QUOTE(robobebras @ 2010 05 05, 15:49)
Akasha tau aciu uz super
,
bet tai kokia tu motera jei skalbiankes nezinai ? As cia vis testuoju savo objektyvo platuji kampa, deja siuo atveju jis per siauras paimt visa bugna ir pakankamai skyluciu, kokia zuvies aki su 10mm ten ikisus turetu buti UBER vaizdas, aisku i nauja reiketu, maniske biski pasibraizius
. Del tavo foto, tai pirmoje zvilgsnis gerai, o aplinka lyg ir yra, bet kaip ir nera aiski, del to kazkaip truksta visumos man. Antroje kompozicijos taisykle gerai pritaikei, nu bet geles - nu jos ne man, tai nelabai ir komentuoju
Nu matai neviena as tokia, kad skalbiankes nepazystu
mes moteros tik skalbiam, o kas ten tos masinos viduj net nepasidomim.... Pasirodo visai grazus vaizdelis
O koks pas tave objektyvas... kazkaip smalsu pasidare, kai paminejai.... As vis ziurineju ir nezinau ties kuriuo apsistoti.... Noriu ir zoomo nemazi ir sviesau
o dar ir ne uz kosmine kaina isvis butu rojus... noriu greiciausiai neimanomo..
QUOTE(corrie @ 2010 05 05, 20:14)
skaitau jusu temele, nugi graziu nuotrauku pridedat:)))
bet man jb tamsus miskas, kol su spalvom neivaldziau fotiko pakankamai tai nesinori lyst.
Nuorodas kazkaip neteisingai sudejai... balta baltame ir lasiukai neprivalomi nd, o 5 tik puse atsiskaitei... prie dirbtinio apsvietimo taip ir nedarei.... Dabar toks kvailas klausimas, madi tai grazu radai, net kodel nori fotografuoti su dideliu F? pirmoje kompozicija teisinga ir visai idomiai atrodo, tik ryskumo truksta... cia as dabar pataisiau savo posta, nes nebe tapacia tvarka fotkes sudejai... tai is siu matomu man pirmoji geresne... antroje viskas krenta i kaire...
QUOTE(paprasta @ 2010 05 05, 20:27)
corrie, ačiū... nematau tavo foto
o ką galvojat apie tokią kadruotę? labai jau blogai... man tai kažkaip žiūrisi
Man labai graziai su tuo dirbtiniu saules zuikuciu atrodo... originalas per tamsus.. O kadruote irgi visai nieko...
QUOTE(jolanka @ 2010 05 05, 21:33)
man dar taip neiseina, uztai ir nekomentuoju, o tik stebiu stebiu, ir mokausi mazais zingsniukais.
Komentuok ir tu... butent per komentavima ir ismoksti pastebeti klaidas taisykles ir visus kitus dalykus....