Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Noelle @ 2010 05 06, 13:55)
tik dar nepamirškit, kad fotografijos pradžiamoksliuose esam, o ne meninės fotografijos temoje  smile.gif
Tos pirmosios foto nieko daug ir nepasakys, apart to, ar žmogus jau išmoko fokusuot, diafragmą kaitaliot, norimus rezultatus išgauti... Ar tik ne šiandien buvo klausimas, koks skirtumas tarp fotoaparato su objektyvu ir be objektyvo, tai vat... Nereikalaukit daug pradžioje nei iš savęs nei iš kitų. Labiau pramokę kantrybės su mažiau pažengusiais turėkit  smile.gif  tokie tad pamąstymai

nepamisrtu nepamirstu - tik ta foto man i tokia pretendavo.. ax.gif
kartais tikrai viena kita foto atrodo jau kaip nebe pradinuku, ir jeigu zmogus nezino kaip vertint is technines puses tai tegu vertina is emocines 4u.gif tikriausia ne taip supratai mano posta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 06, 12:59)
tikriausia ne taip supratai mano posta  ax.gif

gali būti
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 06, 13:45)
neseniai perskaiciau viena minti - menine foto turi papsakot daugiau negu parodyt smile.gif
tai va taip ir vertink - daug tau ji pasakojo ar is viso nieko nesako  4u.gif

būna foto, kurios iškart kabina, o kitoms iškart mintyse pasakau "ne", į šią žiūrėjau ir galvojau ar ji man įdomi, kabinanti....negaliu sakyti, kad ne nekabina, bet visgi kažkas matyt nepatinka...gal techniškai...minėjai, kad rankytė trukdo, o man lyg ir ne, tai vat ir neapsisprendžiau ir sakiau, kad sunku įvertint man ją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 06, 12:37)
Man pirmoji patiko, gal kiek virsuje erdves noretusi, bet kai bandymai manau visai geri... smile.gif
O paskutinj kokia sviesa naudojai, nes matau, kad ir is nugaros kazkoks apsvietimas yra? Anrtoji kazkaip nekabina, na truksta kazko, gal akyciu tavo ar vaikucio, na nors vieno zvilvsnio i kamera, kad uzsimegstu risys...

Naturali sviesa mirksiukas.gif , nes ten tas juodas fonas tai lovos atrama, uz kurios sovi didelis veidrodis, pries ji kitoj kambario pusej langas, tai taip ir gavos, kad ta sviesa taip nuo jo atsispindi ir krenta smile.gif

Frederica, man ne per tamsi, patinka man tokios su mintim foto smile.gif .

Mergele23, man sioj foto gal centavimas kiek kliuna, norisi vos daugiau kaires smile.gif

Dekui visiems uz komentarus mano foto smile.gif .
Atsakyti
JB... šiandien.. man visai nieko, tik aišku, vėl neišsitekau... rankytės trūksta... verysad.gif

Matai? Lyja...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 06, 13:37)
nes tarkim filtras tikrai nepasiteisino ir nepatiko... nors pazaidimams kartais suvartoju... smile.gif

gal galima placiau kas tau netiko ir nepatiko, koki modeli turi?
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2010 05 06, 10:45)

Paprasta, grazi mergaite, tik man spalvos nelabai, veidelis per daug geltonuoja ir dirbtinis spindulelis  nelabai  4u.gif .

Dedu ir as savo vakarykscius pasizaidymus:

ačiū už komentarą 4u.gif
man pirmoji labiausiai patiko 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2010 05 06, 11:39)

serksnas
user posted image

patiko 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 05 06, 13:25)
gerberos

paskutinioji 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 06, 16:44)
JB... šiandien.. man visai nieko, tik aišku, vėl neišsitekau... rankytės trūksta... verysad.gif

Matai? Lyja...

jei lyja, tai ir lietaus man norėtųsi matyti... ax.gif o šiaip visai faina, tik alkūnės gal ir trūksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 06 gegužės 2010 - 17:05
iskalusiu Jusu komentarus, pastebejimus, patarimus ir truputi pakeiciau foto...
gal sita geriau ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 05 06, 13:25)
Keliu vieną, kuri jau nuo pat pradžių nebuvo gera (spalvota) , galvoju, kad ir J/B jos neišgelbėjo.

man si nuotrauka patinka, gal noreciau viso vezimelio 4u.gif o daugiau tai neturiu prie ko prikibti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 05 06, 13:25)
gerberos
cia keistokas formatas, bet nelabai buvo padaryt kaip kitaip..

paskutinioji man labiausiai patinka, gal tik fokuso noreciau ant paties ziedo ir kad matytusi visi paskutiniosios geles lapeliai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 05 06, 17:44)
Matai? Lyja...

vaiku foto man visada labai garzu ziureti... si nuotrauka man taip pat patinka, kaip ir sakei truksta alkunes rolleyes.gif
Atsakyti
tikiuosi geriausio biggrin.gif

1/400 f4.0
http://www.flickr.co...in/photostream/

1/320 f4.0
http://www.flickr.co...in/photostream/

1/320 f3.5
http://www.flickr.co...N08/4584319086/

g.gif
visitek neiseina idet , doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'chameleon': 06 gegužės 2010 - 17:35
QUOTE('chameleon' @ 2010 05 06, 18:34)

uzeini ant foto, spaudi peles desini, tada kopijuoti paveikslo adresa, tada nukopini i IMG, kur rasai zinute. svarbu kad nuorodos gale butu .jpg
Atsakyti
ne einu i radikal doh.gif
Papildyta:
1 400 4.0
user posted image

1 320 4.0
user posted image

1 320 3.5
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'chameleon': 06 gegužės 2010 - 17:42