QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 19:17)
Na, dar traukiu iš archyvų gėlytę...
Ryškumas gerai, gylis taip pat. Na bet trūksta bent jau man kažko, kas užkabintų ir ilgiau sustotum prie nuotraukos.
QUOTE(dangerele @ 2010 04 28, 21:53)
sveiki, su namu darbais uzstrigau. Reikia laiko, kad susiguletu siek tiek. Uz tat pasistumejau i prieki su savo gelytem. Matau, kad visai cia i tema busiu
))
Nesustok su namų darbais, po to sunku bus prisiversti padaryti, kaip per prievartą darysi(bent jau man taip buvo).
O gėlytėms, vėlgi - trūksta kažko, kompozicijos pagal taisykles... Na bet po nedaug reikėtų kartelę kelti į viršų. Tikrai nekalbu nei piktai, nei ... ar panašiai. Kalbu iš savo praktikos. Nemažai laiko esu praleidus prie krokų parke - praeiviai jau keistai žiūrėjo. Na ir iš visos serijos - viena man patinkanti nuotrauka. Ir nebūtinai ji bus šedevras kitų atžvilgiu. Bet tarkim savo lygiu tu pasieksi kažką suprasi kažką... tarkim kaip panaudoti saulės šviesą fotografavime. Ar net surasi kompoziciją kuri tau patinka. Ar surasi fotoaparato nustatymus, kurie idealiausiai tinka tai dienai ir tai nuotraukai... ar net pažinsi objektyvo silpnąsias ir stipriąsias puses.
Tiesiog visą šį moralą rašiau, todėl, kad mes mokomės, na bet nebūkime nors sau atlaidžios - bandykime parodyti ką galime geriausio ir po to gavę kritikos tam geriausiam darbui judėti tolyn
QUOTE(Akasha @ 2010 04 28, 21:59)
Na o as nezinau kas man sendien pasidare, bet isejus i lauka su dukryte fotkinau ir dziaugiausi vos ne kiekvienu kadru
Taigi dedu keeta ir la
ukiu kritikos, kad nusileisciau ant zemes
Cia gal menulis mane taip paveike
Kadangi tema JB, tai vaikucio fotkes tokias ir keliu...
Augaliukai, neįtikina
Tikrai sugebi geriau
ir matėm ne vieną pavyzdį.
Mergaitės nuotraukos patinka, tik pirmosios vertimas į j/b man kliūna, man per aštru. Na nebent man čia vienai.
QUOTE(Maggie @ 2010 04 28, 22:04)
nostalgishka nuotaika, pavargau nuo derinimos prie moxlu ir vaiko. gyvunu fotografuoti nemoku padoriai, bet kelias vertas demesio radau. mano katyte, kuri jau turi kitus seimininkus.
zuzana
(zhinau, kad horizontas svyra, bet pataisius, nusikerpa ausyte, tad palieku kaip yra. ir labai nemushkit, tada dar nieko neishmaniau apie kompozicija..)
Fainas katinukas, norėčiau tokio.
. Pirmoji labai labai - bandyčiau tiesint nekerpant ausytės su Distort->Lens Correction. Ir ten galima pasirinkti - edge extention ar kažkas pan. Ir po to su clone tools pasidarbuoti.
QUOTE(jolanka @ 2010 04 28, 22:06)
Sveiki visi, as irgi strigau su ND.
3 ND OK.
QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 23:06)
Na, ir pabaigai... nežinau, kaip jums... na, bet man ši foto labai miela- iš kasdienybės... "Ar tikrai aš jau einu keturiomis?"
gal sukritikuokit, nuleiskit ant žemės? žinoma, žaista su PS...
Papildyta:
o aš taip kartais norėčiau susekti exif
Ech, gaila trūksta aštrumo... Na bepigu man komentuot, kai judančio vaiko nefotografavus....
Beje, grįžtant prie mano moralo - Narajana įkėlė puikų pavyzdį, viskas taip paprasta. Gėlė ir popierius - bet tu prie tos nuotraukos sustoji ir vis nori sugrįžti.
Kuo toliau, tuo labiau suprantu kad tas gėles ne taip paprasta fotografuot