Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 05 02, 21:27)
kaip sakoma, gamtoje pačios spalvos gražiausios.... blush2.gif

as asmeniskai bandyciau tokias vakaro spalvas sukurt.. ramybe..
arba jb versciau biggrin.gif

man natur grazesnes.. smile.gif o del pazaidimo tai visiems kila tie norai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 02, 22:39)
as asmeniskai bandyciau tokias vakaro spalvas sukurt.. ramybe..
arba jb versciau  biggrin.gif 

man natur grazesnes.. smile.gif  o del pazaidimo tai visiems kila tie norai..  ax.gif

na, turėsiu ką veikt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 02 gegužės 2010 - 21:45
Labadien, nors ir paveluotai, bet ir as jumi sveikyju su mamu diena smile.gif. Kokia tema atsigavus, neina spet suskaityt 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif norejau paklausti, kur SM galima pasiskaityt apie fotoaparatus? ar tokios temos ner? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 03, 12:28)
sveikos  4u.gif norejau paklausti, kur SM galima pasiskaityt apie fotoaparatus? ar tokios temos ner? verysad.gif

laba

http://www.supermama...howtopic=400346
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 03, 12:09)

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes...

Su praejusia mamos diena visas!!!
Labai daug ka praleidau... Bet jau ir nebekomentuosiu, ka praleidau blush2.gif Labai jau daug prikalbetoj, per savaitgali... ax.gif

Na o as ateinu, kaip ir su teminem keliom... Ir i juoda balta ir i augalelius taikau... Ir kaip visada laukiu kritikos ir pastabu...
user posted image

user posted image

user posted image

Na ir dar viena tokia buitiakine, bet man as meniskai labai patiko atspindziai ant balionu....
user posted image
sitoje tikriausiai truputi fokusas nusokes, bet pati akimirka man miela... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 03, 13:34)
Sveikutes...

Su praejusia mamos diena visas!!!
Labai daug ka praleidau... Bet jau ir nebekomentuosiu, ka praleidau  blush2.gif  Labai jau daug prikalbetoj, per savaitgali...  ax.gif

Na o as ateinu, kaip ir su teminem keliom... Ir i juoda balta ir i augalelius taikau... Ir kaip visada laukiu kritikos ir pastabu...

galvojau, kad kazkur pradingus esi smile.gif

kadangi darbe hihihi.gif ta tik trumpai pakomentuosiu smile.gif man trecia fainiausia. nu man tokios ramios ir tik su uzuominom labai patinka smile.gif
Atsakyti
mano vakaryksciai augaliniai bandymai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Akacha, man pėdutės labiausiai patiko... aš vis bandau jas pagauti gražiai, bet nepavyksta... nutariau, kad reikia miegančią fotografuoti... blush2.gif

Forgete- man pirmoji, tik truputį kirpčiau aš ... arba teisingiau- kadruočiau kitaip ax.gif

o aš boružę šiandien kankinau.. tikiuosi geresni variantai nei anie su pirštu blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 03, 14:23)
galvojau, kad kazkur pradingus esi smile.gif

kadangi darbe hihihi.gif ta tik trumpai pakomentuosiu smile.gif man trecia fainiausia. nu man tokios ramios ir tik su uzuominom labai patinka smile.gif

Nedingusi smile.gif... Dukrytes gimdienis savaitgali buvo... Tai neturejau laiko... Neatsikratysit taip paprastai manim tongue.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 05 03, 14:28)
mano vakaryksciai augaliniai bandymai  ax.gif

Pirmoji labai ... fonas graziai isplautas.. tik pacia sakele gal i desine pastumti norisi...

QUOTE(paprasta @ 2010 05 03, 14:32)
Akacha, man pėdutės labiausiai patiko... aš vis bandau jas pagauti gražiai, bet nepavyksta... nutariau, kad reikia miegančią fotografuoti... blush2.gif
o aš boružę šiandien kankinau.. tikiuosi geresni variantai nei anie su pirštu blush2.gif

Kur tu tokius modelius randi? smile.gif Siaip labai fotogeniska borude, bet toks apkarpymas man nepatinka... na pats formatas, nei kvadratas, nei staciakampis.... Pirmoji siaip fainiausia...
Atsakyti
Akasha, as balsuoju uz nr. 2. Del suknios rasto labai gerai tinka jb. Man miela sita foto. Ar sharpo daug dejai? Jei ne per daug kabinejuosi, tai man ta ranka su gele atrodo kaip uzdeta ant fono su kompu.

Forgete, man paskutine patinka.

paprasta, man paskutine nieko, boruze tokia smagi, pikta smile.gif. Tik joje bokeh toks ziaurokas, koks objektyvas?

Suskaiciau pastabas savo bumbulams, aciu uz jas. Dziugu, kad del kompozicijos nesuvartet smile.gif. O del minties, tai nenustebau, kad nieko neradote. Su gelem ir augalais man sunku, nes tiesiog ziedas man irgi nieko nesako. Man reikia kazkokio extrymo, kad sustociau pasigrozeti ties sakeles ar ziedo foto.

Dedu kazka padoresnio (mano akiai), ne top-level bet jau geriau. Dar ir pavadinima suskelsiu, kad prasmingiau butu. Angliska, kad kruciau skambetu biggrin.gif. Pazadu del kritikos nenusizudyti, skelkit drasiai smile.gif
Hidden Beauty
user posted image
Atsakyti