Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2010 05 07, 18:20)

fainos bigsmile.gif man visos patinka....baltas pavydas šviesaus objektyvo ax.gif

aš ateinu irgi su buitiakais... blush2.gif 

ačiū- čia su kitinuku daryta blush2.gif
patinka tavo buitiakai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 05 07, 18:55)
keliu spalvotus lashiukus, dabar kai ziuriu, visai neblogu yra, nors is gal 500 kadru, pasilikau apie 80, o is ju tik sitie biggrin.gif

gražus melsvas thumbup.gif

QUOTE(zana33 @ 2010 05 07, 20:40)
Laba. Man Paprastos trecia foto labai grazi wub.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 05 07, 22:07)
paprasta, patiko tavo mergytes foto, vaikiskos tokios, tik to sausainuko galetu nesimatyti  ax.gif 

ir man tas sausainiukas kliūva, bet su vaikučiais ne visada sutarsi wub.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 05 07, 22:22)

paprasta, Paskutine nereali... saunuole... tikrai gerai padirbejai...

ačiū blush2.gif po truputį po truputį pirmyn iriamės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 07, 22:22)
emigrante, Man patinka sitas buitiakas... tikras toks... smile.gif As kazkaip labai pasiilgau tokiu kadru, nu bet blin nesekasi man tokius gaudyti  doh.gif  O gal per mazai bandau... paprasciau tikriausiai viska surezisuoti smile.gif

Va, va ir man taip lotuliukas.gif
Noelle, norisi didesnės, bet matau,kad patinka,keliauju flicran gal ten rasiu mirksiukas.gif
Maggie, faini lašiukai, labai.
Bizyte, čia jau ne buitiakai biggrin.gif
paprasta,tiesiog šaunuolė, pogresas akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 05 07, 22:44)

paprasta,tiesiog šaunuolė, pogresas akivaizdus thumbup.gif

dabar tik kad atgal nenuvažiavus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
ateinu siandien su nestandartiniais apkarpymais.. zinau zinau, nereiktu karpyt, o stengtis iskart galvot apie kadra.. sad.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
brumbrumai, man paskutinioji 4u.gif
Atsakyti
Aciu, kas issaket nuomone del mano foto. O ten buvo taip. Sedejau prie PS ir studijavau sluoksnius. Buvo gal 1.30 nakties. Ateinu i miegamaji, pro duris vyra matau, vaiko ne. Pazvelgiu i lovyte - vaiko ner blink.gif Ijungiu sviesa - ir va vaizdelis. Ir, galvoj mintis kaip tyliau fotika iskrapstyt is tases doh.gif Padariau greit pirmus kadrus, atsinesiau kede, norejau dar is auksciau imt fisha uzsidejus. Deja nebespejau. Didzioji meile kompoza sugadino atsikeldamas lotuliukas.gif Saukiu ';';nejudek'', o tas is miegu rekia ''kas, kur, kas atsitiko'..... doh.gif
Papildyta:
brumbrumai, nekabina nei viena blush2.gif Lapas gal ir nieko, bet truksta fokuso i ji.

Kieno ten lasiukai buvo. Neblogi. Bet ta bliuda klonuociau.

Foto su pienem. Patiko pirmos emocija. Tik truputi padirbeciau su PS prie dangaus. Melynesnio norisi.

foto su drugeliu. Ir drugelis margas, ir fonas margas. man akys raibsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 07 gegužės 2010 - 22:57
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 07, 23:04)

Sita suuuper! bigsmile.gif
Atsakyti
kadangi siandien atsikeliau pagalvojusi, kad jau 10 val, o pasirode paskui, kad tik ciut ciut po 7, tai ir nuotaika tokia pilkoka.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
laba,

Frederica, fainas tavo foto duetas. Patinka man tokie kasdieniai momentai. Gal išties būtų faina kitos savaitės tema?

Brumbrumai, keisk nuotaiką smile.gif Foto, kaip dvi vienoje. Taip nufotografuota nelabai žiūrisi. Gal pabandyk su labai atverta diafragma, kaip nors pro žiedelių skylutes tą pastatą fotografuoti. Man asm. dabartinis variantas nesižiūri.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 05 08, 09:31)
Brumbrumai, keisk nuotaiką  smile.gif  Foto, kaip dvi vienoje. Taip nufotografuota nelabai žiūrisi. Gal pabandyk su labai atverta diafragma, kaip nors pro žiedelių skylutes tą pastatą fotografuoti. Man asm. dabartinis variantas nesižiūri.

aciu uz "zvilgsni" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 07, 23:04)
ateinu siandien su nestandartiniais apkarpymais.. zinau zinau, nereiktu karpyt, o stengtis iskart galvot apie kadra.. sad.gif

Karpymas tai man nekliuva... Tik va kazko tokio tai nera.... paskutine siaip kiek idomesne ir kompoziciskai graziai ziurisi, tik virsaus dar truputi perdaug... jei jau kvadratas, tai man patinka tikslus kvadratas...

Na Tai del kitos savaites temos manau nutarta.... "Buitiakas".... O gal vel dvi savaites darom?

Dedu tada ir as viena toki visai buitiakini ir su bardakeliu... Bet vistiek noriu kritikos... Man mergickos emocija patiko... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Tema, liux, tik darom dvi savaites...gerai blush2.gif Išvažiuju savaitei, o taip norisi sudalyvaut ax.gif
Atnešu vieną J/B, kaip aš sakau užkoduotą būti tokia biggrin.gif ir , kad ir kaip norėčiau jai spalvų, spalvų nėra. Nesu tikra tik dėl kadravimo, tai brūkštelkit kas netingėsit.

user posted image
vienui vienaaa...
Atsakyti