Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

mano buitiakas

user posted image
Atsakyti
Akasha, supratau mirksiukas.gif

Tiny, ojee kokia agromna sraige blink.gif

Kaip matau db tema buitiakai.Db ir as kaifuoju juos darydama, nes pagaliau nevarzomai galiu juos daryt ir jie GAUNASI bigsmile.gif lotuliukas.gif Dar viskas fotike sedi, gal vakare traukiant rasiu ka pasidalinti..... ax.gif
Atsakyti
Fredericos sraigė labai patiko rolleyes.gif

Akasha, smagus buitiakas rolleyes.gif rankytę su bulkyte ir aš ne iš karto pastebėjau bigsmile.gif

Ohara, įdomu būtų spalvotą pamatyt g.gif

Tiny, pirmoji labai faina, antroji tokia tvarkinga ax.gif o dėl trečios norėjau paklausti, ar kažkaip apdirbai foto, kad fonas tamsus, o vaikutis tarsi apšviestas, ar čia natūraliai taip gavosi? g.gif gerai žiūrisi ax.gif

Forgete, gražus buitiakas 4u.gif
Atsakyti
man su Jumis nesuspet
dar praitoj temoj zadejau ikelti keleta nuotraukeliu tai cia keliu Jusu kritikai blush2.gif

švelnumas
user posted image

...labai taves laukiuuu...
user posted image

.... as tave girdžiu ....
user posted image

... labai tave myyyliu...
user posted image

Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(bizyte @ 2010 05 09, 11:30)
Tiny, pirmoji labai faina, antroji tokia tvarkinga ax.gif o dėl trečios norėjau paklausti, ar kažkaip apdirbai foto, kad fonas tamsus, o vaikutis tarsi apšviestas, ar čia natūraliai taip gavosi? g.gif gerai žiūrisi ax.gif

Aciu 4u.gif

Trecia naturaliai taip gavosi, cia vakar vakare po lietaus Vingio parke. Vaikas stovi veidu i stadijona, bet pats dar nepilnai isejes is miskelio, del to gaunasi, kad jis apsviestas nuo stadijono puses, o fonas, kur krumai ir medeliai, tamsus mirksiukas.gif

Sitos foto visai su PS neapdirbtos, tik konvertuotos is raw i jpeg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2010 05 09, 11:54)
man su Jumis nesuspet
dar praitoj temoj zadejau ikelti keleta nuotraukeliu tai cia keliu Jusu kritikai  blush2.gif

Antra man graziausia wub.gif Siaip viskas gerai, tik man foto pilkokos, truksta kontrasto, paskutine kitu kampu imciau, labiau is priekio 4u.gif Bet siaip rezultatas visai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 05 08, 13:00)
keliu aš savo šiandieninį pasibandymą, lb nekritikuokit..  doh.gif  blush2.gif  nors man visai nieko žiūrisi..  ax.gif

rastas grazus, bet kaip foto, tai daugiau nieko ir nera.. pabandyk pazaist ne tik su rastu, bet prie jo ka prikomponuok, pazaisk su kampu.. nes dabar matom tik dvimati rasta. o reiktu ieskoti trimacio vaizdo.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2010 05 09, 01:11)
Pagavom sraige ir mes  smile.gif

fainos sraiges, nors as ju ir bijau biggrin.gif labai graziai tavo fotikas piesia smile.gif taip ryskiai, aiskiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 05 09, 07:55)
mano buitiakas

siaip grazu, kokybiska, bet as deciau traukinuka pacioj, o ne virs vaiko. nes kai virsuj, mano akiai issikreipia vaizdas ir tarsi stumia ir krenta ant vaiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2010 05 09, 11:54)
man su Jumis nesuspet
dar praitoj temoj zadejau ikelti keleta nuotraukeliu tai cia keliu Jusu kritikai  blush2.gif
švelnumas

jb tai nelabai koks.. piloka labai. bet siaip neblogai padirbejai smile.gif man antra ir paskutine graziausia.
Atsakyti
Gal galite man dar kartelį paaiškinti kas yra "buitinis" kadras? Nes jau pasiklydau šitoje sąvokoje doh.gif Buitinis = neįdomus? Jei jau kompoziciškai įdomus tai nebuitinis? Ar buitinis = namų aplinkoj darytas, bet įdomus? g.gif Buitinis, tai "pagautas", bet nepozuotas ar ir pozuotas gali būti?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 05 09, 13:12)
Gal galite man dar kartelį paaiškinti kas yra "buitinis" kadras? Nes jau pasiklydau šitoje sąvokoje  doh.gif Buitinis = neįdomus? Jei jau kompoziciškai įdomus tai nebuitinis? Ar buitinis = namų aplinkoj darytas, bet įdomus? g.gif Buitinis, tai "pagautas", bet nepozuotas ar ir pozuotas gali būti?

biggrin.gif nu jauciu nera apibrezimo smile.gif man buitinis tai kai nufotkinta kasdienej aplinkoj, darant kasdienius darbus, veiksmus... nebutinai jis blogas turi but. cia kaip pasiseks pagauti. o cia kaip suprantom dedam tokius, kur jau pasiseke gerus pagauti kadrus smile.gif bet neturi but surezisuota. o jei vaikas koki leizuvis iskis, tai nemanau kad cia jau pozavimas bus smile.gif nu vienu zo, buitiniai gali buti idomus ir neidomus smile.gif stengiames ieskot idomesniu ir sukadruot idomiau smile.gif
Atsakyti
Mano vakarykštis buitiakas.Ne kritikai, tiesiog....

Sumuštinių valgymo ypatumai

user posted image

J/B

user posted image

Kai reikia lipti iš vonios....

user posted image

Ožiukų karalius

user posted image user posted image
Atsakyti
Ievosiau sveikinu su pirkinuku 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 05 09, 14:58)
Ievosiau sveikinu su pirkinuku 4u.gif  wub.gif

Dzėkavojam blush2.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
Iš neštukės.. Man pirmoji ir antroji wub.gif

Ievosiau, fainuolis vyrukas thumbup.gif thumbup.gif man kur jb, kur iš vonios išeinant labai patiko thumbup.gif

Mano mažutė septynių mėn. proga... kažkaip nelabai pavyko šiandien su foto ax.gif

user posted image
Atsakyti