QUOTE(BElge @ 2010 04 28, 23:34)
Na, jo, su 1/20 reikia laaabai patyrusios rankos, kad nejudantį objektą nufotkint, o judantį vaiką tikrai beveik neįmanoma. Nelabai ką galėjai padaryt, arba ISO kelti kiek fotoaparatas leidžia, arba diafragmą atverti, ką jau ir taip padarei. Arba palaukti, kol vaikas išropos į šviesią vietą. Arba palaukti kitos dienos, kai bus šviesos daugiau
Dedu ir aš savo buitiakus į jb temą, kad nesakytumėt, jog atėjo čia kažkokia į skyrelį ir pliurpia neužsičiaupdama
]
Dedu ir aš savo buitiakus į jb temą, kad nesakytumėt, jog atėjo čia kažkokia į skyrelį ir pliurpia neužsičiaupdama
]
ačiū už pastebėjimus, kviesim šį vyruką ir roposim į šviesą o labai jau blogai būtų, jei traukčiau pridedamą blykstę tokiu atveju?
biutiakai nuostabūs
QUOTE(airv @ 2010 04 28, 23:41)
Dar iš temos J/B.
antroji be grūdo man labiau patinka, tik gal fokusas nušokęs į radiatorių? ar aš klystu...
QUOTE(Narajana @ 2010 04 28, 23:56)
tai sumazini rezoliucija 72 virsuje rasau pagal norima dydi
keisdavau truputį kitaip- ačių labai už pamokymą
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 29, 00:49)
Šiandien kartojau:
man labai labai noris sugrįžti dar kartą, rodos, lyg nutapyta
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 29, 01:18)
Ryškumas gerai, gylis taip pat. Na bet trūksta bent jau man kažko, kas užkabintų ir ilgiau sustotum prie nuotraukos.
Ech, gaila trūksta aštrumo... Na bepigu man komentuot, kai judančio vaiko nefotografavus....
Beje, grįžtant prie mano moralo - Narajana įkėlė puikų pavyzdį, viskas taip paprasta. Gėlė ir popierius - bet tu prie tos nuotraukos sustoji ir vis nori sugrįžti.
Kuo toliau, tuo labiau suprantu kad tas gėles ne taip paprasta fotografuot
Ech, gaila trūksta aštrumo... Na bepigu man komentuot, kai judančio vaiko nefotografavus....
Beje, grįžtant prie mano moralo - Narajana įkėlė puikų pavyzdį, viskas taip paprasta. Gėlė ir popierius - bet tu prie tos nuotraukos sustoji ir vis nori sugrįžti.
Kuo toliau, tuo labiau suprantu kad tas gėles ne taip paprasta fotografuot
ačiū už pastebėjimus vikruoliai vaikučiai, bet mokysimės mokysimės
nuoširdūs ir padedantys tobulėti moralai irgi gerai