Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(BElge @ 2010 05 04, 19:11)

Šita man dar patinka
user posted image

Belge, labai patiko spalvos thumbup.gif ir ši labai patraukė akį- smagi tokia... o kur su gertuve, man labiau patinka spalvota ax.gif
Atsakyti
Belge spalvos fantastiskos, man ta kur prie TV pati graziausia. tuoj ir as juostos uzsimanysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 05 04, 17:11)
Šita man dar patinka

eina sau kokios spalvos. Nu liuks, man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 05 04, 16:52)
Parsinešiau pirmąją savo juostą išryškintą. Dedu kritikai

Kaip pirmai juostai, tai fantastika... 4u.gif labai pasakiskos spalvos... jei nepaslaptis koki juostinuka turi?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 04, 19:47)
Kaip pirmai juostai, tai fantastika... 4u.gif  labai pasakiskos spalvos... jei nepaslaptis koki juostinuka turi?

Ačiū smile.gif
Neturiu juostinuko! Skolintas iš antajo smile.gif Bet gal turėsiu, jei ji gera man bus ir perleis biggrin.gif Ji gi nikonistė, o čia tai canon eos 600 berods. Man tiktų į kolekciją prie skaitmeninio canoniuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 05 04, 21:13)
Ačiū smile.gif
Neturiu juostinuko! Skolintas iš antajo smile.gif Bet gal turėsiu, jei ji gera man bus ir perleis biggrin.gif

tai kad prigimtis tokia blogiukes.. kaip dbr cia geriete but biggrin.gif

pritariu merginoms, kad sauni juostele smile.gif
Atsakyti
Iki juostelės man dar toli, bet pažiūrėjus foto tikrai noras kyla "paniūrkyti" kažką tokio blush2.gif

Keliu savo "nukrypimus".
Nu man patinka. Labai atskleidžia mane. Ar visai š****? blush2.gif
Nžn kokias klaidas darau...bandau, bandau ir nesuprantu čia gerai, ar nelabai...tai taip neaišku man su šitais mano bandymais blush2.gif

Ta pati tik labai spalvota
user posted image

Ir su grūdu, švelnesnė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 05 04, 21:31)
Keliu savo "nukrypimus".
Nu man patinka. Labai atskleidžia mane. Ar visai š****?  blush2.gif
Nžn kokias klaidas darau...bandau, bandau ir nesuprantu čia gerai, ar nelabai...tai taip neaišku man su šitais mano bandymais  blush2.gif

gerai, kad bandai. Būtent šiose rožės foto man nepatinka pagrindas, at kurio gėlė guli, pati tekstūra. Norisi kažko lygaus.
Pirmos spalvos mano skonhiui per ryškios, antrojėe tas grūdas ir kiek nuramina pirmos foto išsišokimą, bet tuo pačiu pats grūdas gal nelabai gražus.
Kas dėl kompozicijos, man asm. vos viršaus perdaug ir apačios kiek trūksta.
Atsakyti
dar i jb tema (mano vaikio israska kai as su fotiku lendu )

user posted image

airv, mano akiai tokios spalvos nelabai... man per daug rezia.. ax.gif
roze ir dar taip "numesta" man asosijuojasi su kazkuo svelnesniu smile.gif
Atsakyti
Bandau ir as smile.gif po vaikino, reikia merginos biggrin.gif

user posted image

Tik jau pasiguosiu, kaip sunku rusu kalba PS kazka mokytis, juk viskas visur paaiskinta daugumoj anglu. Reikia mest ta rusiska ir instaliuotis naujai....
Tik kompas luzineja ziauriai, reikia keisti pirmiau ta turbut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanka: 04 gegužės 2010 - 23:28
Ačiū labai už kritiką 4u.gif Deduosi viską į galvą. Tik va su tuo švelnumu man kažkaip nesigauna blush2.gif reikia dar mokytis, o mokytis apie spalvas.
Keli švelniasni variantai
user posted image

user posted image

Tik man atrodo jog "aštrumo" trūksta g.gif ir išdegimai akį rėžia. kaip jums?
Kažkaip nesinori įkyrėti su savo fotkėm, labai temą "užverrčiu"...bet degu noru mokytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 04 gegužės 2010 - 23:52
airv, truksta ryskumo. tu kur fokusuoji, konkreciai i viena taska, ar visus taskus uzsidejus?
Atsakyti