robobebras, jb foto man mergaite pradingsta - susimaiso su miestu.. o noretusi kad issiskirtu
QUOTE(robobebras @ 2010 05 04, 13:42)
nu pvz sitoks Nikkor, nelygu ka tu vadini "pazuminimu", nes man 50mm mazoka, noretusi bent iki 100mm. O 50mm fixas irgi su savais minusais . Anyway, jei ieskai kuo mazesnio f, tai ji tures fixai.
aš fixą turiu... labai patenkinta juo, tik man trūksta kampo- jei gerai įvardinau... neįsitenku dažnai, ypatingai kambaryje va į šį ir aš žiūrėjau... o jei pirkti panašių parametrų, bet ne nikkor?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 04, 11:49)
pirmo labai grazios ir skaidrios spalvos. tik ta ryskiausia sakeles dalis, kuri virsuj kairej, noretusi kad kitaip baigtusi. nes bent jau as nesuprantu kuria vieta akcentavai kaip pagrindine
o antroj tai visiski fejeverkai tik trukdo kazkas uz ju, medelis turbut.
o antroj tai visiski fejeverkai tik trukdo kazkas uz ju, medelis turbut.
Norejau kad visa sakele butu fokuse, bey nesusitvarkiau su siaura ryskumo zona... O del klevo tai ten sakos kitos uz tu pumpuru... Ir niekaip kitaip neradau grazaus kampo... visi kiti pumpurai auksciau buvo... Bet kuriuo atveju dekui uz pastabas...
JB gerai ziurisi, bet modelio nebesimato... va jei ji butu arciau butu labai liuks...
QUOTE(paprasta @ 2010 05 04, 14:14)
aš fixą turiu... labai patenkinta juo, tik man trūksta kampo- jei gerai įvardinau... neįsitenku dažnai, ypatingai kambaryje va į šį ir aš žiūrėjau... o jei pirkti panašių parametrų, bet ne nikkor?
Na platesnio kampo ir man daznai truksta namie fotkinant... Bet jau baigiu priprasti ... O siaip is tokiu parametru yra tamronas 18-50mm F2.8.... ir tikrai dvigubai pigesnis uz nikkor... siaip labai giriamas objektyvas...
Noelle tavo piesiantis vaikis superinis! bandysiu ir as taip pagaut
Akasha man tas klevas graziai ziurisi!
tamron 17-50 2.8, pas mane toks. kitokio neturejus negaliu nei girt, nei peikt. kol kas man tikrai patinka. Bet noreciau siauresnio kampo, kad galeciau vaika is toli fotografuot ir jis nereaguotu i mano fotografavima. nes dabar vos pamato, tuoj prasideda tampymaisi
QUOTE(Akasha @ 2010 05 04, 14:05)
O siaip is tokiu parametru yra tamronas 18-50mm F2.8.... ir tikrai dvigubai pigesnis uz nikkor... siaip labai giriamas objektyvas...
tamron 17-50 2.8, pas mane toks. kitokio neturejus negaliu nei girt, nei peikt. kol kas man tikrai patinka. Bet noreciau siauresnio kampo, kad galeciau vaika is toli fotografuot ir jis nereaguotu i mano fotografavima. nes dabar vos pamato, tuoj prasideda tampymaisi
QUOTE(Akasha @ 2010 05 04, 15:05)
... O siaip is tokiu parametru yra tamronas 18-50mm F2.8.... ir tikrai dvigubai pigesnis uz nikkor... siaip labai giriamas objektyvas...
aga, skaitau efoto dabar kaip tik apie jį
QUOTE(Forgete @ 2010 05 04, 15:09)
Noelle tavo piesiantis vaikis superinis! bandysiu ir as taip pagaut
tai va aš ir galvoju ką čia daryti... nes gi žinau, kad norėsis ir vaikus kur renginiuose pafotografuoti... kaži kaip čia suktis ir ką čia pirkt
http://www.efoto.lt/...1750_f28xrdi-ii
http://www.efoto.lt/...7-50mm_xr_di_ii
o gal 28-75 2.8 na, yra erdvės galvojimams
http://www.fotofabri...l-IF-Macro.html
Aš vėl su savo J/B gėlėmis gedulingai
Laukiu pastabų, kritikos, pamokymų
kita ta pati
Laukiu pastabų, kritikos, pamokymų
kita ta pati
Parsinešiau pirmąją savo juostą išryškintą. Dedu kritikai
jb dėjau desaturate ir gradient map
Papildyta:
Man pirmoj nesižiūri tekstūra po gėle. JB tamsus. Dėčiau gal daug grūdo. Antroj tekstūros nebėra, kas man yra pliusas, bet pati rožė nei šiaip nei taip kadre Norisi arba ją pasukti, kad lapai eitų įstrižaine, arba kotas.
jb dėjau desaturate ir gradient map
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 05 04, 14:25)
Aš vėl su savo J/B gėlėmis gedulingai
Man pirmoj nesižiūri tekstūra po gėle. JB tamsus. Dėčiau gal daug grūdo. Antroj tekstūros nebėra, kas man yra pliusas, bet pati rožė nei šiaip nei taip kadre Norisi arba ją pasukti, kad lapai eitų įstrižaine, arba kotas.
Belge, Bandysiu pakadruoti kitaip
Pirmas variantas, tik grūdo daugiau.
Pirmas variantas, tik grūdo daugiau.
QUOTE(BElge @ 2010 05 04, 14:52)
oje kaip man patinka spalvos. Kokia juostelė?
Trečia foto smagiausia iš visų, smalsutis. Ir šviesa graži. Antrą jei vertei į jb, tai spalvotą parodyk. O pirmoji griūna į kairę ir iaip, kompoziciškai kažko kitko norisi. Bet pagalvėlių spalva tai mmmmmm. grožis.
Ačiū už komentarus mano foto. Forgete rodos rašei, kad bandysi savo taip pagauti. Aš tai silpnybę jaučiu fotografijoms, kuriuose yra piešiantys vaikai, ar šiaip kokiais smagiais rankų darbeliais užsiimančiais. Saviškio nemažai turiu tokių.
QUOTE(Noelle @ 2010 05 04, 16:51)
oje kaip man patinka spalvos. Kokia juostelė?
Ačiū už komentarus, Noelle. Juostelė Kodak Gold 200. Man fotolaboratorijoje ją išryškinę nuotraukas jpeg pavidalu į cd surašė. Nesu tikra, ar nepadarė spalvų korekcijų ir šiaip ekspo korekcijų, nes kažkaip kaip pirma juostelė, o ekspo nelabai nugrybavus, man keista
Dedu spalvotą
Šita man dar patinka
labukas,mergaites,as tik pradedu,net nedristu jungtis pas jus,tik norejau asiklausti dalykeli,ar galima tiketis patarimo? ar geriau eiti pas pazengusias? nusipirkau vakar Canon eos 450D,kai buvom lauke ir darau portretus,tai yra kai mane kas nors bando fotografuoti,nustato portreto auto funkcija tai mano veidas gaunasi labai isbales,o kai as kitus fotografuotu tai gaunasi naturalios spalvos,o as gaunuosi kazkokia tikrai per daug balta. Del ko tai galetu buti?
QUOTE(BElge @ 2010 05 04, 16:52)
Jau koookios spalvos, sakes!!!!
Papildyta:
Nors spalvotas man geriau ziurisi, bet pagal tema idesiu apkarpyta juodai balta, sita kritikai:
Nuotrauka idomi, tavo stiliaus Bet faina visai O modeliukas jo... pradingsta... bet tiek to