QUOTE(antajo @ 2010 05 05, 14:09)
pirmos nedeciau i interneto platybes
bet cia tik mano nuomone
matau cia veina kalida kuri ir sukele jas - nes veidukas pasviestas is priekio ir daug sviesintas ( manau verciant jb)
nededu. tik trumpam, man ji pasirode idomi, be to ten nelabai kas ir matosi
bet vengiu tokias deti zinoma.
pershviestas? hm. fotografuota diena, labai geras apshvietimas nuo lango buvo. man atrodo nepershviestas, ziuriu dabar originala, kaip ir ner ten seseliu per daug
QUOTE(airv @ 2010 05 05, 14:48)
Norėjau paklausti apie nustatymus fotografuojant miške judančius objektus, kokie turėtų būti? Su vaikais buvome, visiška nesekmė gavosi
Man JB patiko, tik užrašą ant marškinėlių naikinčiau
kliūna akis ten.
hm, sunku pasakyt, mishke tamsu. jei "priemishkyje", tai dar galima pazaisti su shviesa, bet kaip vaikus fotkint, nezinau, gal velgi, kaip per renginius, tik su blykste..
man irgi uzhrashas uzkliuvo. beje, man geresne spalvota, tik tamsoka, as shviesinciau.
QUOTE(Akasha @ 2010 05 05, 14:24)
Dedu ir as siokius tokius nupusimus...
Apie baubus...
o, kokie idomus kadrai ir netipishki, pripratau prie tavishkiu ryshkiu, glotniu.
man labai patiko abudu, ypac tulpe. triukshmai tokie faini, kompozicishkai idomus,.
QUOTE(dangerele @ 2010 05 05, 14:32)
Tik padariau isvada, visada jei eisiu fotografuoti turesiu konkretu tiksla ko noriu ir ko reikia. Nes jei bandysi gaudyt, ir zmones, ir aplinka, pastatus, ir panninga daryt tai is vis pasimesi nustatymuose ir nepadarysi nei vinos nuotraukos.
Grizus pamaciau kad is vis nieko vertos foto ir galima visas trint lauk.
labai sutinku. as [pastebejau kad kai yra uzduotis (seseliai, rashtas, atspindys) - tai ir susikaupi ties tuo. o kai eini be tixlo, retai kada padarai geru kadru, bet velgi gal cia priklauso nuo zmogaus budu ir nuotaikos. bet man labiau patinka turet is anksto plana. ir nesimetyt.
QUOTE(robobebras @ 2010 05 05, 15:49)
Akasha tau aciu uz super
, bet tai kokia tu motera jei skalbiankes nezinai
? As cia vis testuoju savo objektyvo platuji kampa, deja siuo atveju jis per siauras paimt
galvojau foto kaip foto. nesigylinau. dabar kai suzinojau, kad cia skalbimo mashinos vidus, foto pradejo nerealiai patikti. ir tokia ishvada pasidariau, visgi kartais geriau zinot, kas nuotraukoje, lengviau ivertint (anksciau patiko tas paslaptingumas, kai reikejo paciai susimastyt ka matau, abstrakciose fotkese). fotkinai, zinoma, su blykste?
QUOTE(paprasta @ 2010 05 05, 15:51)
Mano mazgė gaudė vandenį šiandien
bet net nežinau..mest lauk gal į šiukšlių dėžę... nesu tikrai šia foto...
o kokia smagi foto. noretusi dar II varianto, kur fokusas i vandeni butu
ir jb, o ne sepios.
QUOTE(ohara @ 2010 05 05, 22:52)
aš vis nerandu ką pafotkint,tai atvelku savo "vaika"
truksta ryshkumo.