Akasha man ta su balionais del atspindziu, na ir pedos mano silpnybe
paprasta man pati pirmoji labiausiai patinka, tik gal kokia vinjete truputi uzdeciau, kad krasciukai tamsiau butu.
QUOTE(Akasha @ 2010 05 03, 15:02)
Kur tu tokius modelius randi? Siaip labai fotogeniska borude, bet toks apkarpymas man nepatinka... na pats formatas, nei kvadratas, nei staciakampis.... Pirmoji siaip fainiausia...
ačiū už pastebėjimus o modeliai tai už mano daugiaaukščio- pievoje radom
QUOTE(robobebras @ 2010 05 03, 15:03)
paprasta, man paskutine nieko, boruze tokia smagi, pikta . Tik joje bokeh toks ziaurokas, koks objektyvas?
Dedu kazka padoresnio (mano akiai), ne top-level bet jau geriau. Dar ir pavadinima suskelsiu, kad prasmingiau butu. Angliska, kad kruciau skambetu . Pazadu del kritikos nenusizudyti, skelkit drasiai
Hidden Beauty
čia su kitinuku... 18-135...
o nuotrauka tavoji patinka, tik man lyg krenta atgal
QUOTE(Forgete @ 2010 05 03, 15:04)
paprasta man pati pirmoji labiausiai patinka, tik gal kokia vinjete truputi uzdeciau, kad krasciukai tamsiau butu.
ačiū už pastebėjimus
Laba diena, atsiprasau kad trukdau cia, bet temoje apie fotoaparatus atsakymu i savo klausimus neradau labai prasau Jusu , merginos, patarimo, noriu pirkti veidrodini fotoaparata, bet jam galiu skirti tik apie 1500 lt, ar imanoma uz tokia suma nusiprkti megejiska veidrodini fotoaparata? papildomai neperkant jokiu objektyvu ir bliksciu? man aparato reikia fotografuoti savo vaikus, daryti ju portretus (ar portretams reikia atskiro objektyvo? ), zmones, sventes..o gal su tokiais pinigais pamirsti apie veidrodini, ir geriau nupirkti gera skaitmenini, negu pati pigiausia veidrodini..? Bet su skaitmeniniu juk tokiu graziu nuorauku kaip Jusu ikeliamos su pvz gelemis nepadarysi...ar su tkiu uz 1500 lt irgi apie tokias nuotraukas net negalvot? o juodai baltas nuotraukas imanoma daryti tik su veidrodiniu?
dar karta atsiprasau uz tai kad cia isiterpiau, bet manau Jus man tikrai galit patarti, ar galiu dar kazka galvoti ar pamirsti apie sia svajone
is anksto dekoju atsakiusioms
dar karta atsiprasau uz tai kad cia isiterpiau, bet manau Jus man tikrai galit patarti, ar galiu dar kazka galvoti ar pamirsti apie sia svajone
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 03, 14:41)
Laba diena, atsiprasau kad trukdau cia, bet temoje apie fotoaparatus atsakymu i savo klausimus neradau labai prasau Jusu , merginos, patarimo, noriu pirkti veidrodini fotoaparata, bet jam galiu skirti tik apie 1500 lt, ar imanoma uz tokia suma nusiprkti megejiska veidrodini fotoaparata? papildomai neperkant jokiu objektyvu ir bliksciu? man aparato reikia fotografuoti savo vaikus, daryti ju portretus (ar portretams reikia atskiro objektyvo? ), zmones, sventes..o gal su tokiais pinigais pamirsti apie veidrodini, ir geriau nupirkti gera skaitmenini, negu pati pigiausia veidrodini..? Bet su skaitmeniniu juk tokiu graziu nuorauku kaip Jusu ikeliamos su pvz gelemis nepadarysi...ar su tkiu uz 1500 lt irgi apie tokias nuotraukas net negalvot? o juodai baltas nuotraukas imanoma daryti tik su veidrodiniu?
imanoma nusipirkt, pvz canon 1000d su kitiniu objektyvu.
http://www.vilbrafot...id=88&pid=11996
arba imanoma uz tokia kaina naudota aukstesnes klases. Juodai balta verciam su kompiuterinem programom.
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 03, 15:41)
Laba diena, atsiprasau kad trukdau cia, bet temoje apie fotoaparatus atsakymu i savo klausimus neradau
http://www.efoto.lt/fototechnika
Pabandyk va čia paskaityti
Laba
nebespėju ir aš jau su jumis ir nefotkinau aną savaitę beveik o tos kur fotkinau daugumoj vis nepatinka, negražu ir gatvės muzikos dienoj bandžiau fotkint, bet net nedrįstu rodyt
iš paskutiniųjų Akashos priešpaskutinė ir paskutinė fainos labai
Forgete paskutinioji įdomi ir pirmoj žiedeliai gražiai žiūrisi
Paprasta, man pirmoji ir anksčiau tavo dėtos pėdutės įsiminė, spalvota foto
Robobebre, man įdomi foto, jb gražus, bet daugiau komentuoti nedrįstu
įdėsiu kelis savo bandymus, pažaidimus jb, kad visai tuščiai neateičiau
nebespėju ir aš jau su jumis ir nefotkinau aną savaitę beveik o tos kur fotkinau daugumoj vis nepatinka, negražu ir gatvės muzikos dienoj bandžiau fotkint, bet net nedrįstu rodyt
iš paskutiniųjų Akashos priešpaskutinė ir paskutinė fainos labai
Forgete paskutinioji įdomi ir pirmoj žiedeliai gražiai žiūrisi
Paprasta, man pirmoji ir anksčiau tavo dėtos pėdutės įsiminė, spalvota foto
Robobebre, man įdomi foto, jb gražus, bet daugiau komentuoti nedrįstu
QUOTE(bizyte @ 2010 05 03, 14:53)
oh, kaip idomiai!!! pirmoj man toks mukeipes drugelis, prei mirties atrodo.. bet labai idomu..
is kitu, tai Akashos kojites patiko..
paprasta, man su boruzem sikart nea.. dingsta ta boruze tarp tos sakeles.. manau kitaip kaip komponuot reiktu..
forgete, kadrai man kazkaip labai paprasti.. nelabai kimba..
robobebras, idomiai
Antajo, ačiū už nuomonę
Bizyte, drugelių, ypač antroji strigo į akį... žiūriu ir galvoju, kaip tu čia taip nufotografavai...
Bizyte, drugelių, ypač antroji strigo į akį... žiūriu ir galvoju, kaip tu čia taip nufotografavai...
QUOTE(antajo @ 2010 05 03, 15:03)
oh, kaip idomiai!!! pirmoj man toks mukeipes drugelis, prei mirties atrodo.. bet labai idomu..
nu va, malonu, kad įdomi pasirodė, nes jau buvau beveik nurašius aš šitus bandymus su drugeliu o kad nukeipęs atrodo, nu gal...sunkiai jis ten man dėliojosi
QUOTE(paprasta @ 2010 05 03, 15:24)
naudojau stiklą ir kažkokią medžiagą (išardžiau gėlių puokštę ), nu ir dėliojau visaip kaip.
dar viena, pažadu, daugiau nedėsiu drugelių
QUOTE(bizyte @ 2010 05 03, 16:43)
dėk dėk... o drugelis ti gyvas ar negyvas bet man va antroji ir lieka įdomiausia ši gal per daug pridengta?...
QUOTE(robobebras @ 2010 05 03, 15:03)
Akasha, as balsuoju uz nr. 2. Del suknios rasto labai gerai tinka jb. Man miela sita foto. Ar sharpo daug dejai? Jei ne per daug kabinejuosi, tai man ta ranka su gele atrodo kaip uzdeta ant fono su kompu.
Dedu kazka padoresnio (mano akiai), ne top-level bet jau geriau. Dar ir pavadinima suskelsiu, kad prasmingiau butu. Angliska, kad kruciau skambetu . Pazadu del kritikos nenusizudyti, skelkit drasiai
Hidden Beauty
Hidden Beauty
sharpo tikrai nedaug deta, cia gal del to kad kontrasto daugiau uzdejau... ant didesnes tokio efekto nera...
Tavo foto visai idomi ir pavadinimas pagyvina ja... bet siaip kazko truksta... man gal geriau atrodytu jei butu fotografuota ne is zemiau, bet is akiu lygio, tik speju, jog tai misija neimanoma ir neturejai kur pasilipeti.. O siaip jb truputi pilkokas mano skoniui.... noretusi gal kiek daugiau kontrasto...
QUOTE(bizyte @ 2010 05 03, 15:53)
Antra labai patiko... Kompozicija graziai ziurisi, tik jb gal irgi siek tiek kontrastinciau, bet cia tik mano nuomone...
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 05 03, 16:47)
dėk dėk... o drugelis ti gyvas ar negyvas bet man va antroji ir lieka įdomiausia ši gal per daug pridengta?...
prajuokinai... abejoju ar gyvas drugelis pasiduotu tokioms fotosesijoms....
Bizyte sita jau ne tokia idomi... gal todel kad drugelio per mazai matosi... nors sviesa labai graziai su audiniu zaidzia....
Keliu kelias gelių foto kritikai. Laukiu komentarų.