Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha man ta su balionais del atspindziu, na ir pedos mano silpnybe wub.gif

paprasta man pati pirmoji labiausiai patinka, tik gal kokia vinjete truputi uzdeciau, kad krasciukai tamsiau butu.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 03, 15:02)

Kur tu tokius modelius randi? smile.gif Siaip labai fotogeniska borude, bet toks apkarpymas man nepatinka... na pats formatas, nei kvadratas, nei staciakampis.... Pirmoji siaip fainiausia...

ačiū už pastebėjimus 4u.gif o modeliai tai už mano daugiaaukščio- pievoje radom 4u.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 05 03, 15:03)

paprasta, man paskutine nieko, boruze tokia smagi, pikta smile.gif. Tik joje bokeh toks ziaurokas, koks objektyvas?

Dedu kazka padoresnio (mano akiai), ne top-level bet jau geriau. Dar ir pavadinima suskelsiu, kad prasmingiau butu. Angliska, kad kruciau skambetu biggrin.gif. Pazadu del kritikos nenusizudyti, skelkit drasiai smile.gif
Hidden Beauty

čia su kitinuku... 18-135... blush2.gif
o nuotrauka tavoji patinka, tik man lyg krenta atgal g.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 05 03, 15:04)

paprasta man pati pirmoji labiausiai patinka, tik gal kokia vinjete truputi uzdeciau, kad krasciukai tamsiau butu.

ačiū už pastebėjimus 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, atsiprasau kad trukdau cia, bet temoje apie fotoaparatus atsakymu i savo klausimus neradau 4u.gif labai prasau Jusu , merginos, patarimo, noriu pirkti veidrodini fotoaparata, bet jam galiu skirti tik apie 1500 lt, ar imanoma uz tokia suma nusiprkti megejiska veidrodini fotoaparata? papildomai neperkant jokiu objektyvu ir bliksciu? man aparato reikia fotografuoti savo vaikus, daryti ju portretus (ar portretams reikia atskiro objektyvo? blush2.gif ), zmones, sventes..o gal su tokiais pinigais pamirsti apie veidrodini, ir geriau nupirkti gera skaitmenini, negu pati pigiausia veidrodini..? verysad.gif Bet su skaitmeniniu juk tokiu graziu nuorauku kaip Jusu ikeliamos su pvz gelemis nepadarysi...ar su tkiu uz 1500 lt irgi apie tokias nuotraukas net negalvot? verysad.gif o juodai baltas nuotraukas imanoma daryti tik su veidrodiniu? 4u.gif
dar karta atsiprasau uz tai kad cia isiterpiau, bet manau Jus man tikrai galit patarti, ar galiu dar kazka galvoti ar pamirsti apie sia svajone 4u.gif
is anksto dekoju atsakiusioms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 03, 14:41)
Laba diena, atsiprasau kad trukdau cia, bet temoje apie fotoaparatus atsakymu i savo klausimus neradau  4u.gif labai prasau Jusu , merginos, patarimo, noriu pirkti veidrodini fotoaparata, bet jam galiu skirti tik apie 1500 lt, ar imanoma uz tokia suma nusiprkti megejiska veidrodini fotoaparata? papildomai neperkant jokiu objektyvu ir bliksciu? man aparato reikia fotografuoti savo vaikus, daryti  ju portretus (ar portretams reikia atskiro objektyvo?  blush2.gif ), zmones, sventes..o gal su tokiais pinigais pamirsti apie veidrodini, ir geriau nupirkti gera skaitmenini, negu pati pigiausia veidrodini..? verysad.gif Bet su skaitmeniniu juk tokiu graziu nuorauku kaip Jusu ikeliamos su pvz gelemis nepadarysi...ar su tkiu uz 1500 lt irgi apie tokias nuotraukas net negalvot? verysad.gif o juodai baltas nuotraukas imanoma daryti tik su veidrodiniu?  4u.gif
dar karta atsiprasau uz tai kad cia isiterpiau, bet manau Jus man tikrai galit patarti, ar galiu dar kazka galvoti ar pamirsti apie sia svajone  4u.gif
is anksto dekoju atsakiusioms  blush2.gif

imanoma nusipirkt, pvz canon 1000d su kitiniu objektyvu.
http://www.vilbrafot...id=88&pid=11996

arba imanoma uz tokia kaina naudota aukstesnes klases. Juodai balta verciam su kompiuterinem programom.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 03, 15:41)
Laba diena, atsiprasau kad trukdau cia, bet temoje apie fotoaparatus atsakymu i savo klausimus neradau  4u.gif

http://www.efoto.lt/fototechnika

Pabandyk va čia paskaityti 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

nebespėju ir aš jau su jumis ax.gif ir nefotkinau aną savaitę beveik doh.gif o tos kur fotkinau daugumoj vis nepatinka, negražu doh.gif ir gatvės muzikos dienoj bandžiau fotkint, bet net nedrįstu rodyt doh.gif

iš paskutiniųjų Akashos priešpaskutinė ir paskutinė fainos labai smile.gif

Forgete paskutinioji įdomi ir pirmoj žiedeliai gražiai žiūrisi ax.gif

Paprasta, man pirmoji 4u.gif ir anksčiau tavo dėtos pėdutės įsiminė, spalvota foto rolleyes.gif

Robobebre, man įdomi foto, jb gražus, bet daugiau komentuoti nedrįstu 4u.gif

įdėsiu kelis savo bandymus, pažaidimus jb, kad visai tuščiai neateičiau
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 05 03, 14:53)

user posted image
user posted image

oh, kaip idomiai!!! bigsmile.gif pirmoj man toks mukeipes drugelis, prei mirties atrodo.. tongue.gif bet labai idomu..

is kitu, tai Akashos kojites patiko..
paprasta, man su boruzem sikart nea.. dingsta ta boruze tarp tos sakeles.. manau kitaip kaip komponuot reiktu..
forgete, kadrai man kazkaip labai paprasti.. nelabai kimba..
robobebras, idomiai
Atsakyti
Antajo, ačiū už nuomonę 4u.gif

Bizyte, drugelių, ypač antroji strigo į akį... 4u.gif žiūriu ir galvoju, kaip tu čia taip nufotografavai...
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 03, 15:03)
oh, kaip idomiai!!!  bigsmile.gif  pirmoj man toks mukeipes drugelis, prei mirties atrodo..  tongue.gif  bet labai idomu..

nu va, malonu, kad įdomi pasirodė, nes jau buvau beveik nurašius aš šitus bandymus su drugeliu doh.gif o kad nukeipęs atrodo, nu gal...sunkiai jis ten man dėliojosi doh.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 05 03, 15:24)
Bizyte, drugelių, ypač antroji strigo į akį...  4u.gif žiūriu ir galvoju, kaip tu čia taip nufotografavai...

naudojau stiklą ir kažkokią medžiagą (išardžiau gėlių puokštę blush2.gif ), nu ir dėliojau visaip kaip.
dar viena, pažadu, daugiau nedėsiu drugelių blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 05 03, 16:43)
dar viena,  pažadu, daugiau nedėsiu drugelių blush2.gif
user posted image

dėk dėk... o drugelis ti gyvas ar negyvas blush2.gif blush2.gif bet man va antroji ir lieka įdomiausia 4u.gif ši gal per daug pridengta?... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 03 gegužės 2010 - 15:48
QUOTE(robobebras @ 2010 05 03, 15:03)
Akasha, as balsuoju uz nr. 2. Del suknios rasto labai gerai tinka jb. Man miela sita foto. Ar sharpo daug dejai? Jei ne per daug kabinejuosi, tai man ta ranka su gele atrodo kaip uzdeta ant fono su kompu.
Dedu kazka padoresnio (mano akiai), ne top-level bet jau geriau. Dar ir pavadinima suskelsiu, kad prasmingiau butu. Angliska, kad kruciau skambetu biggrin.gif. Pazadu del kritikos nenusizudyti, skelkit drasiai smile.gif
Hidden Beauty

sharpo tikrai nedaug deta, cia gal del to kad kontrasto daugiau uzdejau... ant didesnes tokio efekto nera...
Tavo foto visai idomi ir pavadinimas pagyvina ja... bet siaip kazko truksta... man gal geriau atrodytu jei butu fotografuota ne is zemiau, bet is akiu lygio, tik speju, jog tai misija neimanoma ir neturejai kur pasilipeti.. smile.gif O siaip jb truputi pilkokas mano skoniui.... noretusi gal kiek daugiau kontrasto...

QUOTE(bizyte @ 2010 05 03, 15:53)

Antra labai patiko... Kompozicija graziai ziurisi, tik jb gal irgi siek tiek kontrastinciau, bet cia tik mano nuomone... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 05 03, 16:47)
dėk dėk... o drugelis ti gyvas ar negyvas blush2.gif  blush2.gif  bet man va antroji ir lieka įdomiausia 4u.gif ši gal per daug pridengta?...  blush2.gif

lotuliukas.gif prajuokinai... abejoju ar gyvas drugelis pasiduotu tokioms fotosesijoms....

Bizyte sita jau ne tokia idomi... gal todel kad drugelio per mazai matosi... nors sviesa labai graziai su audiniu zaidzia....
Atsakyti
Keliu kelias gelių foto kritikai. Laukiu komentarų.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 03 gegužės 2010 - 16:12