Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(lisik @ 2010 05 09, 20:03)
mm, o kokia turi but - butinai silkine ? smile.gif si karta man tikrai nesinori rengtis kaip i Milano opera biggrin.gif

kazkaip juokingai atrodo panos su vakarinem suknelem dienos vidury (teikimai paprastai buna apie 12 valanda).

na cia ne galutinis variantas, zinoma, rinksiuos is didesnio sukneliu skaiciaus. gal kokia kokteiline suknia iki keliu labiau patiks. Siaip as norejau sviesios, ne juodos.

Tai sita siaip svarstau uzsisakyt, nebutinai isleistuvem.

Nebūtinai, tiesiog dažnai medvilninės būna tokios "naminės" ax.gif O tos balinės tai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 10, 01:23)
man penktoji nelabai. militaristinio stiliaus ir dar megzta... kasdienai tai taip - grazu. Bet neshventine ji...  smile.gif  ax.gif
is situ nei viena  blush2.gif  nelabai megstu blizgucius ir kvarbatkas, paraukimus.

Mano galva per paprastų nebūna, būna tik per daug iššaukiančios. Tinkami aksesuarai, kaip minėjo, ir suknelė nekasdieninė, o ir tas pats trikotažas gali labai gerai sueiti. O dėl pasirinktos suknelės siaurinimo pasikonsultuot patarčiau pirmiausia su žmogum kuris tą suknią tvarkys, nes kartais būna sunkių variantų, kai gražiai nebeatrodys, teks modelį truputį keist (iš patirties žinau doh.gif )

Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2010 05 10, 12:18)
Labai daug ka priduoda aksesuarai. Net ir pakankamai kukli suknele su tinkamai parinktais aksesuarais gali atrodyti ispudingai. Mano manymu, suknele per diplomu teikima neturi buti issaukianti, juk tai oficialioji dalis. Pvz.: as vilkejau juoda suknele iki keliu prie kurios derinau zalio satino Miss sixty  aukstakulnius ir zalia,  (tokios pat spalvos kaip bateliai) pabrezianti juosmeni platu dirza su originalia sagtimi. Jauciausi ir patogiai ir pakankamai oficialiai ir iskirtinai. O per vakarine dali gali visu fantazija pasireiksti. Kuo originaliau, tuo geriau  mirksiukas.gif Ten suknelem nera jokiu taisykliu  thumbup.gif
Papildyta:

Del svarkeliu, cardiganu  visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Grazus pasirinkimas  mirksiukas.gif, tik paciam teikimui nepamirsk kuo nors pridegti pecius ir bus  thumbup.gif[

is aprasymo sprendziant labai graziai atrodet drinks_cheers.gif

QUOTE(Langutis @ 2010 05 10, 13:31)
Mano galva per paprastų nebūna, būna tik per daug iššaukiančios. Tinkami aksesuarai, kaip minėjo, ir suknelė nekasdieninė, o ir tas pats trikotažas gali labai gerai sueiti. O dėl pasirinktos suknelės siaurinimo pasikonsultuot patarčiau pirmiausia su žmogum kuris tą suknią tvarkys, nes kartais būna sunkių variantų, kai gražiai nebeatrodys, teks modelį truputį keist (iš patirties žinau  doh.gif )

visokiu buna ax.gif

del siaurinimo - pagalvojau jeigu ka ji puikiai pasisiaurintu nugaroj, persiuvus uztrauktuka, nes ten ir taip palei visa ilgi yra siule, tai nereiktu shonu ardyt smile.gif

yahoo.gif uzsisakiau pirma karta is Asos biggrin.gif

o jie pristato per kurjerius (lyg kazka tokio skaiciau temoj) ar palieka pashte ir ateina praneshimas kaip su visais kitais tarptautiniaias siuntiniais ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 10 gegužės 2010 - 12:38
Dažniausiai palieka pašte ir ateina pranešimas.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 10, 13:41)
Dažniausiai palieka pašte ir ateina pranešimas.

aciu uz atsakyma smile.gif cia kaip tik geriausias man variantas good.gif
Atsakyti

Gal kartais kuri esate pirkusi šią suknutę? Įdomu kaip kokybė jos, nes kainytė, tai nedidelė.... ax.gif (38 svarai)

user posted image
Atsakyti
Pasiėmiau suknelę (labai norėjau ilgos ax.gif ):

user posted image

http://www.asos.com/...spx?iid=1110925
(pažiūrėkit catwalk, man labai patiko tas plėvesavimas biggrin.gif)

Ir sagę į džinsinį švarkelį (nežinau, ar patiks biggrin.gif):

user posted image
Atsakyti
Suknelė tai graži, bet tai kaip neplevesuos, ten kaip suprantu du sluoksniai: tamsusis ir permatomas gelėtas.
O tas lėktuvėlis tai tobulas, kaip galėtų nepatikt!!! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langutis: 10 gegužės 2010 - 18:01
Taip, du sluoksniai, bet sudėtis labai normali, jokios sintetikos - 95% cotton, 5% spandex. O lėktuvėlis nežinau ar realiai gražus bus, nes atrodo truputį grubiai padarytas. ax.gif
Atsakyti
user posted image
gal sias netycia kas pirkote? blush2.gif
Ar miss sixty pamazinti batu dydziai?
Atsakyti
gal kartais sita suknele matete asos.com?

http://talpink.comze...kkkkkkkkkkk.jpg
Atsakyti
Ashley Greene dėvi ASOS suknelę:

user posted image
Suknelė
Atsakyti