ačiū už kritiką bandžiau pakeisti- gal geriau šį kartą bet gal pilkoka
QUOTE(Maggie @ 2010 05 10, 08:24)
gimp uzjauciu na bet jau greitai atgausi savo pc.
linksma, ar ne? Kompiuterį dar negreit atgausiu.
Vyro pc Linux instaliuoti, jei sumąstys kaip man photoshopą ten įkelti tai bus gerai, jei ne tai kol kas savo foto niekur nerodysiu
Paprasta, šitas rankšluostukas jb tiesiog nesižiūri. Šiai foto lemta spalvotai būti, neversk į jb.
QUOTE(Noelle @ 2010 05 10, 11:18)
Paprasta, šitas rankšluostukas jb tiesiog nesižiūri. Šiai foto lemta spalvotai būti, neversk į jb.
ačiū už mintis... bet dar perfotografuosim... nes nu nušoko man fokusas nuo akučių... ti juodai baltai ne taip matosi
QUOTE(paprasta @ 2010 05 10, 09:25)
ačiū už mintis... bet dar perfotografuosim... nes nu nušoko man fokusas nuo akučių... ti juodai baltai ne taip matosi
nenaudokit vertimo į jb klaidoms taisyti ar užmaskuoti Nemanau, kad taip blogai spalvota. Tiesiog Frederica rodos jau rašė. Jb ne visos foto žiūrisi gerai. Kai kurios turi likti spalvotom, kai kurios turi iškart gimti jb. Ir maža dalis žiūrisi gerai tiek vienaip tiek kitaip. Na bent jau mano nuomone.QUOTE(Noelle @ 2010 05 10, 12:12)
nenaudokit vertimo į jb klaidoms taisyti ar užmaskuoti Nemanau, kad taip blogai spalvota. Tiesiog Frederica rodos jau rašė. Jb ne visos foto žiūrisi gerai. Kai kurios turi likti spalvotom, kai kurios turi iškart gimti jb. Ir maža dalis žiūrisi gerai tiek vienaip tiek kitaip. Na bent jau mano nuomone.
ačiū labai už mintis o dėl to maskavimo- labai labai pritariu...
QUOTE(Tiny @ 2010 05 09, 01:11)
Pagavom sraige ir mes
Pirma visai smagi... Antroje kiek kitokio kadravimo noretusi, kad sraige atsidurtu karstame taske... o trecia jau nelabai... nera to cinkelio ir sraige sunku iziureti...
QUOTE(Forgete @ 2010 05 09, 07:55)
mano buitiakas
Oi kaip fainai... labai spalvos svelnios
QUOTE(Padangė @ 2010 05 09, 11:54)
man su Jumis nesuspet
dar praitoj temoj zadejau ikelti keleta nuotraukeliu tai cia keliu Jusu kritikai
švelnumas
dar praitoj temoj zadejau ikelti keleta nuotraukeliu tai cia keliu Jusu kritikai
švelnumas
Sauniai padirbejai, bet man toks vaizdas kad visose vos vos erdves truksta... labiausiai tai trecia ir ketvirta...
QUOTE(Ievosius @ 2010 05 09, 14:57)
Mano vakarykštis buitiakas.Ne kritikai, tiesiog....
JB sumustiniu valgymas ir is vonios patiko...
QUOTE(paprasta @ 2010 05 10, 10:50)
ačiū už kritiką bandžiau pakeisti- gal geriau šį kartą bet gal pilkoka
Na nelabai kazkaip ir ne del to kad jb... gal kadravimo kiek kitokio gal dar kazko truksta... Bet saunuole, kad tiek daug fotkini...
chameleon, na skirtuma as matau ir nd kaip ir geras... bet as visvien niekaip nesuprantu kodel tu tokius mazus skirtumu renkiesi F?... Ir ar nesumaisei rasydama F eiles tvarka ir nuotraukas? Nes dabar taip iseina, kad pas tave prie maziausio f didziausia ryskumo zona...
Mergaites kas nauja tema kuria ir gal tos kurios jau atsiskaite nd galetu surasyti savo nikus su fotikais ir objektyvais? Bo po to jau vel nebegalesim redaguoti temos...
Keliu savo "buiteką". Laukiu kritikos
Dešinė pusė ne per daug "sunki"?
Dešinė pusė ne per daug "sunki"?
QUOTE(Akasha @ 2010 05 10, 14:40)
Mergaites kas nauja tema kuria ir gal tos kurios jau atsiskaite nd galetu surasyti savo nikus su fotikais ir objektyvais? Bo po to jau vel nebegalesim redaguoti temos...
Nikon D80 nikkor 50 mm 1.8 paprasta
ačiū už- kritiką
airv... man kažkaip nesižiūri lyg viskas susilieja