Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

Mingomi ačiūū
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 04 28, 20:22)

mergaites, bet ten su galery dar nevisai aisku... jei albumas uzrakintas, tai jau draugai irgi negali pamatyt??? dauguma albumu uzrakinti  blush2.gif

Jei tu tą žmogų patvirtinai į draugus ir jis tave patvirtino, tik tada gali matyt užrakintus albumus. Nebent tie albumai padaryti su slaptažodžiu tik asmeniniui žiūrėjimui. Ka
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri galite man pagelbėti? smile.gif Labai reikia žaibo makvyno ūgio matuoklės siūliukų sąrašo su kodais.... Ideciau paveiksleli, bet niekaip nepavyksta jo patalpinti sad.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas pagelbetu. Man reikia mazu angeliuku, max 4x4 cm dydzio. Dekui labai, jei kas pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainuliuke @ 2010 04 29, 01:32)
Sveiki, gal kas pagelbetu. Man reikia mazu angeliuku, max 4x4 cm dydzio. Dekui labai, jei kas pades  4u.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif

Atsakyti
labas rytas,

vakar kaip pamaciau , tai net visa nakti sapnavau hihihi.gif. kazkaip as dar nesugebu tos shemos atrasti unsure.gif . gal turite kas shemute? ten yra ir visokiausiu geliu 4u.gif aciu 4u.gif

user posted image

Atsakyti
maciau cia http://club.osinka.ru/topic-46677 bet teks pasieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kur užmatėt?
user posted image
Atsakyti
o autores schemu bandei prasyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidzius @ 2010 04 28, 23:17)
Sveikos,
Gal kuri galite man pagelbėti? smile.gif Labai reikia žaibo makvyno ūgio matuoklės siūliukų sąrašo su kodais.... Ideciau paveiksleli, bet niekaip nepavyksta jo patalpinti sad.gif

user posted imageši?

Siūlų nr gali pati atsirinkti pagal pavadinimą mirksiukas.gif
http://img511.images...6c28147336.jpg/

Uodegyte pasiprašiau į draugus ax.gif
Atsakyti
aisku smile.gif ,o as jai jau parasiau del schemutes ax.gif
Atsakyti
va kokia tu greita thumbup.gif
Atsakyti