As turiu tikrovisku mazuciu, ten kur serijos eina 50 kaciu, 50 besmegeniu, 50 masinu, 50 juros gyvunu... Na, gal supratot, apie ka as
QUOTE(Donalita @ 2010 05 20, 11:15)
As turiu tikrovisku mazuciu, ten kur serijos eina 50 kaciu, 50 besmegeniu, 50 masinu, 50 juros gyvunu... Na, gal supratot, apie ka as
gal gali atsiūsti arabele@yahoo.com kačiukus
As turiu tikrovisku mazuciu, ten kur serijos eina 50 kaciu
pora pavyzduku gal gali idet?
katinuko kodas
http://s51.radikal.r...e8f3c81e83c.jpg
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 20, 06:27)
kodėl?
nebeatsimenu jau gerai. Kazkas tokio apie tai, kas turetu buti vientisa, neturi buti suskaidyta. Cia is serijos, kad vedybine dvigule lova turi buti vientisa, ne is dvieju ciuziniu, negerai nesioti grandinele su puse sirdeles, yra dideliu per puse perpjautu kristalu parduotuvese, kurie pardavinejami kaip vienas, arba zmones parsinesa kur rade paprastus graziai luzusius akmenis - tokie dalykai ardo harmonija namuose. Tas pats pasakytina ir apie triptikus. Kitas reikalas nebent jei tokio triptiko atskiri paveiksliukai gali egzistuoti ir patys sau, o vienas kita tiesiog pagyvina.
Tikiuosi, neuzsimegs cia diskusija (tokia tema yra ezoterikos ir religijos skyrelyje), tiesiog atsakiau i klausima, kuris siejasi su siuvinejimu.
Papildyta:
QUOTE(arabele @ 2010 05 20, 09:17)
einu ieskot. Man atrodo, kad sis failas pas mane yra ne PM, o PC formate. O tau kaip? Galiu pameginti grafine schema padaryti.
PC man tai tinka ,jai gali pora sanex@zebra.lt
QUOTE(Donalita @ 2010 05 20, 13:36)
nebeatsimenu jau gerai. Kazkas tokio apie tai, kas turetu buti vientisa, neturi buti suskaidyta. Cia is serijos, kad vedybine dvigule lova turi buti vientisa, ne is dvieju ciuziniu, negerai nesioti grandinele su puse sirdeles, yra dideliu per puse perpjautu kristalu parduotuvese, kurie pardavinejami kaip vienas, arba zmones parsinesa kur rade paprastus graziai luzusius akmenis - tokie dalykai ardo harmonija namuose. Tas pats pasakytina ir apie triptikus. Kitas reikalas nebent jei tokio triptiko atskiri paveiksliukai gali egzistuoti ir patys sau, o vienas kita tiesiog pagyvina.
Tikiuosi, neuzsimegs cia diskusija (tokia tema yra ezoterikos ir religijos skyrelyje), tiesiog atsakiau i klausima, kuris siejasi su siuvinejimu.
taip pritariu,esu girdejusi ir as,kad viska kas padalinta i dvi dalis geriau namie netureti,bet juk triptika galima sujungti i viena didelis paveiksla todel ir esu issirinkusi viena triptika,kuri jungsiu kaip viena paveiksla(senai taip jau buvau sugalvojusi,nes man taip net graziau )
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 20, 11:38)
as radau bet tik sau
Aišku
Gerai, žinosiu, kad vienas rezerve yra
QUOTE(Donalita @ 2010 05 20, 12:15)
Būtų super Atsiųskite į sone@inbox.lt
Ačiū
Uodegyte, ačiū tau labai už įkeltas kates Tik reikia paskaičiuoti, kurios maždaug tiktų, o mano internetas kažko stringa, tai radikal.ru nevisada užkrauna... Gal vėliau susitvarkys...
Sveikos, ar ymanoma kanors rasti kas susija su lietuva, visokiu uzsieno saliu kazkokie akcentai peizazai yra o kaip musu salis kazin? Zinau kad kazkas kazkada klause apie tai bet kiek pamenu taip nieko ir nebuvo.
QUOTE(Donalita @ 2010 05 20, 13:15)
Ir aš norėčiau
grygita@gmail.com
Išsiunčiau kates Uodegytei, Arabelei, Vienišai ir Zuzanelei.
Išsiunčiau kates Uodegytei
acius
ar ymanoma kanors rasti kas susija su lietuva
tokios leidybos nera kuri kurtu schemas apie lietuva,nebent paciom pasidaryt su programa,visos schemos kopijuojamos is uzsienio.
ieškau
Marion The Librarian
ja@dtiltas.lt
Marion The Librarian
ja@dtiltas.lt