Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

Man ta paskutinė irgi labai graži. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 05 08, 13:36)
tai gerai mirksiukas.gif  tik nežinau dėl tos suknelės, jos sudėtis prasta, polisteris g.gif  kažin ar nelips prie kojų, nors video tai gražiai atrodo krenta

Jei ką, tai antistatiniu gerai išpurški ir nelimpa prie kojų.
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 05 10, 00:06)
Man ta paskutinė irgi labai graži.  ax.gif

Man dar 5 labai graži. Gundausi jau pati, kaip tik progą radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langutis: 09 gegužės 2010 - 23:10
QUOTE(Langutis @ 2010 05 10, 00:11)

Jo, ir šita visai patiko. Tokia kukli, bet daug kam tinkama. Alpstu dėl militaristinių detalių. biggrin.gif
Atsakyti
Mano saraselis:
user posted image
http://www.asos.com/...spx?iid=1120721
user posted image
http://www.asos.com/...spx?iid=1028601
user posted image
http://www.asos.com/...spx?iid=1072337
user posted image
http://www.asos.com/...spx?iid=1122249
Prie sventines sukneles be gerai parinktu bateliu ir delninukes butinai turi dasideti ideali sukuosena, keli lasai brangiu kvepalu ir akinanti sypsena wub.gif
Atsakyti
Ir aš, dėl to ir šita tokia tobula atrodo. Ir šventei ir kasdienai gali pritaikyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Langutis @ 2010 05 10, 00:11)

man penktoji nelabai. militaristinio stiliaus ir dar megzta... kasdienai tai taip - grazu. Bet neshventine ji... smile.gif ax.gif

QUOTE(_mažule_ @ 2010 05 10, 00:15)
Mano saraselis:

Prie sventines sukneles be gerai parinktu bateliu ir delninukes butinai turi dasideti ideali sukuosena, keli lasai brangiu kvepalu ir akinanti sypsena  wub.gif

is situ nei viena blush2.gif nelabai megstu blizgucius ir kvarbatkas, paraukimus.

o del bateliu, delninukes, sukuosenos, kvepalu ir sypsenos sutinku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 10 gegužės 2010 - 00:32
QUOTE(lisik @ 2010 05 10, 01:23)
nelabai megstu blizgucius

Paskutine mano saraso suknele ne siuvineta blizguciais jei apie ja snekom, tai printas biggrin.gif
O siaip rinkausi grynai sventines, progines sukneles, neatsizvelgdama i ju praktiskuma. Tad sutinku, kad nei viena is ju netinka kasdieniniam nesiojimui pvz. i ofisa ar i dalykini susirinkima apsivikldama viena is ''mano'' sukneliu nenueisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 10 gegužės 2010 - 00:39
QUOTE(_mažule_ @ 2010 05 10, 01:36)
Paskutine mano saraso suknele ne siuvineta blizguciais jei apie ja snekom, tai  printas  biggrin.gif
O siaip rinkausi grynai sventines, progines sukneles, neatsizvelgdama i ju praktiskuma. Tad sutinku, kad nei viena is ju netinka kasdieniniam nesiojimui pvz. i ofisa ar i dalykini susirinkima apsivikldama viena is ''mano'' sukneliu nenueisi  biggrin.gif

o, geras, paziurejau is arti - tikrai ne zvyneliais siuvineta, tiesiog zvyneliu rashtas.

bet siaip as ir turejau omeny, kad man asmenishkai shventiniai drabuziai patinka idomaus kirpimo ir kokybiskos medziagos, bet ne blizgus-kvarbatkuoti-paraukti.

nelabai megstu gyvunu rashto imitacijos. + stengiuos rinktis naturalias medziagas, nes poliesteriu ir pan. kazkaip nesinori visai...

bet cia tik mano nuomone smile.gif

Papildyta:

dar sita Puikiausiosios ideta faina smile.gif

bet velgi, sintetine sad.gif

SUKNELE
Papildyta:

bet, kita vertus, nekasdien nesiojamas rubas, tai galimas kompromisas del medziagos smile.gif tokia shilkine jauciu iskart virs 100 svaru kainuotu.

Atsakyti
As nesirinkciau diplomu iteikimui sukneles atvirais peciais ir/ar labai trumpos. Mano manymu, oficialiai daliai tokios netinka. Ir su makiazu nereikia persistengti. Siaip atsiminus savo diplomu teikima (kuris buvo pernai), tai labai nepatogiai jautes paneles, kurios atejo nuogais peciais, su vakarinem sukuosenom, makiazais ir pan. Reikia atsiminti, kad renginys OFICIALUS ir, be to, vyksta dienos metu. Mano manymu, tiktu tokio stiliaus sukneles:
asos 1
asos2
asos3
asos4
asos5
asos6
Ar kazkas panasaus mirksiukas.gif Netgi visai puikiai atrodytu kostiumelis (sijonukas/kelnes ir svarkelis) Sekmes diplomu teikimuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 10 gegužės 2010 - 10:20
Man Smilgunos pasiūlytos suknelės per paprastos, kasdieniškos, tokia progai rinkčiausi įdomesnę. ax.gif Dar aišku priklauso nuo žmogaus ir nuo to, ką jis studijuoja... Mano diplomų iteikimas buvo irgi pernai, deja, negalėjau dalyvauti, tai rūbų klausimo neteko spręsti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 10 gegužės 2010 - 10:48
QUOTE(Smilguna @ 2010 05 10, 11:12)
As nesirinkciau diplomu iteikimui sukneles atvirais peciais ir/ar labai trumpos. Mano manymu, oficialiai daliai tokios netinka. Ir su makiazu nereikia persistengti. Siaip atsiminus savo diplomu teikima (kuris buvo pernai), tai labai nepatogiai jautes paneles, kurios atejo nuogais peciais, su vakarinem sukuosenom, makiazais ir pan. Reikia atsiminti, kad renginys OFICIALUS ir, be to, vyksta dienos metu. Mano manymu, tiktu tokio stiliaus sukneles:

grazios, mielai deveciau jas darbui, bet kai diplomu teikimu buna tik keli per visa gyvenima norisi kazko ishskirtinesnio...

o del nuogu peciu - juk yra cardiganai, svarkeliai, bolero.... per pacia "oficialiausia" dali galima uzsimest, o veliau nusiimt smile.gif

QUOTE(micefee @ 2010 05 10, 11:47)
Man Smilgunos pasiūlytos suknelės per paprastos, kasdieniškos, tokia progai rinkčiausi įdomesnę.  ax.gif Dar aišku priklauso nuo žmogaus ir nuo to, ką jis studijuoja... Mano diplomų iteikimas buvo irgi pernai, deja, negalėjau dalyvauti, tai rūbų klausimo neteko spręsti.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

o as manau apsistosiu ties Puikiausiosios pasiulytu variantu -

http://www.asos.com/...spx?iid=1098522

jis kazkaip labiausiai prie sirdies. tik reiks is anksto uzsisakyt, nes neshiu siaurint...

Papildyta:
QUOTE(Smilguna @ 2010 05 10, 11:12)
Sekmes diplomu teikimuose  mirksiukas.gif

labai aciu aciuks.gif
Atsakyti
Labai daug ka priduoda aksesuarai. Net ir pakankamai kukli suknele su tinkamai parinktais aksesuarais gali atrodyti ispudingai. Mano manymu, suknele per diplomu teikima neturi buti issaukianti, juk tai oficialioji dalis. Pvz.: as vilkejau juoda suknele iki keliu prie kurios derinau zalio satino Miss sixty aukstakulnius ir zalia, (tokios pat spalvos kaip bateliai) pabrezianti juosmeni platu dirza su originalia sagtimi. Jauciausi ir patogiai ir pakankamai oficialiai ir iskirtinai. O per vakarine dali gali visu fantazija pasireiksti. Kuo originaliau, tuo geriau mirksiukas.gif Ten suknelem nera jokiu taisykliu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2010 05 10, 12:02)
grazios, mielai deveciau jas darbui, bet kai diplomu teikimu buna tik keli per visa gyvenima norisi kazko ishskirtinesnio...

o del nuogu peciu - juk  yra cardiganai, svarkeliai, bolero.... per pacia "oficialiausia" dali galima uzsimest, o veliau nusiimt smile.gif
drinks_cheers.gif

o as manau apsistosiu ties Puikiausiosios pasiulytu variantu -
http://www.asos.com/...spx?iid=1098522
jis kazkaip labiausiai prie sirdies. tik reiks is anksto uzsisakyt, nes neshiu siaurint...

Del svarkeliu, cardiganu visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Grazus pasirinkimas mirksiukas.gif, tik paciam teikimui nepamirsk kuo nors pridegti pecius ir bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 10 gegužės 2010 - 11:19