mano buitiakas
Akasha, supratau
Tiny, ojee kokia agromna sraige
Kaip matau db tema buitiakai.Db ir as kaifuoju juos darydama, nes pagaliau nevarzomai galiu juos daryt ir jie GAUNASI Dar viskas fotike sedi, gal vakare traukiant rasiu ka pasidalinti.....
Tiny, ojee kokia agromna sraige
Kaip matau db tema buitiakai.Db ir as kaifuoju juos darydama, nes pagaliau nevarzomai galiu juos daryt ir jie GAUNASI Dar viskas fotike sedi, gal vakare traukiant rasiu ka pasidalinti.....
Fredericos sraigė labai patiko
Akasha, smagus buitiakas rankytę su bulkyte ir aš ne iš karto pastebėjau
Ohara, įdomu būtų spalvotą pamatyt
Tiny, pirmoji labai faina, antroji tokia tvarkinga o dėl trečios norėjau paklausti, ar kažkaip apdirbai foto, kad fonas tamsus, o vaikutis tarsi apšviestas, ar čia natūraliai taip gavosi? gerai žiūrisi
Forgete, gražus buitiakas
Akasha, smagus buitiakas rankytę su bulkyte ir aš ne iš karto pastebėjau
Ohara, įdomu būtų spalvotą pamatyt
Tiny, pirmoji labai faina, antroji tokia tvarkinga o dėl trečios norėjau paklausti, ar kažkaip apdirbai foto, kad fonas tamsus, o vaikutis tarsi apšviestas, ar čia natūraliai taip gavosi? gerai žiūrisi
Forgete, gražus buitiakas
man su Jumis nesuspet
dar praitoj temoj zadejau ikelti keleta nuotraukeliu tai cia keliu Jusu kritikai
švelnumas
...labai taves laukiuuu...
.... as tave girdžiu ....
... labai tave myyyliu...
dar praitoj temoj zadejau ikelti keleta nuotraukeliu tai cia keliu Jusu kritikai
švelnumas
...labai taves laukiuuu...
.... as tave girdžiu ....
... labai tave myyyliu...
Laba
Aciu
Trecia naturaliai taip gavosi, cia vakar vakare po lietaus Vingio parke. Vaikas stovi veidu i stadijona, bet pats dar nepilnai isejes is miskelio, del to gaunasi, kad jis apsviestas nuo stadijono puses, o fonas, kur krumai ir medeliai, tamsus
Sitos foto visai su PS neapdirbtos, tik konvertuotos is raw i jpeg
Papildyta:
Antra man graziausia Siaip viskas gerai, tik man foto pilkokos, truksta kontrasto, paskutine kitu kampu imciau, labiau is priekio Bet siaip rezultatas visai neblogas
QUOTE(bizyte @ 2010 05 09, 11:30)
Aciu
Trecia naturaliai taip gavosi, cia vakar vakare po lietaus Vingio parke. Vaikas stovi veidu i stadijona, bet pats dar nepilnai isejes is miskelio, del to gaunasi, kad jis apsviestas nuo stadijono puses, o fonas, kur krumai ir medeliai, tamsus
Sitos foto visai su PS neapdirbtos, tik konvertuotos is raw i jpeg
Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2010 05 09, 11:54)
man su Jumis nesuspet
Antra man graziausia Siaip viskas gerai, tik man foto pilkokos, truksta kontrasto, paskutine kitu kampu imciau, labiau is priekio Bet siaip rezultatas visai neblogas
QUOTE(ohara @ 2010 05 08, 13:00)
keliu aš savo šiandieninį pasibandymą, lb nekritikuokit.. nors man visai nieko žiūrisi..
rastas grazus, bet kaip foto, tai daugiau nieko ir nera.. pabandyk pazaist ne tik su rastu, bet prie jo ka prikomponuok, pazaisk su kampu.. nes dabar matom tik dvimati rasta. o reiktu ieskoti trimacio vaizdo..
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2010 05 09, 01:11)
Pagavom sraige ir mes
fainos sraiges, nors as ju ir bijau labai graziai tavo fotikas piesia taip ryskiai, aiskiai
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 05 09, 07:55)
mano buitiakas
siaip grazu, kokybiska, bet as deciau traukinuka pacioj, o ne virs vaiko. nes kai virsuj, mano akiai issikreipia vaizdas ir tarsi stumia ir krenta ant vaiko
Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2010 05 09, 11:54)
man su Jumis nesuspet
švelnumas
švelnumas
jb tai nelabai koks.. piloka labai. bet siaip neblogai padirbejai man antra ir paskutine graziausia.
Gal galite man dar kartelį paaiškinti kas yra "buitinis" kadras? Nes jau pasiklydau šitoje sąvokoje Buitinis = neįdomus? Jei jau kompoziciškai įdomus tai nebuitinis? Ar buitinis = namų aplinkoj darytas, bet įdomus? Buitinis, tai "pagautas", bet nepozuotas ar ir pozuotas gali būti?
QUOTE(airv @ 2010 05 09, 13:12)
Gal galite man dar kartelį paaiškinti kas yra "buitinis" kadras? Nes jau pasiklydau šitoje sąvokoje Buitinis = neįdomus? Jei jau kompoziciškai įdomus tai nebuitinis? Ar buitinis = namų aplinkoj darytas, bet įdomus? Buitinis, tai "pagautas", bet nepozuotas ar ir pozuotas gali būti?
nu jauciu nera apibrezimo man buitinis tai kai nufotkinta kasdienej aplinkoj, darant kasdienius darbus, veiksmus... nebutinai jis blogas turi but. cia kaip pasiseks pagauti. o cia kaip suprantom dedam tokius, kur jau pasiseke gerus pagauti kadrus bet neturi but surezisuota. o jei vaikas koki leizuvis iskis, tai nemanau kad cia jau pozavimas bus nu vienu zo, buitiniai gali buti idomus ir neidomus stengiames ieskot idomesniu ir sukadruot idomiau
Mano vakarykštis buitiakas.Ne kritikai, tiesiog....
Sumuštinių valgymo ypatumai
J/B
Kai reikia lipti iš vonios....
Ožiukų karalius
Sumuštinių valgymo ypatumai
J/B
Kai reikia lipti iš vonios....
Ožiukų karalius
Ievosiau sveikinu su pirkinuku
Iš neštukės.. Man pirmoji ir antroji
Ievosiau, fainuolis vyrukas man kur jb, kur iš vonios išeinant labai patiko
Mano mažutė septynių mėn. proga... kažkaip nelabai pavyko šiandien su foto