QUOTE(antajo @ 2010 05 03, 23:39)
siaip sako kad fiksai yra zymiai geresni uz zoomus - savo astrumu.. negaliu pasakyt kiek tiesos nes zoomu neturiu - bet karstai tuo tikiu
sitas tiesa.
mane uzknisa, kad su 50tuku dazhnai netelpu patalpose, bet kai pradejau cia sedeti, sioje temoje, nepamenu kada emiau kitini fotkinimui, dabar kai pramokau siek tiek, tai tas skirtumas didziulis. o siaip labai noriu naujo objektyvo, bet bet..
QUOTE(airv @ 2010 05 04, 16:25)
Aš vėl su savo J/B gėlėmis gedulingai
Laukiu pastabų, kritikos, pamokymų
kita ta pati
man patiko pirmoji.velgi keistai, bet si karta rozhes pateiktos idomiau. tik reiktu tau susikaupti ties fokusavimo, pabandyk fokusuot ziurint tik i viena raudona tashkiuka (kai spaudi uzrakta iki puese), geriausiai i ta, kuris arciau centro.
QUOTE(BElge @ 2010 05 04, 16:52)
Parsinešiau pirmąją savo juostą išryškintą. Dedu kritikai
nuostabu. kuo toliau, tuo labiau noriu "prasidet" su juosta. visishkai nenusimanau apie jas, bet vaikystej kazhkiek fotkinau. dabar, aishku, nieko nemoku. beje ar imanoma "kazhka" ihgaut su zenitu?
turiu toki, galvoju gal kazhka pabandyt. kaip manot?
beje, man patiko pirmoji, labai grazhios spalvos ir kompozicishkai idomi. man sita geriausia.
QUOTE(Noelle @ 2010 05 04, 08:45)
Kol dar pc veikė bandžiau versti įvairias foto į jb. Vieno patinkančio būdo kaip ir neradau, bet dažniausiai tik curves tampau, o paskui kontrastą patvarkau. Šiaip smagu būtų kai jūs jb foto keliat, kad brūkštelėtumėt kaip vertėt.
pieshimo foto man patiko. viskas.
o geles, labai netiko formatas, lyg ir kaires noretusi, mazhiau apacios. bet spalvos ir visa kita - super. itraukianti.
del vertimo i jb, as darau ivairiai, gal nelabai gera sistema, kartais grayscale, ir poto tampau viska (kontrasta, shviesa, rgb spalvas), kartais man patinka jb pasiekt per saturarion, vibrance. siaip nezinau kaip realiai reikia keisti i jb, gal kas turit kokia trumpa aishkia nuoroda, koks budas yra tikslus, teisingas..?
Akasha - del peduciu. as esu labai ishranki kas liecia pedos, cia tokia shyza mano asmenishkai, siaip viskas ten tvarkoj, bet man kompozicihkai kazhko truksta, naguciai atrodo labai ashtrus, na nezinau, sakau nekreipk demesio.
o koliazhas idomiai atrodo su viena spalvota per vidury. jei tau patinka - daryk. kas pasake, kad jei jb, tai visos jb. juk galima experimentuoti. ta spalvota pagyvina visa koliazha. man patinka.
na ir mano jb.
maudynes
cia bandziau zaisti su efektais, kuriau juostini kadra
ziuri i saules zuikucius
nesakysiu