Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 17:40)
nėra už ką.  Trūkumų turi foto, bet maždaug žinosi. Man šiaip gražu ir kai tėveliai guli, o vaikutis ant pilvo. Bet gal tas juodas fonas koją pakišo, gal su baltu geriau žiūrėtųsi. O šiaip tai man labiausiai patinka buitiai kadrai. Apsižiūrėk namus, rask fotogeniškiausią kamputį, galbūt kur šviesos ruoželis gražiai krenta būtent kažkuriuo paros metu ir t.t.
Lauksim sekančių darbų.

ačiū už patarimus- ieškosim ir bandysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 15:43)
ačiū už patarimus- ieškosim ir bandysim thumbup.gif

smile.gif bet pabandyk ir su fonu, ne tik buitines. Atrask kokios foto tau pačiai labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 04 28, 12:36)
Mergele, man irgi antras jb geresnis atrodo 4u.gif labiau išryškėja pirmas planas ax.gif

2 geresnis. ir man patinka ryshkus jb, bet sioje foto, kiek per daug kontrasto man rodos.
QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 17:35)
Ačiū Noellei  thumbup.gif  thumbup.gif Bandysiu dabar atkartoti, jei pavyks ax.gif

hmmm. man originalas geresnis. visu pirma tetukas cia gulejo, o pateikus foto kitaip, atoro, kad kazhkas ne taip su veidu (normalu, jug gulejo). originala jb paversciau ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 28, 17:02)
hmmm. man originalas geresnis. visu pirma tetukas cia gulejo, o pateikus foto kitaip, atoro, kad kazhkas ne taip su veidu (normalu, jug gulejo). originala jb paversciau ir tiek.

man Noelle variantas gal geresnis, neblaško ta ranka ir stipresnis ryšys jaučiasi nuotraukoje, nu bent jau man g.gif o šiaip man labiau ne ranka kliuvo, bet tėčio akys, matyt dėl blico prisimerkę atrodo g.gif

Meadow, tikrai tapybiška graži foto ax.gif nu aš taip niekaip nesugebėčiau, tai tik žaviuosi kaip jūs tuos augaliukus fotkinat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 28, 16:02)

sutinku.
Tik nepriimkit antrojo varianto kaip pasiūlymą karpyti smile.gif Tiesiog parodžiau ką aš pamačiau šioje foto ir pasiūliau sekantį kartą išnaudoti. Aš gydausi, foto stengiuosi nekarpyti smile.gif Na, bent jau ne svetimas.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 17:59)
smile.gif  bet pabandyk ir su fonu, ne tik buitines. Atrask kokios foto tau pačiai labiau patinka.

su vaikais reikia būtinai ir buitiškų nuotraukų, nes paskui po kiek metų bevartydami albumus galime pasigesti paprastos apsiseilėjusios burnytės... ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 04 28, 18:02)

bandysim pažaisti... ir su PS, ir su perfotografavimais thumbup.gif
Atsakyti
Na, dar traukiu iš archyvų gėlytę... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Mano gėlės. Nemuškit labai. Iš sūnaus nukniaukiau fotoaparatą, nelabai tinkamą, norintiems išmokti fotografijos pagrindų biggrin.gif Su keturiom skylutėm vietoj vienos, fokusu neaišku kur ir be vaizdo ieškiklio smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 28 balandžio 2010 - 18:49
QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 19:48)
Mano gėlės. Nemuškit labai. Iš sūnaus nukniaukiau fotoaparatą, nelabai tinkamą, norintiems išmokti fotografijos pagrindų  biggrin.gif Su keturiom skylutėm vietoj vienos, fokusu neaišku kur ir be vaizdo ieškiklio  smile.gif

biggrin.gif nu idomus aparatas. tik kazi ar labai naudingas.. nors manau galima isgauti ir geru dalyku..
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 19:17)
Na, dar traukiu iš archyvų gėlytę...  blush2.gif

visai nieko, tik del manes galetu apcioj nebuti balto ruozo..
Atsakyti
Sveikos, vis negaliu sios temos pamirst, turiu bent foto perzvelgt smile.gif
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 28, 12:15)
pameginau pazaisti su jb
gal dabar geriau...

Man perdaug kontrasto 4u.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 28, 14:26)
Ačiū,  4u.gif. Nenorėjau apkrauti savo gėlėm temos  lotuliukas.gif

Vau, koks grozis, kaip atvirukas wub.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 14:49)
čia iš tų kelių foto... ir ta su blykste... trūksta tėčio rankos, bet man jie čia tokie abu  wub.gif  ir tėtis toks su ramia emocija:  rankose mano išsvajota mergytė...  blush2.gif

Labai grazi mergyte wub.gif O pats kadras nera labai idomus, manau, kad kazkokio kitokio kampo reiketu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 04 28, 20:18)
Sveikos, vis negaliu sios temos pamirst, turiu bent foto perzvelgt smile.gif

tai tu nedink, idek ir savo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 19:48)
Mano gėlės. Nemuškit labai. Iš sūnaus nukniaukiau fotoaparatą, nelabai tinkamą, norintiems išmokti fotografijos pagrindų  biggrin.gif Su keturiom skylutėm vietoj vienos, fokusu neaišku kur ir be vaizdo ieškiklio  smile.gif

Noelle cia pirmoji tavo ideta foto, kuri man nepatinka blush2.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 28, 20:14)
visai nieko, tik del manes galetu apcioj nebuti balto ruozo..

O man visai patinka tas baltas ruozelis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 28, 20:22)
tai tu nedink, idek ir savo wink.gif

Aciu, brumbrumai mirksiukas.gif Ale nespeju as kiekvienai temai tinkamai pasiruosti, su laiku striuka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 28 balandžio 2010 - 19:52