Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2010 04 28, 18:18)
Sveikos, vis negaliu sios temos pamirst, turiu bent foto perzvelgt smile.gif

smile.gif Bet tai kad įdomu kaip šioje temoje, šaunuoliai visi, kaip darbuojatės smile.gif Jei nebūčiau tinginė daryt kūrybinių ND, vėl jungčiaus čia, ypač, kol sąrašo temos pradžioje dar neatnaujinot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 28, 22:25)
jau susidraugavau su fotiku ir daug maz jau zinau, ko ir kada reikia... dar vienas ar du bandomieji kadrai ir viskas ok...  mirksiukas.gif

pritariu... aš bandymų kelyje kol kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 28, 22:20)
Meno ir nedariau... Cia tokiu kasdieniu vaizdeliu fiksavimas buvo...  4u.gif  Pasiilgau tokiu foto...

tai ir daryk tokiu labiau kasdieniniu.. manau tau turetu tikrai gerai gautis. ir bus jos geresnes, nei kaip buna issciustytos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 28, 22:20)
Del flickr'o, tai tikriausiai nesumazintas foto keli ir isnaudojai menesio limita... pet po poros dienu vel galesi kelti...

Aha, nesumazintas ax.gif tai trumpai trumpai paaiskinkit man prasau tundrai kaip jas mazint. Nes as siaip kur siuntinet tai sumazinu iki dokumento lygio, tai ten isvis jau labai labai suspaustai.

O del ryskumo tai tikrai man nesigauna, nes rankos neklauso, suvirpa, manau tas irgi turi itakos.
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 04 28, 22:55)
O del ryskumo tai tikrai man nesigauna, nes rankos neklauso, suvirpa, manau tas irgi turi itakos.

as tai mazinu phoshopu, kur image size. o mazinu is akies smile.gif kad butu kokia 150--300 kb.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 28, 21:04)
o cia zaluma, niekaip neapsisprendziu kuri geresne. mano kuri laika topine foto biggrin.gif  blush2.gif
user posted image

Šita gera thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolanka @ 2010 04 28, 21:55)
Aha, nesumazintas  ax.gif  tai trumpai trumpai paaiskinkit man prasau tundrai kaip jas mazint. Nes as siaip kur siuntinet tai sumazinu iki dokumento lygio, tai ten isvis jau labai labai suspaustai.

Aš tau skypu paaiškinsiu kaip iš tiesų reikia mažinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 28, 21:01)
as tai mazinu phoshopu, kur image size. o mazinu is akies smile.gif kad butu kokia 150--300 kb.

as jei internetui nuotrauka, ivedu rezoliucija 72 arba darau save for web, tada nutrina exif ir sumazina nuotrauka, bet gal kokybe kiek nukencia
Atsakyti
Na, ir pabaigai... nežinau, kaip jums... na, bet man ši foto labai miela- iš kasdienybės... "Ar tikrai aš jau einu keturiomis?" bigsmile.gif ax.gif blush2.gif gal sukritikuokit, nuleiskit ant žemės? žinoma, žaista su PS...

user posted image
Papildyta:
QUOTE(BElge @ 2010 04 28, 23:04)
as jei internetui nuotrauka, ivedu rezoliucija 72 arba darau save for web, tada nutrina exif ir sumazina nuotrauka, bet gal kokybe kiek nukencia

o aš taip kartais norėčiau susekti exif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 21:06)
Na, ir pabaigai... nežinau, kaip jums... na, bet man ši foto labai miela- iš kasdienybės... "Ar tikrai aš jau einu keturiomis?" bigsmile.gif  ax.gif  blush2.gif gal sukritikuokit, nuleiskit ant žemės? žinoma, žaista su PS...

o aš taip kartais norėčiau susekti exif  blush2.gif

Nelabai suprantu, kur fokusas. Kai tokios didelės gražios akys, norėtųsi jo butent ten smile.gif
Ir to kažko geltono priekyje galėtų nebūti smile.gif

Iš exif'ų galima daug išmokti smile.gif Man jau įprotis tapo vos ne kiekvienos sutiktos nuotraukos exif pasižiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 23:06)
Na, ir pabaigai... nežinau, kaip jums... na, bet man ši foto labai miela- iš kasdienybės... "Ar tikrai aš jau einu keturiomis?" bigsmile.gif  ax.gif  blush2.gif gal sukritikuokit, nuleiskit ant žemės? žinoma, žaista su PS...
o aš taip kartais norėčiau susekti exif  blush2.gif

Labai miela.... bigsmile.gif Tik ryskumo labai labai truksta ir fokusas man atrodo pabeges... o siaip ir spalvos ir nuotaika labai liuks...
Atsakyti
Kvietkelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 04 28, 23:09)
Nelabai suprantu, kur fokusas. Kai tokios didelės gražios akys, norėtųsi jo butent ten smile.gif
Ir to kažko geltono priekyje galėtų nebūti smile.gif

Iš exif'ų galima daug išmokti smile.gif Man jau įprotis tapo vos ne kiekvienos sutiktos nuotraukos exif pasižiūrėti  biggrin.gif

tikrai taip... va todėl ir noriu susekti... blush2.gif taip fokusas pabėgęs, toks paplaukęs, nes tas vaikutis nenustygo vietoje, bet taip gražiai man jis čia blush2.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 04 28, 23:09)
Labai miela....  bigsmile.gif Tik ryskumo labai labai truksta ir fokusas man atrodo pabeges... o siaip ir spalvos ir nuotaika labai liuks...

sutinku pilnai 4u.gif tik šioje foto man net tas ryškumo nebuvimas nelabai netrukdo blush2.gif gal po savaitės kitaip žiūrėsiu į ją blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 28 balandžio 2010 - 22:13