Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

JB gal geriau g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 09, 19:54)
JB gal geriau g.gif

man jb geriau, bet paziasciau dar. nes isdege veidukas. bet tikrai mielos foto smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Daug foto pridejot, prisizadu siandien vakare, kai bus ramiau, perziureti ir pakomentuoti mirksiukas.gif . Taip pat ikeliu kritikai...cia ka veikiau vakar vakare tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 09, 20:04)
man jb geriau, bet paziasciau dar. nes isdege veidukas. bet tikrai mielos foto smile.gif

žaisim 4u.gif

QUOTE(laurx @ 2010 05 09, 20:08)
Sveikos,

Daug foto pridejot, prisizadu siandien vakare, kai bus ramiau,  perziureti ir pakomentuoti  mirksiukas.gif  . Taip pat ikeliu kritikai...cia ka veikiau vakar vakare  tongue.gif

user posted image

man nesižiūri ta įstrižainė blush2.gif bet patinka dvelkianti ramuma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 09 gegužės 2010 - 19:28
QUOTE(Ievosius @ 2010 05 09, 14:57)
Mano vakarykštis buitiakas.Ne kritikai, tiesiog....

Israiskingas vyrukas wub.gif

JB gal geriau g.gif

Man irgi j/b geriau, tik isdegimus reiketu koreguoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Forgete, tvarkingas, gražus portretas.

Padange,paskutinė man patinka, tik kažkiek jb norisi patvarkyti. Dar gal pašviesinti ar vos kontrasto pridėti. BEt šiaip gražu.

Ievoshiau sumuštinių valgymas jb gal ir nieko, gal aš vistik vieną foto išsirinkčiau, o jei koliažas tai hmm na kažko įvairesnio norisi, ne tik iš to paties taško. Gal detalių kokių. Na nežinau, koliažai apskritai man sudetingas reikalas.
Portretukas dar jb visai nieko.

Laurx
, matosi fainas vakaras buvo. Apačia graži o viršuje tas blynas nepatinka.

Ohara, prašei labai nekritikuoti, tai mąsčiau ar komentuoti smile.gif Nežinau ką fotogrfai, bet atrodo tiesiog, lig tapetai. Atsiprašau, jei klystu. Bet kas čia bebūtų sužaisk kaip nors įdomiau šiais raštais. Nu kad ir portretą šalia ar kokį daiktą tokiam fone, žinomą tinkamai parenkant. Taip, kaip dabar pateikta, na nepatraukia dėmesio.

Tiny, taviškių spalvos gražios. O ir šiaip mielos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 09 gegužės 2010 - 22:33
mergele23, idomus drugelis smile.gif.

paprasta, grazi mergaite pievoj tupi, pirmoji labiausiai patiko, antra - tiesiog piene, trecioj sausainukas man biskuti maiso 4u.gif . Is paskutiniu nuotrauku JB geriau ziuris mirksiukas.gif .

Bizyte, 3 labiausiai patiko, tinka tokios spalvos prie foto nuotaikos smile.gif .

Magie, pirmas ir paskutinis lasiukai thumbup.gif

Brumbrumai, is zolyneliu paskutine visai nieko smile.gif

Akasha, grazus buitiakas smile.gif

Frederica, sraige laaabai super thumbup.gif

Ohara, nekabinanti foto 4u.gif .

Forgete, grazus portretukas, idomus kampas smile.gif

Padange, paskutinioji wub.gif

Ievosius, smagi serija, man spalvota labiau patiko, dera prie nuotaikos, o mergaites akys kerincios wub.gif

Dekui, uz komentarus mano foto 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas hi.gif
QUOTE(Noelle @ 2010 05 09, 23:30)
Tiny, taviškių spalvos gražios. O ir šiaip mielos.

Aciu, labai malonu girdeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 09, 12:38)
:D nu jauciu nera apibrezimo :) man buitinis tai kai nufotkinta kasdienej aplinkoj, darant kasdienius darbus, veiksmus... nebutinai jis blogas turi but. cia kaip pasiseks pagauti. o cia kaip suprantom dedam tokius, kur jau pasiseke gerus pagauti kadrus :) bet neturi but surezisuota. o jei vaikas koki leizuvis iskis, tai nemanau kad cia jau pozavimas bus :) nu vienu zo, buitiniai gali buti idomus ir neidomus :) stengiames ieskot idomesniu ir sukadruot idomiau :)

Nu jau aiškiau :) Tik tiek, kad dar "neišlipau" iš tos būsenos kai vaikų foto visos gražios, o daugiau ką "buitekui" fotkinti nežinau :D Reiks "persilaužti" :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 10 gegužės 2010 - 07:49
QUOTE(airv @ 2010 05 10, 06:49)
Nu jau aiškiau smile.gif Tik tiek, kad dar "neišlipau" iš tos būsenos kai vaikų foto visos gražios, o daugiau ką "buitekui" fotkinti nežinau biggrin.gif Reiks "persilaužti" biggrin.gif
smile.gif nors ir pati už temą buvau, bet gerai pagalvojus pati nežinaui kas yra tas '"buitiakas". Dar ir kitokio pavadinimo norisi, nes jetau koks negražus man šis žodis.
Vakar varčiau savo flickr ir mąsčiau kuri gi foto tinka temai. Hmm, jei nuėjau įsitikinus kad nemažai tokių turiu, užverčiau taip ir neradus mano nuomone tinkamos.
Atsakyti
Sveiki visi.
As irgi noreciau dar ir kitos temos prie sono biggrin.gif
As esu siek tiek perfekcionistas, ir jeigu tik galiu, jei esu kontroliuojamoje aplinkoje, man reikia kazka parezisuot, kad kuo arciau tobulybes butu smile.gif. Galima koki "namuose ir aplink namus" dadeti. I tema kokia dabar nezinau ar ka ideciau.

p.s. Emigrante, koki fish-eye turi? gali papostint rezultatu?
Atsakyti
tai ka, nauja tema? butis? kiek laiko skyriam?

QUOTE(Noelle @ 2010 05 07, 21:41)
Laba,
keliu mažutę foto, nes mažinant dingo kažkiek kokybės, ryškumo, o su Gimp programa nežinau nuo kurios vietos pradėt foto tvarkyt. Ufff. Liūdesys vistik be normalios foto apdorojimo programos.

gimp lotuliukas.gif uzjauciu smile.gif na bet jau greitai atgausi savo pc.
QUOTE(bizyte @ 2010 05 07, 18:20)
aš ateinu irgi su buitiakais... blush2.gif 

super ideja ir spalvos! tik visur noretusi kaires/desines/apacios. man 1 ir 2. net nezinau kuri labiau patinka.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 07, 23:04)
ateinu siandien su nestandartiniais apkarpymais.. zinau zinau, nereiktu karpyt, o stengtis iskart galvot apie kadra.. sad.gif

si karta man kazhko truksta.
QUOTE(frederica @ 2010 05 08, 11:06)
Atnešu vieną J/B, kaip aš sakau užkoduotą būti tokia biggrin.gif ir , kad ir kaip norėčiau jai spalvų, spalvų nėra. Nesu tikra tik dėl kadravimo, tai brūkštelkit kas netingėsit.

faina! mAN labai patiko. formatas tinka.
QUOTE(Tiny @ 2010 05 09, 01:11)
Pagavom sraige ir mes  smile.gif

pirmoje per daug shaprpo, akis skauda smile.gif nors pirmoji ir idomiausia.
QUOTE(Tiny @ 2010 05 08, 12:50)

Man geras kadravimas, tas bliukiukas kaip menulis atrodo, labai idomi nuotrauka  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(Ievosius @ 2010 05 09, 14:57)
Kai reikia lipti iš vonios....

sitas! visi kiti man ne. sumushtiniai jb per tamsus, na per daug kontrasto, o verksmas per graudus ir pitkas biggrin.gif omjb vonioje viskas man patinka. spalvos, veido ishraishka..
JB gal geriau g.gif

taip, jb geriau, bet kad ne toks veidas ishdeges butu! antra foto linxma biggrin.gif
QUOTE(Noelle @ 2010 05 09, 23:30)
Laurx[/b], matosi fainas vakaras buvo. Apačia graži o viršuje tas blynas nepatinka.

drinks_cheers.gif
Atsakyti