Perkam ir dalinamės patarimais ASOS - the online fashion store - toliau.
Pirkimas. Parduotuvės adresas: http://www.asos.com/
Parduotuvė siunčia į Lietuvą, siuntimo mokestis 5.60 svaro. Prekės keliauja labai įvairiai - nuo 5 dienų iki kelių savaičių ir nelabai aišku, nuo ko tai priklauso... Kartais siunčia DPD (per kurjerius), bet dažniausiai paprastu paštu. Beje, užsisakius prekes per pusvalandį užsakymą dar galima atšaukti (savo ASOS sąsk. informacijos lange).
Apmokėjimas. Apmokame kreditinėmis kortelėmis (retais atvejais tinka debetinės, pavyzdžiui, Danske banko) arba SEB Visa Virtuon kortele. Svaro kursas nuolat kinta, paskaičiuojama pagal tos dienos banko kursą, jokių papildomų mokesčių nėra.
Grąžinimas. Nepatikusias prekes galima grąžinti, bet siuntimo išlaidas apmokate Jūs (vienos prekės atgalinio siuntimo kaina registruotu paštu ~25lt, taip pat priklauso nuo svorio). Supakuojate prekę ir išsiunčiate kartu su grąžinimo lapu, kurį gavote kai ją atsiuntė. Reikia nurodyti priežastį, kodėl grąžinate arba keičiamos prekės duomenis (dydį, splava, t.t.).Kai ASOS gauna prekę, parašo Jums el. laišką, kad gavo, o patikrinę ją perveda pinigus atgal į sąskaitą arba prekę pakeičia nauja ir Jums išsiunčia. Keičiant prekę už siuntimą į LT antrą kartą mokėti nereikia.
Nuolaidos. Kartais būna nuolaidų kodai (10%, 20%), kuriuos sužinoti prieš perkant galite įvedę google "asos discount code".
Klausimai. Kilus klausimams, gali parašyti laiškelį angliškai štai čia: http://www.asos.com/...are.aspx?sel=20 ir jie pasistengs per vieną valandą (o kartais ir ilgiau) atsakyti.
Draugauk su ASOS facebook'e
[/quote]
Sena tema: http://www.supermama...howtopic=552248
micefee, gal galetum mestelt savo pirktos sukneles linka is Asos, jei turi Labai grazi suknute.
QUOTE(preta @ 2010 04 29, 07:50)
micefee, gal galetum mestelt savo pirktos sukneles linka is Asos, jei turi Labai grazi suknute.
Užbaikit seną temą
Aciu visoms atsakiusioms del vyrisku dydziu senoje temoje Bandysiu matuoti ir uzsakineti
Padėkit! Padariau užsakymą, atsiunčia man laišką, kad we are sorry, your card has been declined Taip man buvo, kai bandydavau užsisakyti su Visa Electron, bet su šita kortele jau ne kartą ir ne du užsisakinėjau, viskas buvo gerai Gal žinot, kame čia problema? Gal kortelėj po užsakymo turi likti kokia nors tam tikra pinigų suma?
Gal ne Jūsų kortelė? Arba gal tiesiog sistema palūžo... Arba pinigų neužtenka.
QUOTE(micefee @ 2010 04 29, 15:40)
Gal ne Jūsų kortelė? Arba gal tiesiog sistema palūžo... Arba pinigų neužtenka.
Mano Pinigų užtenka, na lieka po apmokėjimo ten tik keli litai kortelėj, bet argi tai gali būti priežastis?
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 29, 16:48)
Mano Pinigų užtenka, na lieka po apmokėjimo ten tik keli litai kortelėj, bet argi tai gali būti priežastis?
Manau, kad negali. Geriausia būtų parašyti bankui arba patiems ASOS ir paklausti, kame reikalas...
Nebent kitos savaitės pradžioj jei mano megztinis niekur nedings.
QUOTE(micefee @ 2010 04 29, 19:50)
Nebent kitos savaitės pradžioj jei mano megztinis niekur nedings.
planuoju rytoj uzsakinet, nes daiktai kitam savaitgaliui reikalingi