Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 05 07, 18:01)
ačiū  ax.gif labai jau sunku buvo šiam modeliukui nustygti vietoje 4u.gif paskutinioji- dar sekundę prašiau patupėti, betgi sausainiai rankose- susigrūsti reikia ir lėkti toliau lotuliukas.gif

tokie jau tie vaikai lotuliukas.gif tik spek gaudyti rolleyes.gif
Atsakyti
visų foto neprisimenu, tai ir nekomentuosiu blush2.gif

Robobebro įdomi, stiliukas jau atpažįstamas kažkiek ax.gif

Airv, aš ir už pirmą ax.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 05 07, 16:16)

kompoziciškai gerai, drugelis gražus 4u.gif bet man trūksta kokio cinkelio, ai nu gal nuotaika tokia blush2.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 05 07, 16:48)
Šiandien vaikščiojom po pienes... Tik sausainiai gardžiau nei fotografavimasis smile.gif

fainos bigsmile.gif man visos patinka....baltas pavydas šviesaus objektyvo ax.gif

aš ateinu irgi su buitiakais... blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 05 07, 15:56)
o ka reikshtu fotografine puse? na kompozicija taip, nustatymai. bet realiai ir mene apstu tokiu "momentiniu" nuotrauku ir buitiako. man siek tiek kliuna, kad jei tik dedamos foto "seimos/su vaikais/namuose-kur matosi daiktai" is karto buitis minima. jei butu ta pati foto, bet visas fonas baltas - nuomone skirtusi? na paaishkinkit man, nes matyt jau susipainiojau..
nekomentavau iš fotografinės pusės, nes man nelabai norėjosi gilintis kas ten ne taip ar taip padaryta. Tiesiog patiko vat toks momentas ir tiek. Pati su savo vyrais tokių gal dvi teturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 07 gegužės 2010 - 17:55
keliu spalvotus lashiukus, dabar kai ziuriu, visai neblogu yra, nors is gal 500 kadru, pasilikau apie 80, o is ju tik sitie biggrin.gif
labai nervina, kad matosi bliudas, didesnio neturejau, o so 50mm per daug nepriartinsi.
laukiu komentaru smile.gif

mazhiukas
user posted image

milky way
user posted image

simpatishkas bliude
user posted image

simpatishkas bliude.2 apkarpytas
user posted image

sudrebinimas [naturalus]
user posted image

sudrebinimas su geltonumu
user posted image

sudrebinimas gerokai apkarpytas
user posted image

grazhus jb
user posted image

grazhus melsvas
user posted image

zinau, kad daugoka, bet is tu lashu labai sunkiai ejo atsirinkt (ir siaip man sunku visada apsisprest kuria foto atsirinkt, ne stiprioji puse, kas gan svarbu, bet jau mokausi) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 07, 17:48)
Šiandien vaikščiojom po pienes... Tik sausainiai gardžiau nei fotografavimasis smile.gif

man rodos, kad tu tobuleji septynmyliais zingsniais biggrin.gif nu tikrai jauciasi... man trecia grazisuai. ir emocija, ir spalvos, ir kompozicija.
Papildyta:
QUOTE(mergele23 @ 2010 05 07, 17:16)
sios dienos nuotrauka:)

drugelis

ryskumas geras, bet kazkaip norisi man drugelio zemai, nu kad butu jam erdves "ziurejimui" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 05 07, 18:20)

man tai cia jau ne buitiakas smile.gif nebent taip daznai buna biggrin.gif siaip tikra idomu, norisi ziuret smile.gif gal man tik spalvoss kiek per intensyvios ir tamsokos. ir paskutinej koja negraziai nukirsta, ir to sijono/kaspino apcioj viso noretusi. bet siaip manau saunios visai foto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 05 07, 18:55)
keliu spalvotus lashiukus, dabar kai ziuriu, visai neblogu yra, nors is gal 500 kadru, pasilikau apie 80, o is ju tik sitie biggrin.gif
labai nervina, kad matosi bliudas, didesnio neturejau, o so 50mm per daug nepriartinsi.
laukiu komentaru smile.gif

as uz pirma smile.gif grazus, tyras, stebuklingas smile.gif kitiems labai maiso indo krastai. bet neblogi bandymai, kad tiek daug geru gavosi. as tai neturiu tiek kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
Laba. Man Paprastos trecia foto labai grazi wub.gif
Jei cia galiu reikst savo neprofesionalia nuomone is liaudies blush2.gif biggrin.gif ....
Papildyta:
Galiu paklaust? blush2.gif Kuo skiriasi nuotraukadaryta su auto nustatymu,su nuotrauka,daryta ,kai pats viska reguliuoji?
Atsiprasau uz kvailus klausimus,bet kazkaip reikia issiaiskint blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 05 07, 17:56)
na pagal viska turbut tokio daikto nebenoriu (irgi galvojau), nes realiai visai nieko, puse velnio, bet visgi daugiau ryshkumo noretusi (nesu tokia totali maniake to ryshkumo, patinka ir blur ir noise, bet kazhkaip pastaruoju metu norisi daugiau tvarkos).
man labiausiai patiko lashas raudonam (rozhej), kitos - per didelis gylis, tamsokos kai kurios. serkshnas butu super, bet man per tamsus, siek tiek daugiau ryshkumo noretusi, gal i kelis dalykus. paskutine foto ishvis atrodo, kad nesufokusuota. lashelis idomus ant zoles.

kas per filtras?
o! ponui patiko gelynai? malonu ax.gif

extension tube nedaro itakos vaizdo astrumui, nes tai ne optinis elementas. Ar tu turejai omenyje kad netinka tokia siaura ryskumo zona? Jei sitas, tai pirk su elektronika, tada galesi keisti f. Bet reik turet omeny, kad sviesos reikes daugiau negu prie to pacio f ir be tube.
Filtras CPL - circular polarizer, nuima atspindzius nuo nemetaliniu pavirsiu, todel gauni sodresnes spalvas.
bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,

keliu mažutę foto, nes mažinant dingo kažkiek kokybės, ryškumo, o su Gimp programa nežinau nuo kurios vietos pradėt foto tvarkyt. Ufff. Liūdesys vistik be normalios foto apdorojimo programos.
user posted image

Papildyta:
Bizyte, iš tavo foto pirmoji patiko.
Maggie iš lašiukų taip pat pirmoji, na ir paskutinė dar nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 07 gegužės 2010 - 20:52
paprasta, patiko tavo mergytes foto, vaikiskos tokios, tik to sausainuko galetu nesimatyti ax.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 05 07, 18:20)

Pirmoji labai faina bigsmile.gif Tik as irgi nepasakyciau, kad cia buitinis kadras, nes matosi, kad surezisuotas. Aisku, vaiko israiskos neimanoma surezisuoti, bet aplinka akivaizdziai paruosta kadrui. Bet kokiu atveju sauni nuotrauka mirksiukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 05 07, 18:55)

Oi, sis labai patiko bigsmile.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 05 07, 21:41)
keliu mažutę foto, nes mažinant dingo kažkiek kokybės, ryškumo, o su Gimp programa nežinau nuo kurios vietos pradėt foto tvarkyt. Ufff. Liūdesys vistik be normalios foto apdorojimo programos.

Man kazko truksta... gal fono kitokio g.gif Pati gele graziai nufotografuota ir ikomponuota 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 07 gegužės 2010 - 21:08
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 07, 18:58)
man tai cia jau ne buitiakas smile.gif nebent taip daznai buna biggrin.gif siaip tikra idomu, norisi ziuret smile.gif gal man tik spalvoss kiek per intensyvios ir tamsokos. ir paskutinej koja negraziai nukirsta, ir to sijono/kaspino apcioj viso noretusi. bet siaip manau saunios visai foto smile.gif
Papildyta:

as uz pirma smile.gif grazus, tyras, stebuklingas smile.gif kitiems labai maiso indo krastai. bet neblogi bandymai, kad tiek daug geru gavosi. as tai neturiu tiek kantrybes biggrin.gif

būna pas mus tokių atrakcijų namie, šis surežisuotas, bet vistiek man pasirodė toks daugiau buitiškas ax.gif dėl spalvų taip, intensyvios, tokių norėjosi, nes ir foto biškį crazy... ax.gif koja taip, nukirsta, mačiau...blogai doh.gif

Maggie
, iš tavo lašiukų man pirmoji 4u.gif kitose kažkas vis kliūva g.gif bet žinau kaip juos sunku fotkint, bandžiau pati smile.gif

Noelle
, gaila, kad maža foto, gal todėl kažko joje labai įdomaus neįžiūriu blush2.gif

Atsakyti

emigrante, Man patinka sitas buitiakas... tikras toks... smile.gif As kazkaip labai pasiilgau tokiu kadru, nu bet blin nesekasi man tokius gaudyti doh.gif O gal per mazai bandau... paprasciau tikriausiai viska surezisuoti smile.gif

'chameleon', o man idomu kodel butent taip darai? kodel nedidini F didesniais intervalais? ar isiskaitei i uzduoti.... Dabar gi jokio skirtumo nesimato, nes su tokiais nustatymais, kaip tu darei jo ir neturi matytis...

mergele23, man labai patiko drugelis.... smile.gif

paprasta, Paskutine nereali... saunuole... tikrai gerai padirbejai...

bizyte, cia ziuriu pas tave nevisai buitiakines... bet pirmoji man labai labai.... ir spalviskai man patiko...

Maggie, na lasiukus pagavai, bet is visu tai man tik paskutine uzkliuvo labiau... siaip labai noretusi is zemesnio kampo kad butu gaudyta.... nes is virsaus tie lasiukai netaip ziurisi....

Noelle, Man per pilkas JB... o kadruotes irgi kitokios noretusi... labai graziai staciakampyje ziuretusi ir dar siek tiek pasukta pries laikrodzio rodykle... blush2.gif

Sorry jei nevisus paminejau, bet temos tempai tokie, kad nespeju ax.gif .... Labai saunu, kad taip cia aktyvu... Del buitiako temos as irgi labai uz... Gal tada ir as prisiversiu kazka nerezisuoto padaryti smile.gif O jei ir nesigaus, bent jau pabandysiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 05 07, 21:41)
Laba,

o man tai tinka toks pilkas jb. gaunasi toks svelnumas, lengvumas.. nemoku pasakyt smile.gif tamsesne juoda, o balta baltesne padarytu greiztesne foto.
Atsakyti