Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE('chameleon' @ 2010 05 06, 18:49)
ne einu i radikal doh.gif

kad pirmose f vienodas smile.gif
Atsakyti
Paprasta, man daugiau erdves norisi, pamatyti i kas ten antrame plane, i ka vaikai ziuri susidomeje, kur tas lietus?...o dabar toks nuobodokas kadras 4u.gif

Mergele23, dabar man tikrai geriau ziuris mirksiukas.gif

Chameleon, ar nesusipainiojai dedama? nes 1 ir 2 toks pat f g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurx: 06 gegužės 2010 - 18:06
QUOTE(mergele23 @ 2010 05 06, 17:19)
iskalusiu Jusu komentarus, pastebejimus, patarimus ir truputi pakeiciau foto...
gal sita geriau ax.gif

dabar taip, tikrai be rankytės geriau...kabina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2010 05 06, 19:04)
Paprasta, man daugiau erdves norisi, pamatyti i kas ten antrame plane, i ka vaikai ziuri susidomeje, kur tas lietus?...o dabar toks nuobodokas kadras  4u.gif

sutinku- dabar va vaikščiodama pagalvojau, kad to lietaus nesimato blush2.gif
Atsakyti
Gal šios labiau vykę? "Kai neleidžia į lauką..."

user posted image

user posted image

tik gal geriau truputį siauriau? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 06 gegužės 2010 - 19:27
QUOTE(paprasta @ 2010 05 06, 20:13)

kai su pavadinimu, tai tinka ir uzsisukus. nu tokia matai, kad supykus, kad neleidzia i lauka smile.gif bet jei viena ziuret, tai man norisi, kad mergaite atsisukus butu smile.gif antra man geriausia su visais plaukuciais, bet labai truksta kaires.. nu tu toliu geidziamu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 05 06, 17:47)
gal galima placiau kas tau netiko ir nepatiko, koki modeli turi?

Nepatiko nes fokusavimo atstumas gaunasi kokiu 10 cm na +- 1cm.... taigi judejimo leisves jokios... Tikrai dabar nepamenu koks modelis, tik zinau, kad 8x.... Ir astrumas prastesnis galima sakyti, nei imant su 50tuku ir veliau kropinant... sad.gif

QUOTE('chameleon' @ 2010 05 06, 18:34)
tikiuosi geriausio biggrin.gif

Visu pirma tai visose foto fokusas skirtingose vietose... o su nustatymai tai cia kazka sumaisei rasydama ar kaip? ar supratai kokia sito nd esme?

QUOTE(paprasta @ 2010 05 06, 20:13)

Sitos man visai patinka.... antros variantas apkarpytas labiau patinka... tik jei nebutu pavadinimo tai pirmoji foto visai nekabintu... o dabar pavadinimas gelbsti...

Mergele, man apkarpyta vaikucio foto labai jau gerai atrodo.... wink.gif
Atsakyti
Paprasta, man pirmoj atrodo, kad ji neužpykusi, o žiūri į tą lėkštutę aukštai, jeigu jos nebūtų, tuomet pavadinimas dar labiau įtikintų mane ax.gif o antroji faina, gal apkarpyta ir geriau, bet taip gaila tų garbanėlių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 06, 20:51)
kai su pavadinimu, tai tinka ir uzsisukus. nu tokia matai, kad supykus, kad neleidzia i lauka smile.gif bet jei viena ziuret, tai man norisi, kad mergaite atsisukus butu smile.gif antra man geriausia su visais plaukuciais, bet labai truksta kaires.. nu tu toliu geidziamu smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 05 06, 21:39)

Sitos man visai patinka.... antros variantas apkarpytas labiau patinka... tik jei nebutu pavadinimo tai pirmoji foto visai nekabintu... o dabar pavadinimas gelbsti...

QUOTE(bizyte @ 2010 05 06, 22:02)
Paprasta, man pirmoj atrodo, kad ji neužpykusi, o žiūri į tą lėkštutę aukštai, jeigu jos nebūtų, tuomet pavadinimas dar labiau įtikintų mane ax.gif o antroji faina, gal apkarpyta ir geriau, bet taip gaila tų garbanėlių  rolleyes.gif

ačiū labai už komentarus, kritiką ir pastebėjimus 4u.gif
Atsakyti
Paprasta, pirmoj foto patinka ryskumas, skaidrumas, gal tik bliudelis demesi blasko smile.gif, o paskutinese gal kitokio kampo noretus, gal kiek is kairiau imti smile.gif.

Keliu is vakarinio pasivaiksciojimo ka turiu:

user posted image

Kai atslenka naktis...
user posted image
Atsakyti
paprasta, na pirmoji tai man silpna foto, kaip Noelle sake, nezinau iki kiek kritikuoti, ar tu cia tik fokusa gaudai ar visuma ziuri smile.gif. Man nepatinka: seselis nuo blico, stalvirsis kerta galva ir vaikas kompoziciskai i kadra isodintas man netinkamai. Man toks svarus atspindys kaip ir reikalauja sterilios aplinkos, kuria "tersia" bliudas.
Antroje viskas butu ok jei nebutu taip labai suspausta viskas, ypac zvilgsnis.
na jb pilkas gavesis, kazkaip man reiktu daugiau kontrasto.
Cia tiek is mano varpines 4u.gif

laurx, antroje sviesa gera labai, reik CPL filtra pirkt tokiem kadram smile.gif. Reiks paciam iprekint, neprisiruosiu vis.

as vis dar sugriztu su 17mm:
user posted image
nesuradau ka galima keisti kompozicijoje, kad patobulinti si vaizda, paporinkit jei turit minciu, nes nepritaikau nei vienos taisykles, nebent gal apacia pakirpt, kad horizontas pagal taisykle atsistotu.
Atsakyti
Aj dar pamirsau pagirti Maggie gerbera, kur fokusas i priekinius lapelius, man patiko. Man patiko kad "siek tiek kitaip nei turetu buti" ir plius duoda geresni gylio efekta. Ta apatine atsisukus priekiu gal kazkiek maiso, bet foto man patiko 4u.gif
Atsakyti