Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2010 04 28, 22:04)
nostalgishka nuotaika, pavargau nuo derinimos prie moxlu ir vaiko. gyvunu fotografuoti nemoku padoriai, bet kelias vertas demesio radau. mano katyte, kuri jau turi kitus seimininkus.

As uz antra kaciuko ir uz antra misko nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 28, 19:59)
Na o as nezinau kas man sendien pasidare, bet isejus i lauka su dukryte fotkinau ir dziaugiausi vos ne kiekvienu kadru  blush2.gifCia gal menulis mane taip paveike  g.gif

va kame esmė, menulyje biggrin.gif žiūriu ko man pačiuožusios foto pradėjo šiandien patikti. Lauksiu kol vėl keisis.
Foto vėliau bandysiu pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 28, 21:59)

man tai grazios su tavo vaikuciu smile.gif gal nera kazkokio meno, bet emocija grazi smile.gif

o augalelis irgi super smile.gif
Papildyta:
nostalgishka nuotaika, pavargau nuo derinimos prie moxlu ir vaiko. gyvunu fotografuoti nemoku padoriai, bet kelias vertas demesio radau. mano katyte, kuri jau turi kitus seimininkus.

nu ir katino minkstumas. tikrai gerai atskleidei, kad jis grazus ir minkstutis smile.gif pirmoj man vos vis virsaus norisi.. o kur pedutes, tai apacios. bet del peduciu tai issilydziau. nors nesu katinu megeja smile.gif o su misku tai man pirma graziau. norisi siandien spalvu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolanka @ 2010 04 28, 22:06)
Sveiki visi, as irgi strigau su ND. reikalingu objektu nuotraukose, tai todel taip darau  smile.gif

Kazin ka as ten fliskr'e negerai uzsireigstravau, kad man neleidzia jau daugiau ikelti foto, raso limitas 100 MB. lyg tai menesiui  g.gif

ND uzskaitau smile.gif

o del flickr tai nzn.. neturetu but problemu, nebent tikrai pridejai virs 100 mb smile.gif
Atsakyti
Kadangi j/b tema dar nesibaige ikelsiu viena man patinkancia is archyvu

user posted image

...ir viena svieziai daryta smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 04 28, 22:06)
As uz antra kaciuko ir uz antra misko nuotrauka smile.gif

ale matai kokie zmonesskirtingi biggrin.gif as tai uz pirma ir trecia katuko smile.gif ir uz pirma gamtos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 28, 21:59)
s:
JB vertimas pilkokas... Kaip ir grazus kadras ir susiglaude graziai bet vel gi kazko truksta... gal kampo kito, o gal tiesiog istrizai kadruoti noretusi...
Na kad ir kokia kontrasto megeja buciau, bet cia man jo perdaug ax.gif

Na o as nezinau kas man sendien pasidare, bet isejus i lauka su dukryte fotkinau ir dziaugiausi vos ne kiekvienu kadru  blush2.gif 

ačiū už kritiką 4u.gif
patiko labiau pirmoji foto- toks ryškumas skaidrumas nuotraukos 4u.gif as vis sukioju sukioju parametrus- dažnai man pritrūksta aštrumo nuotraukoje....paplaukia...

augaliukas liux man thumbup.gif thumbup.gif

nostalgishka nuotaika,

katinuko man antroji labiausiai patiko thumbup.gif
gamtos pirmoji- nu norisi ir man spalvų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 28 balandžio 2010 - 21:17
QUOTE(Tiny @ 2010 04 28, 22:15)

oi, pirma tai tobula smile.gif deciau i fave'us jei butu galima cia biggrin.gif
Atsakyti

pirmoji labai patraukė akį ir tie guminiai šalia,o ne ant kojų thumbup.gif galvytė į vieną pusę, keliukas kitą- labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 04 28, 21:53)
O dabar augaliukai

Niu visai faini smile.gif.... Narcizas tamsokas, lyg seselyje, o noretusi tokio svieciancio smile.gif

o cia zaluma, niekaip neapsisprendziu kuri geresne. mano kuri laika topine foto biggrin.gif  blush2.gif

O kodel katyte pas kitus seininkus jau? Nes man ji tokia nuostabi wub.gif Is foto, tai pirmoje virsuj kiek erdves truksta... antra labai faina... o leteneles, jei nebutu apkarpytos, tai i favoritus eitu.... wub.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 04 28, 22:04)
Man labai patiko antroji mazosios foto  wub.gif O ir augaliukas labai graziu kampu nufotografuotas  bigsmile.gif

Labai dekui Tiny.... bigsmile.gif

QUOTE(jolanka @ 2010 04 28, 22:06)

3 ND gerai... 4u.gif Del flickr'o, tai tikriausiai nesumazintas foto keli ir isnaudojai menesio limita... pet po poros dienu vel galesi kelti...

QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 22:07)
va kame esmė, menulyje  biggrin.gif  žiūriu ko man pačiuožusios foto pradėjo šiandien patikti. Lauksiu kol vėl keisis.
Foto vėliau bandysiu pakomentuoti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prajuokinai... Bet rimtai mane jauciu jis paveike, nes dar niekada nebuvau tokia patenkinta savo nuotraukom... doh.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 28, 22:13)
man tai grazios su tavo vaikuciu smile.gif gal nera kazkokio meno, bet emocija grazi smile.gif
o augalelis irgi super smile.gif

Meno ir nedariau... Cia tokiu kasdieniu vaizdeliu fiksavimas buvo... 4u.gif Pasiilgau tokiu foto...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 28, 22:20)

Meno ir nedariau... Cia tokiu kasdieniu vaizdeliu fiksavimas buvo...  4u.gif  Pasiilgau tokiu foto...

šiandien perskaičiau labai neblogų straipsniukų apie vaikų fotografavimą... tai daug kur akcentuoja būtent buitinių tokių vaizdų fotografavimą... 4u.gif
Atsakyti
Dekui, uz komentarus. Su tuo narcizu, tai ten ryskiai kazkas su spalvom negerai. Kitos daug ryskesnes bet kompoziciskai prastai ziuris, visos praktikai per centra.. sad.gif
Nu, ka darysi.
O dabar bandau i JB pataikyt.. smile.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 28 balandžio 2010 - 21:29

Pirmoji tikrai pasaka wub.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 22:17)
ačiū už kritiką 4u.gif
patiko labiau pirmoji foto- toks ryškumas skaidrumas nuotraukos 4u.gif as vis sukioju sukioju parametrus- dažnai man pritrūksta aštrumo nuotraukoje....paplaukia...

augaliukas liux man thumbup.gif  thumbup.gif

Na nezinau, kame reikalas, gal ranka su fotiku susidraugauti turi... Nes seniau as irgi to ryskumo tokio neisgaudavau... Paramertai irgi svarbu... bet dabar as ju daug nebesukioju... jau susidraugavau su fotiku ir daug maz jau zinau, ko ir kada reikia... dar vienas ar du bandomieji kadrai ir viskas ok... mirksiukas.gif
Atsakyti