesto, gal iš kauno? Norėčiau prisijungti prie užsakymo. smile.gif
Mazule: Deja as esu is Klaipedos =( Bet jei Jums tikna damoketi prie prekes ir siuntimo kainos pasto islaidas tai galiu uzsakyti prekytes mums abiems.
Puikiausioji: ne, kad matot, būtumėt senbuvė, tai kažkaip abejonių nebūtų. Bet dabar sunku pasitikėt kažkuo, kai esu nudegusi šiame forume jau ne vieną kartą, būtent su užsakinėjimais, pnigus pervedžiau, ir viskas, dingo verysad.gif
Mazulė: Tai palaukit - ne as gi siuliausi Jums kazka uzsakyti, reikalaudama isanksto susimoketi uz preke. Dabar net ir prasydama pagelbeti su Jumis geriau neturesiu jokiu reikalu, kad paskiau nebuciau apkaltinta nebutais dalykais. Ne ne, ieskokites kokios kitos drasoles, man problemu nereikia. Idomiai cia gaunas - nieko nesikveciu i kompanija, o jau apsmeizta apgavyste lotuliukas.gif ''Grazus'' budas prasytis pagalbos mirksiukas.gif Sekmes Jums ir uzuojauta nusvylus forume unsure.gif
Puikiausioji: siaubas, kokia jūs trenkta. Aš tik pasakiau, kad ačiū, tokiu atveju nereikia, nes jei būtumėt kaunietė, tai aš būčiau siūlius susitikti, ir perduoti pinigus. Kas jus čia apgavystėm šmeižia, atsipalaiduokit.
Mazulė: Nesistebiu kad tiokias durnykes kaip Jus isdurineja, kad pati prasaisi mirksiukas.gif Pusk i rura ir dink is mano AZ biggrin.gif
Puikausioji: fu kokia šlykštynė esat. Tikrinkitės nuo kirmėlių, jei tą rūrą niežti.
Mazule: Ko tu limpi prie manes, prietranka? Liesbiete slykti, beeeeee wacko.gif
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 11, 21:52)
[ .... ]
siaubas, kokia jūs trenkta. Aš tik pasakiau, kad ačiū, tokiu atveju nereikia, nes jei būtumėt kaunietė, tai aš būčiau siūlius susitikti, ir perduoti pinigus. Kas jus čia apgavystėm šmeižia, atsipalaiduokit.
Nesistebiu kad tiokias durnykes kaip Jus isdurineja, kad pati prasaisi mirksiukas.gif Pusk i rura ir dink is mano AZ biggrin.gif
fu kokia šlykštynė esat. Tikrinkitės nuo kirmėlių, jei tą rūrą niežti.
Ko tu limpi prie manes, prietranka? Liesbiete slykti, beeeeee wacko.gif
siaubas, kokia jūs trenkta. Aš tik pasakiau, kad ačiū, tokiu atveju nereikia, nes jei būtumėt kaunietė, tai aš būčiau siūlius susitikti, ir perduoti pinigus. Kas jus čia apgavystėm šmeižia, atsipalaiduokit.
Nesistebiu kad tiokias durnykes kaip Jus isdurineja, kad pati prasaisi mirksiukas.gif Pusk i rura ir dink is mano AZ biggrin.gif
fu kokia šlykštynė esat. Tikrinkitės nuo kirmėlių, jei tą rūrą niežti.
Ko tu limpi prie manes, prietranka? Liesbiete slykti, beeeeee wacko.gif
Oj negaliu
Mazule: I grynu gryniausios padugnes-narkomanes kledesius nekreipiu demesio - juk ir tai tave gyvenimas nuskriaude, tu apgailetina lotuliukas.gif Su bet kuria suknele atrodysi klaikiai mirksiukas.gif
Dar viena už širdies griebianti žinutė.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 11, 22:56)
I grynu gryniausios padugnes-narkomanes kledesius nekreipiu demesio - juk ir tai tave gyvenimas nuskriaude, tu apgailetina lotuliukas.gif Su bet kuria suknele atrodysi klaikiai mirksiukas.gif
Ka tik norejau ta pati padaryti.
Pamatysim ka zmones nuspres
o ką čia tiem žmonėm spręsti? Aš tik nukopijavau žinutes, jei atsirastų netyčia kas norėtų prisijungti prie bendro užsakymo. Manau po šių žinučių nebenorės.
Sunku ką ir spręsti, gerai čia pavarėt.
Kaip suprantu mazule norejo sumoketi uz savo uzsakytas prekes jas atsiimdama As taip niekada nesutikciau, uz svetimas prekes moketi savo pinigais, o po to dar ieskoti tos bendrapirkejos Pinigai i prieki, o tada siunciu i kitus miestus, atvykstat paimti, itt. Visos gi taip daro.
Ir izeidineti reikia moketi, o ne kalbeti viska, kas ateina i galva ir dar taip vulgariai, slykstu skaityti
Ir izeidineti reikia moketi, o ne kalbeti viska, kas ateina i galva ir dar taip vulgariai, slykstu skaityti
visų pirma tai niekas nesiųlė už nieką sumokėti. Buvo paklausta iš kokio miesto, pamačiau kad ne iš to pačio, ir iškart pasakiau ne, persigalvojau, nenoriu, ir įvardinau priežastį, tuo viskas ir turėjo pasibaigti. Bet.. nepasibaigė
Nu pralinksminot nakčiai
Ar aš kažko nesuprantu, kam iš viso jungtis reikia? Kad tie 3-4sv būtų pigiau?
Ar aš kažko nesuprantu, kam iš viso jungtis reikia? Kad tie 3-4sv būtų pigiau?
aš neturiu kortelės su kuria galėčiau pirkti.