o man Akashos koliažiukas gražiai žiūrisi, jei vidurinės spalvos būtų ryškesnės, gal tuomet netiktų, bet dabar ji tokia švelni
Noelle, patinka man, pirmoj atrodo toks margas fonas, bet va nepasimeta gėlytė jame o antroj kampas geras, faina labai.
o uz kiek tukstanteliu jau yra geras zoomas?
Naolle, labai patiko gėlytė, ypač spalvos
Labryt
Visai geri bandymai. Man spalvos patiko, fonas grazus, bet tas pirmaplanis vaizdas galetu buti ir idomiau ikomponuotas
Cia irgi spalvytes grazios, svelnios, bet irgi gal idomesnio kampo noretusi
Nu, zinok, man visai neblogai, nerezia akies tos svelnios spalvytes
Matyta... grazi
Man abi patiko, su nuotaika... Pirmoji tokia liudna, o antroji puikiai perteikia vaiko pastangas
QUOTE(Maggie @ 2010 05 03, 22:15)
mano bandymai.
Visai geri bandymai. Man spalvos patiko, fonas grazus, bet tas pirmaplanis vaizdas galetu buti ir idomiau ikomponuotas
QUOTE(jolanka @ 2010 05 03, 22:29)
Dar ND nebaigiau (pazadu, baigsiu ), bet ikeliu viena augaliuku temai ir laukiu kritikos bei patarimu.
Cia irgi spalvytes grazios, svelnios, bet irgi gal idomesnio kampo noretusi
QUOTE(Akasha @ 2010 05 03, 22:33)
na man kaip ir visai idomiai ziurisi ta spalvota tarp nespalvotu, bet butu labai idomu ir jusu nuomone isgirsti...
Nu, zinok, man visai neblogai, nerezia akies tos svelnios spalvytes
QUOTE(antajo @ 2010 05 03, 23:33)
na cia f 1.4 ir pries saule
Matyta... grazi
QUOTE(Noelle @ 2010 05 04, 08:45)
Kol dar pc veikė bandžiau versti įvairias foto į jb. Vieno patinkančio būdo kaip ir neradau, bet dažniausiai tik curves tampau, o paskui kontrastą patvarkau. Šiaip smagu būtų kai jūs jb foto keliat, kad brūkštelėtumėt kaip vertėt.
Man abi patiko, su nuotaika... Pirmoji tokia liudna, o antroji puikiai perteikia vaiko pastangas
QUOTE(Maggie @ 2010 05 02, 15:27)
narcizai-tradicishkai
man šioji patiko. Paprastai graži.QUOTE(paprasta @ 2010 05 02, 15:50)
Dedu dar vieną darbuką kritikai...
patvarkyto varianto spalvos patinka. Šaunuole tu.QUOTE(Forgete @ 2010 05 03, 12:28)
mano vakaryksciai augaliniai bandymai
trečioji labai smagi, spalvos gražiai sužaidžia.QUOTE(paprasta @ 2010 05 03, 12:32)
o aš boružę šiandien kankinau.. tikiuosi geresni variantai nei anie su pirštu
antra boružinė faina.QUOTE(mergele23 @ 2010 05 03, 16:46)
nuotraukyte i jb tema
vyrukas prie medelio
pagal savo skonį vos pašviesinčiau, o šiaip patinka.vyrukas prie medelio
Antajo, faina tavo foto. Lengvutė, splavos mielos. Na gera žiūrėti ir tiek.
QUOTE(Noelle @ 2010 05 04, 08:45)
Kol dar pc veikė bandžiau versti įvairias foto į jb. Vieno patinkančio būdo kaip ir neradau, bet dažniausiai tik curves tampau, o paskui kontrastą patvarkau. Šiaip smagu būtų kai jūs jb foto keliat, kad brūkštelėtumėt kaip vertėt.
Fainos abi Gelyte spalviskai sunki atrodo, bet manau pagal nuotaika atitinka ir spalvos, nes ji tarp tokiu spygliu... O vaikucio, tai man isvis pasaka Lbai patinka kampas kadravimas ir t.t.
Del mano koliazo zinok padariau keleta variantu bet neapsisprendziu kuris geriau... Nespalvota zinoma visada gerai atrodys, bet tas variantas su viena spalvota man irgi patinka, gal todel, kad netradiciskai... reikes tikrai atsiprintinti ir paziureti... kaip gyvai atrodo...
Nezinau dedu dar pora augaleliu... Nieko ispudingo ir tikriausiai gamta fotkinti ne man, bet pats vaikstinejimas ir ieskojimas man patiko...
O sitas pasirode toks idomesnis, tik nezinau, kas cia per medi
Ačiū, Noelle
QUOTE(Akasha @ 2010 05 04, 11:35)
Nezinau dedu dar pora augaleliu... Nieko ispudingo ir tikriausiai gamta fotkinti ne man, bet pats vaikstinejimas ir ieskojimas man patiko...
pirmo labai grazios ir skaidrios spalvos. tik ta ryskiausia sakeles dalis, kuri virsuj kairej, noretusi kad kitaip baigtusi. nes bent jau as nesuprantu kuria vieta akcentavai kaip pagrindine
o antroj tai visiski fejeverkai tik trukdo kazkas uz ju, medelis turbut.
Pirma grazi
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 04, 10:49)
pirmo labai grazios ir skaidrios spalvos. tik ta ryskiausia sakeles dalis, kuri virsuj kairej, noretusi kad kitaip baigtusi. nes bent jau as nesuprantu kuria vieta akcentavai kaip pagrindine
beveik zodis zodin norejau parasyt
QUOTE(paprasta @ 2010 05 04, 08:45)
o kokį jumi pasiūlytumėte objektyvą Nikonui, kad būtų ir šviesus- aštrus ir pazoomint būtų galima?
nu pvz sitoks Nikkor, nelygu ka tu vadini "pazuminimu", nes man 50mm mazoka, noretusi bent iki 100mm. O 50mm fixas irgi su savais minusais . Anyway, jei ieskai kuo mazesnio f, tai ji tures fixai.
Siaip visai neseniai "atradau" objektyvo platuji kampa fotkinant is arti, labai pagilina vaizda. Va imetu viena ties 17mm. Foto man patinka, modelis ne mano, paparacintas. Tik nematu fotkindamas seseliu nesuziurejau ir per skubejima linijos per centra nepataikiau, nors norejau.
17mm ir is jos iskirptas 50mm atitikmuo:
Nors spalvotas man geriau ziurisi, bet pagal tema idesiu apkarpyta juodai balta, sita kritikai:
Del visu cia detu zoliu nelabai as ka pasisakysiu, patiko Noelles dailininkas .
Del vertimo i jb - naudojau acdsee pro, bet dabar su lightroom turbut daryciau, patiko lightroome kad turi daugiau "kanalu" spalvom reguliuoti verciant i j/b. Verciant patampau tonus, ir naudoju grayscale mixer. Jeigu kas nori isbandyti lightrooma 2, galit rasyti az, duosiu linka i portable versija, kurios nereikia instaliuoti - vienas enter paspaudimas ir jus lightroome (cia nenorejau rasyti, kazkaip nelegalu gi ir negrazu).
O sitas pasirode toks idomesnis, tik nezinau, kas cia per medi
Man sita patiko.
Klevas cia ir mano nuotraukoje (kur svelnios spalvos, nes pas mane jis roziniais lapeliais) klevas.