Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 05 08, 10:48)
Dedu tada ir as viena toki visai buitiakini ir su bardakeliu... Bet vistiek noriu kritikos... Man mergickos emocija patiko... smile.gif

Oi ir tik dabar užmačiau, ji, ir mums bulkytės siūlo biggrin.gif Liux.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 08 gegužės 2010 - 10:47
QUOTE(frederica @ 2010 05 08, 11:06)
Tema, liux, tik darom dvi savaites...gerai blush2.gif  Išvažiuju savaitei, o taip norisi sudalyvaut ax.gif
Atnešu vieną J/B, kaip aš sakau užkoduotą būti tokia biggrin.gif ir , kad ir kaip norėčiau jai spalvų, spalvų nėra. Nesu tikra tik dėl kadravimo, tai brūkštelkit kas netingėsit.
vienui vienaaa...

Labai liuks atrodo, tik man truputi kaires per daug... nu labai medstu simetrija, ir kai nuo vino tarkim sraiges, palieku atitinkama arstuma iki krasto, tai ir nuo kito objektu stengiuosi palikti tiek pat... O ten blikas kairej ar koks sviesos saltinis? Beje o atspindys cia naturalus, nes atrodo, kaip padarytas biggrin.gif

QUOTE(frederica @ 2010 05 08, 11:34)
Oi ir tik dabar užmačiau, ji ir mums bulkytės siūlo biggrin.gif  Liux.

Siulo ir sako niam...... lotuliukas.gif O bulkyte, megiamiausias uzkandis po maisto... doh.gif
Atsakyti
Laba diena bigsmile.gif

Vis norisi paklausti Akasha, kaip sekasi su stokais?

Beje paskutine foto su sraige liuksine man.Geras momentas.Akasha, paskutinej foto truksat virsuj erdves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 08 gegužės 2010 - 10:56
QUOTE(Akasha @ 2010 05 08, 11:47)
Labai liuks atrodo, tik man truputi kaires per daug... nu labai medstu simetrija, ir kai nuo vino tarkim sraiges, palieku atitinkama arstuma iki krasto, tai ir nuo kito objektu stengiuosi palikti tiek pat... O ten blikas kairej ar koks sviesos saltinis? Beje o atspindys cia naturalus, nes atrodo, kaip padarytas  biggrin.gif
Siulo ir sako niam......  lotuliukas.gif O bulkyte, megiamiausias uzkandis po maisto...  doh.gif

Va, apie simetriją nepagalvojau, dėkui 4u.gif
Akasha, viskas tikra, nemoku aš su PS biggrin.gif Parodyčiau spalvotą, būtų viskas aišku, tik kaip sakiau ji nebuvo planuota spalvota, todėl l. neįdomi, o ir šios įdomumas prapultų. Saulės blikiukas čia mirksiukas.gif
Ievukis, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 08, 10:48)
Dedu tada ir as viena toki visai buitiakini ir su bardakeliu... Bet vistiek noriu kritikos... Man mergickos emocija patiko... smile.gif

Cia tikras buitiakas biggrin.gif Kampas idomus, emocija faina, saunu... tobuleji su portretais mirksiukas.gif

QUOTE(frederica @ 2010 05 08, 11:06)
Atnešu vieną J/B, kaip aš sakau užkoduotą būti tokia biggrin.gif ir , kad ir kaip norėčiau jai spalvų, spalvų nėra. Nesu tikra tik dėl kadravimo, tai brūkštelkit kas netingėsit.

Man geras kadravimas, tas bliukiukas kaip menulis atrodo, labai idomi nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 08, 09:48)

na man patiko.. kampas idomus.. smagus tokie buitiakai smile.gif

QUOTE(frederica @ 2010 05 08, 10:06)

user posted image
vienui vienaaa...

man liuks! ir man atrodo kad sraige i menuli keliauja.. biggrin.gif
Atsakyti
Wowo, kiek grožio... bigsmile.gif
noriu iš pradžių padėkot už komentarus mano šuniui... blush2.gif nu netobulėju nor tu ką.. cry.gif

Akasha nu lialka tavo,negaliu..fainuolė... lblb graži nuotrauka... kaip skaniai bulkytę valgo... wub.gif

frederica sraigė tikrai tobulai pagauta, kaip tik j/b kitaip ir būti negalėtu.. wub.gif

bizyte manekenka katu katu... bigsmile.gif 4u.gif

keliu aš savo šiandieninį pasibandymą, lb nekritikuokit.. doh.gif blush2.gif nors man visai nieko žiūrisi.. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Nu negaliu atsispirt nepagyrus sraiges thumbup.gif fantastiska,ir atspindys jos superinis thumbup.gif
Akasha,mergyte labai fainai pagauta thumbup.gif
ohara kazkaip sunku pakomentuot...Na rastas ir tiek,savotiskas bet kazko truksta mirksiukas.gif
Tobulejat zveriskais tempais 4u.gif Man tik daba neber laiko fotikui visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 05 08, 11:54)
Laba diena  bigsmile.gif

Vis norisi paklausti Akasha, kaip sekasi su stokais?

Beje paskutine foto su sraige liuksine man.Geras momentas.Akasha, paskutinej foto truksat virsuj erdves.

Su stokais tai biski aprimau... smile.gif po biski kapsi pinigeliai, bet kazkaip vis neatrandu laiko ir noro kazka tokio stokinio fotkinti.... bet tikiuosi sugrys ikvepimas greitai... matai buitiaku pasiilgus, tai ir nekyla ranka ant tu studijiniu... o gal kazkiek fantazijos truksta...
Del foto, tai zinau, kad virsuje truksta, galvojau truputi apacios kirpti, net tada per daug suspausta gaunasi.... O tokiu nerezisuotu kadru jau nebepakartosi blush2.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 05 08, 12:50)
Cia tikras buitiakas  biggrin.gif Kampas idomus, emocija faina, saunu... tobuleji su portretais  mirksiukas.gif 

Dekui labai.... Malonu girdeti...

QUOTE(antajo @ 2010 05 08, 12:55)
na man patiko.. kampas idomus.. smagus tokie buitiakai smile.gif

Dekui dekui.... ax.gif

QUOTE(ohara @ 2010 05 08, 13:00)
Akasha nu lialka tavo,negaliu..fainuolė... lblb graži nuotrauka... kaip skaniai bulkytę valgo... wub.gif
keliu aš savo šiandieninį pasibandymą, lb nekritikuokit..  doh.gif  blush2.gif  nors man visai nieko žiūrisi..  ax.gif

Dekui ir tau... o tu nenusimink ir toliau praktikuokis... Po truputi viskas ismokstama...
Del foto tai jau issakiau savo nuomone tai nesikartosiu... wink.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 05 08, 22:51)
Akasha,mergyte labai fainai pagauta thumbup.gif
Tobulejat zveriskais tempais 4u.gif Man tik daba neber laiko fotikui visai doh.gif

Dekui ir tau smile.gif O kodel nebera laiko, gi iki vaikucio atejimo, dar yra siek tiek laiko... 4u.gif nors kiek pamenu save paskutiniais menesiai tai visai tingedavau kazka daryti.... doh.gif
Atsakyti
Kad man dar sesija ant nosies,o tik dba pradejau kursinius daryt doh.gif bet cia jau pati kalta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 05 08, 23:22)
Kad man dar sesija ant nosies,o tik dba pradejau kursinius daryt doh.gif bet cia jau pati kalta blush2.gif

Na tada viskas aisku... ir tikrai suprantama, kad laiko truksta... Sekmes darant darbus... spesi po sesijos pafotkinti... 4u.gif
Atsakyti
Pagavom sraige ir mes smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 09 gegužės 2010 - 00:28