Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dangerele @ 2010 05 05, 14:07)
Siuo atveju dziaugiuos kaip tu sakai , kad neesu profas biggrin.gif Nes kitaip ne tik kad pries save grauzciaus kad niekas nepavyko, bet ir pries kitus butu nesmagu.

jei būtum profas tai tikrai nesigraužtum, kad nepavyko smile.gif nes pavyktų. O jei nepavyktų, žinotum kaip išsisukti iš situacijos, kažką pakeičiant, kad rezultatai būtų tokie, kokių nori ir ne kitokie.
Atsakyti
Kazkaip nusikaliau siandien, nebeturiu upo komentuoti ax.gif
Tik noreciau pagirti robobebro skalbiankes (nebuciau atspejusi biggrin.gif ) foto ir nuostabius Noelles portretukus 4u.gif
Atsakyti
skaitau jusu temele, nugi graziu nuotrauku pridedat:)))
bet man jb tamsus miskas, kol su spalvom neivaldziau fotiko pakankamai tai nesinori lyst.
bet man grazios peduciu foto ir rankyte gaudanti vandeni:)
as bandau ieskot zydejimo. radau labai man patinkanti kampa:
user posted image
bet nieko gero nesigauna. gal galit patart ko truksta. gal vakare pries temstant nelekt ir su dideliu f skaiciu nufotografuot (man kazkaip atrodo kad ir f/8 uztenka).
user posted image
arba
user posted image

na o namu darbus reiks kada pabaigt, bet man taip neisgalvoja ka daryt su baltu baltam...jokiu minciu kol kas neturiu..o ka bandziau nesiziurejo kaip tikejausi...et..
na bet ryt pasigirsiu einu i kursus, gal prakusiu:)))))
Atsakyti
corrie, ačiū... nematau tavo foto g.gif

o ką galvojat apie tokią kadruotę? labai jau blogai... man tai kažkaip žiūrisi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 05, 20:27)

o ką galvojat apie tokią kadruotę? labai jau blogai... man tai kažkaip žiūrisi blush2.gif

Man tai visai gerai ziurisi toks kadravimas smile.gif O tas spindulelis cia nesurezisuotas kartais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 05 05, 20:29)
Man tai visai gerai ziurisi toks kadravimas  smile.gif O tas spindulelis cia nesurezisuotas kartais?  ax.gif

spinduliukas surežisuotas blush2.gif įdėsiu va originalą ax.gif man pačiai ši foto patinka, tik va galvoju, kad tą kampą spinduliukas pagyvins ir truputį sušvelnins spalvas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 05 gegužės 2010 - 19:44
Aciu uz patarimus, na taiiip ant miegamojo lovos mano modelis biggrin.gif tik as tai net nepastebejau to fono netinkamo, o mokiausi padaryt butent jb. Spalvotoj gal taip neblasko tas margumas, bent man atrodo taip. O kai jus pakomentavot, tada paziurejau giliau, nu ir pati dabar matau smile.gif ot ka reiskia gerai moket analizuot ir pamatyti nematoma...man dar taip neiseina, uztai ir nekomentuoju, o tik stebiu stebiu, ir mokausi mazais zingsniukais.
Atsakyti
bandau dar kart kelt nuotraukas, tikiuos nusupyksit 4u.gif
bet man taip noris paciai nusifotografuot kompui wallscreen ar kaip ten ji.
ir dar ta vieta man nereali, nzn kodel:)))
user posted image
arba
user posted image

gal galit truputi pakomentuot namu darba baltas baltam.
as suprantu kad jo tikslas ismokt susitvarkyt su balto objektu baltame fone kad nepaskestu ir tuo paciu pasimokyt kompozicijos. ar teisingai suprantu?
o uzuomina apie kiausini? cia tik viena is galimybiu?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 05 05, 15:49)
Akasha tau aciu uz super smile.gif, bet tai kokia tu motera jei skalbiankes nezinai biggrin.gif? As cia vis testuoju savo objektyvo platuji kampa, deja siuo atveju jis per siauras paimt visa bugna ir pakankamai skyluciu, kokia zuvies aki su 10mm ten ikisus turetu buti UBER vaizdas, aisku i nauja reiketu, maniske biski pasibraizius smile.gif. Del tavo foto, tai pirmoje zvilgsnis gerai, o aplinka lyg ir yra, bet kaip ir nera aiski, del to kazkaip truksta visumos man. Antroje kompozicijos taisykle gerai pritaikei, nu bet geles - nu jos ne man, tai nelabai ir komentuoju  4u.gif

Nu matai neviena as tokia, kad skalbiankes nepazystu smile.gif mes moteros tik skalbiam, o kas ten tos masinos viduj net nepasidomim.... Pasirodo visai grazus vaizdelis lotuliukas.gif O koks pas tave objektyvas... kazkaip smalsu pasidare, kai paminejai.... As vis ziurineju ir nezinau ties kuriuo apsistoti.... Noriu ir zoomo nemazi ir sviesau ax.gif o dar ir ne uz kosmine kaina isvis butu rojus... noriu greiciausiai neimanomo.. blush2.gif

QUOTE(corrie @ 2010 05 05, 20:14)
skaitau jusu temele, nugi graziu nuotrauku pridedat:)))
bet man jb tamsus miskas, kol su spalvom neivaldziau fotiko pakankamai tai nesinori lyst.

Nuorodas kazkaip neteisingai sudejai... balta baltame ir lasiukai neprivalomi nd, o 5 tik puse atsiskaitei... prie dirbtinio apsvietimo taip ir nedarei.... Dabar toks kvailas klausimas, madi tai grazu radai, net kodel nori fotografuoti su dideliu F? pirmoje kompozicija teisinga ir visai idomiai atrodo, tik ryskumo truksta... cia as dabar pataisiau savo posta, nes nebe tapacia tvarka fotkes sudejai... tai is siu matomu man pirmoji geresne... antroje viskas krenta i kaire... smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 05 05, 20:27)

Man labai graziai su tuo dirbtiniu saules zuikuciu atrodo... originalas per tamsus.. O kadruote irgi visai nieko...

QUOTE(jolanka @ 2010 05 05, 21:33)
man dar taip neiseina, uztai ir nekomentuoju, o tik stebiu stebiu, ir mokausi mazais zingsniukais.

Komentuok ir tu... butent per komentavima ir ismoksti pastebeti klaidas taisykles ir visus kitus dalykus.... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 05 gegužės 2010 - 21:13
QUOTE(paprasta @ 2010 05 05, 20:34)
spinduliukas surežisuotas  blush2.gif įdėsiu va originalą ax.gif man pačiai ši foto patinka, tik va galvoju, kad tą kampą spinduliukas pagyvins ir truputį sušvelnins spalvas blush2.gif

Na, manau, kad rezultatas atitinka tavo lukescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 05, 21:54)

Man labai graziai su tuo dirbtiniu saules zuikuciu atrodo... originalas per tamsus.. O kadruote irgi visai nieko...

sutinku visiškai... bandžiau kažkaip pagyvint nuotrauką 4u.gif

corrie, man ir patiko antroji, tik ryškumo norėtųsi daugiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2010 05 05, 22:02)
Na, manau, kad rezultatas atitinka tavo lukescius  smile.gif

na, kartais galima išgelbėti nuotraukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos fotografės...
Atrodo mano padangėje nusimato šviesulys, gavau palaiminimą apsižiūrėt fotoaparatus. Kalbu apie gerus fotoaparatus. rolleyes.gif
Tai sakau pas jumi užsuksiu ir paprašysiu pasidalinti su manim šia informacija. Kokį pirkti, į ką atkreipti dėmesį. Ką duoda fotoaparatas su objektyvu ir be jo? Ar be jo geras fotoaparatas neturės tiek galimybių?
Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti