Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2010 04 28, 18:36)
Noelle cia pirmoji tavo ideta foto, kuri man nepatinka  blush2.gif
faina, kad pasakei, jog nepatinka.
Žinau, kad čia tokiai foto nelabai vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 20:39)
faina, kad pasakei, jog nepatinka.
Žinau, kad čia tokiai foto nelabai vieta  smile.gif

manau, kad radus kazka kitka, o ne tulpes, butu visai idomu iskart keturios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 28, 18:50)
manau, kad radus kazka kitka, o ne tulpes, butu visai idomu iskart keturios smile.gif
lomografija toks reikalas.... Iš visos juostelės man tulpės fainos tik. Kitos daug labiau "pačiuožusios" visom prasmėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 21:04)
lomografija toks reikalas....

As net neisivaizduoju, kas tas yr bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 21:04)
lomografija toks reikalas.... Iš visos juostelės man tulpės fainos tik. Kitos daug labiau  "pačiuožusios" visom prasmėm  smile.gif

gi paciuozusios yra labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, su namu darbais uzstrigau. Reikia laiko, kad susiguletu siek tiek. Uz tat pasistumejau i prieki su savo gelytem. Matau, kad visai cia i tema busiu smile.gif))
Bandziau savaitgali sūnėną fotografuoti, nezinau... sunku man. Niekad nesigauna taip kaip noreciau, vis kazkokie netiketumai... atrodo jau liuks kompozicija, kol viska nusistatau, ir tik žiūū mano kukulis plest uzpakali ant zoles ir ziuri laimingas. O man kadras jau isplaukes.. Ir taip nuolat. doh.gif Tai gerai pastebejot, kad reiketu pabandyti savo jegas, kai vaikas miega. smile.gif))
galesiu veliau ideti kelias nuotraukas is to nelemto savaitgalio, kad ivertintumet.
O dabar augaliukai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 04 28, 21:53)
O dabar augaliukai

Visai idomus augaliukai, tik antra man tokia pilkoka lyg g.gif
Atsakyti
Noelle, Dekui uz komentarus mirksiukas.gif Smagu, kai nepamirsti pakomentuoti smile.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 04 28, 12:15)
pameginau pazaisti su jb
gal dabar geriau...

Emocija kadre tikrai stipri, tik kaip jau ir minejo merginos noretusi kitokio kadravimo... masinos siuo atveju labai trukdo... JB vertimas visai neblogas antrame variante 4u.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 28, 14:26)
Ačiū,  4u.gif. Nenorėjau apkrauti savo gėlėm temos  lotuliukas.gif

Sita labai liuks.. Gal kiek sviesesnes noretusi... Bet pan patinka mirksiukas.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 14:49)
čia iš tų kelių foto... ir ta su blykste... trūksta tėčio rankos, bet man jie čia tokie abu  wub.gif  ir tėtis toks su ramia emocija:  rankose mano išsvajota mergytė...  blush2.gif

JB vertimas pilkokas... Kaip ir grazus kadras ir susiglaude graziai bet vel gi kazko truksta... gal kampo kito, o gal tiesiog istrizai kadruoti noretusi...

QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 19:48)
Mano gėlės. Nemuškit labai. Iš sūnaus nukniaukiau fotoaparatą, nelabai tinkamą, norintiems išmokti fotografijos pagrindų  biggrin.gif Su keturiom skylutėm vietoj vienos, fokusu neaišku kur ir be vaizdo ieškiklio  smile.gif

Na kad ir kokia kontrasto megeja buciau, bet cia man jo perdaug ax.gif

Na o as nezinau kas man sendien pasidare, bet isejus i lauka su dukryte fotkinau ir dziaugiausi vos ne kiekvienu kadru blush2.gif Taigi dedu keeta ir la blush2.gif ukiu kritikos, kad nusileisciau ant zemes ax.gif Cia gal menulis mane taip paveike g.gif
Kadangi tema JB, tai vaikucio fotkes tokias ir keliu...
user posted image

user posted image

Ir augaliuku prifotkinau, ko seniau nedarydavau ax.gif bet dedu tik viena, kad neuzgrusti temos... Oveliau gal ir daugiau ikelsiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 04 28, 21:53)
sveiki, su namu darbais uzstrigau.

sveika smile.gif man abi siaip grazios. pirmoj fonas paplaukes graziai, o ir siaip fainai eina taip is kampo. o antra tokia gaivi.. gal kiek narczo noreciau sviesesnio, nu ne tokio patamsejusio smile.gif saunuole. ikelk ir suneno foto smile.gif
Atsakyti
nostalgishka nuotaika, pavargau nuo derinimos prie moxlu ir vaiko. gyvunu fotografuoti nemoku padoriai, bet kelias vertas demesio radau. mano katyte, kuri jau turi kitus seimininkus.

zuzana ax.gif (zhinau, kad horizontas svyra, bet pataisius, nusikerpa ausyte, tad palieku kaip yra. ir labai nemushkit, tada dar nieko neishmaniau apie kompozicija..)
user posted image

user posted image

minkshtutes letenytes
user posted image

o cia zaluma, niekaip neapsisprendziu kuri geresne. mano kuri laika topine foto biggrin.gif blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 28 balandžio 2010 - 21:05
QUOTE(Akasha @ 2010 04 28, 21:59)
Na o as nezinau kas man sendien pasidare, bet isejus i lauka su dukryte fotkinau ir dziaugiausi vos ne kiekvienu kadru  blush2.gif  Taigi dedu keeta ir la blush2.gif ukiu kritikos, kad nusileisciau ant zemes  ax.gif  Cia gal menulis mane taip paveike  g.gif
Kadangi tema JB, tai vaikucio fotkes tokias ir keliu...

Man labai patiko antroji mazosios foto wub.gif O ir augaliukas labai graziu kampu nufotografuotas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, as irgi strigau su ND. Prasidejo lauko darbai, lakstymai pas klientus.... ir dar nuotaika turbut ne ta ax.gif kazkaip upas ir entuziazmas biskiuka nugaravo po nepasisekusiu nuotrauku ir diskusiju...
Na siandien pabandziau zoominti is naujo, po nevykusios tigro fotosesijos biggrin.gif
Keliu 3 ND.

user posted image

user posted image

user posted image

Padariau dar ir horizantalias, man jos labiau patinka. Kazkodel menegstu sito formato vertikalaus, tik kad nensinori nereikalingu objektu nuotraukose, tai todel taip darau smile.gif

Forgete, aciu uz 4u.gif

Kazin ka as ten fliskr'e negerai uzsireigstravau, kad man neleidzia jau daugiau ikelti foto, raso limitas 100 MB. lyg tai menesiui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanka: 28 balandžio 2010 - 21:13