"Bardako" perdaug?
QUOTE(Akasha @ 2010 05 03, 16:51)
prajuokinai... abejoju ar gyvas drugelis pasiduotu tokioms fotosesijoms....
ti pačiai juokinga... žiūriu žiūriu... gi galvoju, kad negyas... bet pasitikslinau
Airv... kažkaip man nelabai...nesižiūri
QUOTE(bizyte @ 2010 05 03, 15:53)
Laba
jei drugelis butu tikras, tai butu super. dabar puse velnio jb kiek pilkokas..
o su sachmatais tai nematau nieko.. toli jie vienas nuo kito, "nekuria" vaizdo
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 05 03, 15:03)
norisi kad is auksciau butu fotkinta ir ir tik su vienu sienos rastu, vienu zo, be to virsaus
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 05 03, 16:56)
Keliu kelias gelių foto kritikai. Laukiu komentarų.
rozes tai ne kaip.. kazkaip neskaniai atrodo, lyg apdegusios. kodel tie seseliai prie lapeliu tokie geltoni? pirmoj fokusas nzn kur.. nors visose nzn kur gal pabandyk su maziau visko, kad gautum estetiskesni vaizda
QUOTE(Akasha @ 2010 05 03, 13:34)
Sveikutes...
Na o as ateinu, kaip ir su teminem keliom... Ir i juoda balta ir i augalelius taikau... Ir kaip visada laukiu kritikos ir pastabu...
Na ir dar viena tokia buitiakine, bet man as meniskai labai patiko atspindziai ant balionu....
sitoje tikriausiai truputi fokusas nusokes, bet pati akimirka man miela...
Na o as ateinu, kaip ir su teminem keliom... Ir i juoda balta ir i augalelius taikau... Ir kaip visada laukiu kritikos ir pastabu...
Na ir dar viena tokia buitiakine, bet man as meniskai labai patiko atspindziai ant balionu....
sitoje tikriausiai truputi fokusas nusokes, bet pati akimirka man miela...
Man labai patinka antra ir trecia foto, trecioje as asmeniskai, noreciau kad tulpe visa matytusi....nors cia gal tokia mintis....vis viena man labai grazu
o cia lietaus laseliai....ne i tema , bet kazkaip man pavasariu kvepianti foto
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 05 03, 14:28)
mano vakaryksciai augaliniai bandymai
piroje noretusi kad sakele eitu ne per viduri
labai patiko antroji nuotrauka ir spalviskai ir kompoziciskai....o tie laseliai
paskutinioji kazkaip manes nekabina....nezinau...
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 05 03, 14:32)
o aš boružę šiandien kankinau.. tikiuosi geresni variantai nei anie su pirštu
man paskutinioji boruze graziausia butu dar fainiau jei istrizai eitu sakele...
Papildyta:
Dedu kazka padoresnio (mano akiai), ne top-level bet jau geriau. Dar ir pavadinima suskelsiu, kad prasmingiau butu. Angliska, kad kruciau skambetu . Pazadu del kritikos nenusizudyti, skelkit drasiai
Hidden Beauty
Hidden Beauty
man grazu, beje labai patiko nuotrauka su batais ant stulpo
Papildyta:
įdėsiu kelis savo bandymus, pažaidimus jb, kad visai tuščiai neateičiau
oho.....tokios mistiskos foto....labai idomi kompozicija su drugeliu. labai grazu
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 05 03, 16:56)
Grazu, bet kazkaip si kompozicija perteikia liudesi..... Gal del to, kad sudziuve lapai...nu nezinau... o gal tiesiog fona daryciau koki svelniu spalvu, o ne balta-isdegusi.....cia tik mano pamastymai...
QUOTE(airv @ 2010 05 03, 15:56)
mintį lyg ir supratau, bet kažkaip neapgalvota iki galo
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 03, 16:49)
jei drugelis butu tikras, tai butu super. dabar puse velnio jb kiek pilkokas..
dėl to ir sunku man daiktus fotografuot, nu be gyvybės jie tokie...bet pažaist visai įdomu, paskatina pasitelkt vaizduotę ir kažką įdomesnio išgaut dabar pagalvojau, kad galėjau gal kokią gėlę vietoj drugelio dėti su šachmatais nepavyko išpildyt ką norėjau, labai daug visaip juos fotkinau, bet va vistiek ne tas (ši geriausia iš blogiausių buvo ), ačiū už komentarus
Mergele, labai nemoku tokių foto komentuot, nes ir pati gamtos dar nefotkinu (o reikėtų), bet stengiuosi vis pažiūrinėt kūdroj gamtos foto ir suprast kaip man yra gražu, tai vat tavo šioj foto man patinka spalvos, bet šiaip neturi kabliuko ji čia tik mano nuomonė
nuotraukyte i jb tema
vyrukas prie medelio
vyrukas prie medelio
Foto idėja (jaučiu pareigą parašyti): skirta motinos dienai, norėjau parodyti, kad motinystė ne tik tai kas gražu, šviežia, saulėta...kad yra ir kita pusė.
Norėjau kitaip pažiūrėti į tas pačias gėles. Ne taip "saldžiai"
Ačiū už kritiką. Pabandysiu ir kitaip
Norėjau kitaip pažiūrėti į tas pačias gėles. Ne taip "saldžiai"
Ačiū už kritiką. Pabandysiu ir kitaip
QUOTE(bizyte @ 2010 05 03, 18:44)
Mergele, labai nemoku tokių foto komentuot, nes ir pati gamtos dar nefotkinu (o reikėtų), bet stengiuosi vis pažiūrinėt kūdroj gamtos foto ir suprast kaip man yra gražu, tai vat tavo šioj foto man patinka spalvos, bet šiaip neturi kabliuko ji čia tik mano nuomonė
akcento nera, tikrai bet taip norejosi pasidalinti siais laseliais
sakykit, ar imanoma su tokiu
http://www.fotofabri...olpix-L110.html
arba tokiu
http://www.fotofabri...ix-S2500HD.html
fotoaparatu daryti tokias nuotraukas kaip jusu rodomos? (ar bent panasiais, su visokiais "efektais"?) ar imanoma su tokiu skaitmeniniu atlikti jusu namu darbus? ar su tokiais gaima daryti tik paprastas megejiskas nuotraukas be jokiu islaikymu, fokusavimu pirmo antro ir trecio daikto ir.t.t ..?
http://www.fotofabri...olpix-L110.html
arba tokiu
http://www.fotofabri...ix-S2500HD.html
fotoaparatu daryti tokias nuotraukas kaip jusu rodomos? (ar bent panasiais, su visokiais "efektais"?) ar imanoma su tokiu skaitmeniniu atlikti jusu namu darbus? ar su tokiais gaima daryti tik paprastas megejiskas nuotraukas be jokiu islaikymu, fokusavimu pirmo antro ir trecio daikto ir.t.t ..?
Sveiki
Man sita labai patinka, tik veidukas biski perdeges Maciau spalvotas variantas geresnis, bet ne del to, kad spalvotas, o del to, kad isdegimu ten nera
Pirma patinka savo svelnumu, tik kompozicija nelabai ziurisi. Ir trecia idomi
Nu tikrai visai padoriai Patiko man
Papildyta:
Visai idomiai, bet pritariu, kad jauciasi, jog drugelis negyvas
Gaivi tokia
Papildyta:
Graziai vyrukas nufotografuotas, as tik noreciau blankesniu tu sakeliu
QUOTE(Akasha @ 2010 05 03, 13:34)
Man sita labai patinka, tik veidukas biski perdeges Maciau spalvotas variantas geresnis, bet ne del to, kad spalvotas, o del to, kad isdegimu ten nera
QUOTE(Forgete @ 2010 05 03, 14:28)
mano vakaryksciai augaliniai bandymai
Dedu kazka padoresnio (mano akiai),
Papildyta:
įdėsiu kelis savo bandymus, pažaidimus jb, kad visai tuščiai neateičiau
Visai idomiai, bet pritariu, kad jauciasi, jog drugelis negyvas
QUOTE(mergele23 @ 2010 05 03, 18:37)
Gaivi tokia
Papildyta:
QUOTE(mergele23 @ 2010 05 03, 18:46)
Graziai vyrukas nufotografuotas, as tik noreciau blankesniu tu sakeliu
Labai aciu visoms uz issakytus komentarus...
Zolyte ir laseliai grazus, bet truksta kazkokio cinkelio siai foto...
O vyruko foto labai smagi... ir jb grazus...
Na pirmas variantas nekoks... nera jame jokiu manualiniu nustatymu.. su antru dar kazka padarytum, bet kokybe tikrai nebus auksine... Siaip rekomenduociau toki rinkinuka: Canon 1000D ir 50mm objektyva... Kokybes ir rankiniu nustatymu atzvilgiu tikrai laimesi daug... Kaina sudejus gaunasi siek tiek didesne, nei tu sakei, bet pati fotika gali paieskoti siek tiek naudota per skelbimus ir bus tikrai pigiau...
dekui Tiny... Del perdegimu, tai ant mano kompo ant kurio tvarkiau ju nesimato, ant loptopo jau matau kad perdege truputi... bet esme tame, kad kai as spauzdinu foto, tai jos buna dar siek tiek tamsesnes, nei kompe ant kurio tvarkau... taigi manau isdegimu atprintintame variante tikrai nesimatys...
Airv... negaliu komentuoti tavo foto... na nemano stilius, gal kas daugiau prie meno galetu ka pasakyti... Man tokiose foto turi buti viskas grazu ir tvarkinga... o cia tikras bardakelis, rozes tikrai neestetiskai atrodo siuo atveju... sorry, kad nesusilaikiau..
QUOTE(mergele23 @ 2010 05 03, 18:37)
Zolyte ir laseliai grazus, bet truksta kazkokio cinkelio siai foto...
O vyruko foto labai smagi... ir jb grazus...
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 03, 18:57)
Na pirmas variantas nekoks... nera jame jokiu manualiniu nustatymu.. su antru dar kazka padarytum, bet kokybe tikrai nebus auksine... Siaip rekomenduociau toki rinkinuka: Canon 1000D ir 50mm objektyva... Kokybes ir rankiniu nustatymu atzvilgiu tikrai laimesi daug... Kaina sudejus gaunasi siek tiek didesne, nei tu sakei, bet pati fotika gali paieskoti siek tiek naudota per skelbimus ir bus tikrai pigiau...
QUOTE(Tiny @ 2010 05 03, 20:32)
Sveiki
dekui Tiny... Del perdegimu, tai ant mano kompo ant kurio tvarkiau ju nesimato, ant loptopo jau matau kad perdege truputi... bet esme tame, kad kai as spauzdinu foto, tai jos buna dar siek tiek tamsesnes, nei kompe ant kurio tvarkau... taigi manau isdegimu atprintintame variante tikrai nesimatys...
Airv... negaliu komentuoti tavo foto... na nemano stilius, gal kas daugiau prie meno galetu ka pasakyti... Man tokiose foto turi buti viskas grazu ir tvarkinga... o cia tikras bardakelis, rozes tikrai neestetiskai atrodo siuo atveju... sorry, kad nesusilaikiau..