Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 05 03, 21:00)
Airv... negaliu komentuoti tavo foto... na nemano stilius, gal kas daugiau prie meno galetu ka pasakyti... Man tokiose foto turi buti viskas grazu ir tvarkinga... o cia tikras bardakelis, rozes tikrai neestetiskai atrodo siuo atveju... sorry, kad nesusilaikiau..  blush2.gif

Tai ir nereikia susilaikyt, rašykit ką galvojat, man reikia to! Laukiu komentarų visokių ir noriu mokytis iš klaidų. Nesu jautri, neįsižeisiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 02, 22:15)
maggie man paskutine tulpe jb idomiai ziurisi.. gal todel kad esu visiskai atviros diafragmos megeja..  smile.gif

as irgi, bet dabar dazhniau naudoju Akashos patarima, atveriu diafragma iki 2.5, tada labai geras ryshkumas.
QUOTE(robobebras @ 2010 05 03, 15:03)
O del minties, tai nenustebau, kad nieko neradote. Su gelem ir augalais man sunku, nes tiesiog ziedas man irgi nieko nesako. Man reikia kazkokio extrymo, kad sustociau pasigrozeti ties sakeles ar ziedo foto.
Pazadu del kritikos nenusizudyti, skelkit drasiai smile.gif

hehe smile.gif nebutum bernas lotuliukas.gif
na man pavadinimas nelabai tiko, bet foto labai patiko, nors jb pilkokas. dryziai ant sienos ryshkus, seselis idomus. man faina.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(mergele23 @ 2010 05 03, 18:37)
o cia lietaus laseliai....ne i tema , bet kazkaip man pavasariu kvepianti foto blush2.gif

grazhu, nors ir truksta cinkelio, bet su zole sunku, gan rami ji smile.gif
QUOTE(bizyte @ 2010 05 03, 15:53)
įdėsiu kelis savo bandymus, pažaidimus jb, kad visai tuščiai neateičiau

busiu nepopuliari, bet man shachmatai labiau. drugelis nelabai, man kazhko truksta, net nezinau ko, nemoku patixlint, o ir tikrai lyg mirhsta..
QUOTE(paprasta @ 2010 05 03, 14:32)
o aš boružę šiandien kankinau.. tikiuosi geresni variantai nei anie su pirštu blush2.gif

1 - truksta erdves desinej, virshuj, bet visuma ir spalvos man patinka.
2 - truksta apavios. bet ryshkumo gylis patinka ir pats ryshkumas.
3 - sakele gaila nepasibaige, tada daugiau desines, ir vuolia.
QUOTE(Forgete @ 2010 05 03, 14:28)
mano vakaryksciai augaliniai bandymai  ax.gif

2 - bet truksta truputeli desines. kitos nieko nesako.
QUOTE(Akasha @ 2010 05 03, 13:34)
Sveikutes...

eeeiii, nebus komentaru??
1 - noretusi spalvu. gal rankyciu, kaip laiko tulpe.
2 - puikus jb, rashtai geri sukneles, tinka. faina foto.
3 - kazhkas man cia ne taip blush2.gif ax.gif

mano bandymai.

bandziau zole, zinau, kad nieko ypatingo, bet bandziau biggrin.gif
user posted image

lapukas
user posted image

sita zinau, kad tamsoka ir nenaturali, bet man patiko tokios melsvai-niurios spalvos
user posted image
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Dar ND nebaigiau (pazadu, baigsiu ax.gif ), bet ikeliu viena augaliuku temai ir laukiu kritikos bei patarimu.

user posted image

Taip viskas pradeda zaliuoti, sprogti, bet fotografavimui laiko ar upo nelabai kazko tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 05 03, 22:29)
Sveiki  smile.gif
Dar ND nebaigiau (pazadu, baigsiu  ax.gif ), bet ikeliu viena augaliuku temai ir laukiu kritikos bei patarimu.

truksta ryshkumo. kur fokusas?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 05 03, 22:15)
eeeiii, nebus komentaru??
1 - noretusi spalvu. gal rankyciu, kaip laiko tulpe.
2 - puikus jb, rashtai geri sukneles, tinka. faina foto.
3 - kazhkas man cia ne taip blush2.gif  ax.gif

mano bandymai.

Na labai jau daug prirasyta, tai tikrai sunku susekti viska ax.gif

1-rankyciu nera... netilpo man viskas... blush2.gif Spalvota turiu ir tuoj ikelsiu koliaziuka situ triju... nes noriu reminti jas, tai ir dedu iskarto kaip turetu atrodyti... tik va del spalvu neapsisprendziu... Spalvota man pirma graziau atrodo, bet kitos dvi nespalvotos kazkaip smagiai ziurisi...
O kas trecioj negerai.... Issakyk ka manai.... nes gal reikes bandyt pakartoti sesija... na man kaip ir visai idomiai ziurisi ta spalvota tarp nespalvotu, bet butu labai idomu ir jusu nuomone isgirsti...
user posted image

Zolytej man patinka siaura ryskumo zona, bet kaip ir truksta kazko... na nera jokio akcento... Antra kaip ir geresne uz trecia, bet dar maziau tos sakeles noretusi matyti, kad kita nelystu i kadra... siaip spalvos labai smagios... abieju... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 05 03, 22:32)
truksta ryshkumo. kur fokusas?

Fokusas i prasiskleidusius lapelius, pacius virsutinius.
Kai fotografavau buvo labai didelis vejas, gal todel fokuso nematyt g.gif
Ryskumo nzn kodel truksta blush2.gif man visose foto jo truksta.
Atsakyti
Maggie, ačiū už pastebėjimus 4u.gif Tavo man antrosios patiko spalvos, bet kažkaip daugiau nekabino blush2.gif blush2.gif

Akacha, man vidurinė nuotraukėlė užkliūna... tokia sunki man kažkodėl blush2.gif gal dėl to, kad nosiukas per giliai žiedelyje? ... norėtųsi lengvumo trapumo... vaikas, žiedelis... ax.gif

Jolanka, trūksta ryškumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 03 gegužės 2010 - 22:07
QUOTE(Maggie @ 2010 05 03, 21:15)
as irgi, bet dabar dazhniau naudoju Akashos patarima, atveriu diafragma iki 2.5, tada labai geras ryshkumas.

smile.gif as dazniausia 1.4 arba 1.6f naudoju

QUOTE(Akasha @ 2010 05 03, 21:33)

gal ir idomu, bet man geriau butu visos trys jb smile.gif ax.gif

Jolanka, spalvos grazios, bet fokuso tikrai truksta

visos kitos zolyciu foto man kazkaip neissiskyre .. norisi to cinkelio kazkokio, ar bent jau spalvu.. kad akis uz ko uzsikabintu smile.gif
Atsakyti
Akasha man arba tokiu svelniai spalvotu visu noretusi arba jb.

Jolanka fokusas yra, tik labai siaura ryskumo zona. Kiek f ir koks zidinio nuotolis?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 05 03, 22:05)

Jolanka fokusas yra, tik labai siaura ryskumo zona. Kiek f ir koks zidinio nuotolis?

na aisku sunkiau pagaut bet as su savo 50 1.4 jau pagaunu is is min atstumo..
plius manau jolankos foto sharpo reiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 03, 22:14)
na aisku sunkiau pagaut bet as su savo 50 1.4 jau pagaunu is is min atstumo..
plius manau jolankos foto sharpo reiktu smile.gif

nesu ciupinus tokio objektyvo, tad negaliu ivertinti tokio laimejimo smile.gif

Siaip knygose raso kad ryskiausia tada kai diafragma padvigubinta nuo minimalios.

Del sharpo tai pritariu, bet kiek jolanka su photoshopu draugauja as nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 05 03, 22:21)
1. nesu ciupinus tokio objektyvo, tad negaliu ivertinti tokio laimejimo smile.gif

2. Siaip knygose raso kad ryskiausia tada kai diafragma padvigubinta nuo minimalios.

1- man tai geris smile.gif bet cia individualu.. pvz daug kam nepatinka kai vaiko veiduke tik akys ryskios.. o smakriukas jau palietas..
na bet sakykim kad tai vienas dalykas kuri as labai myliu - kaip ir fotkint preis saule - keik tai teisinga nzn - teisiog man patinka smile.gif

2- jo, raso.. bet tada as jau negaunu tokio rezultato..
siaip skaiciau vienos fotografes interviu kur ji sako kad nereiketu fotkint ant pazio maziausio f .. tai padidinau nuo 1.4 iki 1.6 biggrin.gif
na cia f 1.4 ir pries saule biggrin.gif
user posted image
Atsakyti