Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Noelle @ 2010 05 01, 23:36)
labas vakaras,
pas mane liudesys. Kompiuteris neisijungia. Ryt vyras bandys gaivinti.
Nuo sausio men. foto neirasinejau niekur  verysad.gif Nu pati kalta. Be lietuvisku raidziu,atsiprasau. Pas vyra nesutvarkyta.
Linkejimai

neliudek, manau viskas bus gerai smile.gif tik tegul tvarko patyres kas smile.gif as tai savo uzluzusius gaivinau kelis kartus smile.gif foto nedingdavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 05 01, 22:36)
labas vakaras,
pas mane liudesys. Kompiuteris neisijungia. Ryt vyras bandys gaivinti.
Nuo sausio men. foto neirasinejau niekur  verysad.gif Nu pati kalta. Be lietuvisku raidziu,atsiprasau. Pas vyra nesutvarkyta.
Linkejimai

O pas mane trys hardai po 1TB su fotkėmis kūrių niekur daugiau nėra nerodo jokių gyvybės ženklų. Aš net bijau galvoti, kas jeigu...niekam dar nenešiau, bijau išgirsti blogas žinias...
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 05 02, 01:58)
Keliu ir as viena is siandienos kritikai.
brumbrumai, isduok paslapti kaip isidrasini street fotkint. Man patinka, jauciu

man tai grazi foto. mergaite grazi, tvarkinga.. gal tik erdves jai norisi..

o as tau atrodau drasi ant street fotkinimo? biggrin.gif nejuokauk.. tuos muzikantus as per kelis metrus fotkinau. is arciau priejus butu idomiau ka galima sugalvot.. o mitinga fotkint tai kazko nebaisu smile.gif ten zmones matosi nori demesio, tai ir pyskini biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Narajana @ 2010 05 02, 10:10)
O pas mane trys hardai po 1TB su fotkėmis kūrių niekur daugiau nėra nerodo jokių gyvybės ženklų. Aš net bijau galvoti, kas jeigu...niekam dar nenešiau, bijau išgirsti blogas žinias...

manau, nebijok smile.gif dabar jau yra skelbimu, kad atstato ir buvusias foto usb'e, jei tik neformatuota. o pas tave kaip suprantu, tik gyvybes zenklu nerodo, bet viskas ten yra. manau, viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 02 gegužės 2010 - 09:17
Visas mamas su profesine svente!
(nuotrauka ne mano bet man labai patinkanti smile.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 05 02, 10:38)
Visas mamas su profesine svente!
(nuotrauka ne mano bet man labai patinkanti smile.gif )

nu foto tai labai sauni smile.gif tik liudnoka smile.gif
Atsakyti
Ir aš sveikinu visas visas mamytes... user posted image

user posted image
Atsakyti
prashau gelyciu ax.gif

kalija (kazhkas ne taip su kompozicija, karpiau, nekarpiau, vel karpiau, vel nekarpiau, zodziu sunkiai cia ejosi, gal ka patarsit? ar jau nieko nesigaus is jos?)
user posted image

geltona tulpe (nepatiko ji man, nors gan fotogenishka)
user posted image

geltonos tulpes
user posted image

rozhe biggrin.gif (pirmieji bandymai su baltu popierium, gal kiek "kiciniai", bet man visai patiko tokie zaidimai. sakykit kas ne taip, o kas taip?smile.gif)
user posted image

rozhe2
user posted image

komix-rozhe (kazhkuo patiko)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 05 02, 12:59)
prashau gelyciu ax.gif

nu ka, pabandysim pakomentuoti, taip kaip as matau smile.gif

pirmoj tai neaisku kad pagr. herojus smile.gif noreciau, kad butu ziedas, o dabar jis toks blankus. ir kirpciau kaires, kad neliktu to kampucio.

antroj gal reiktu fokuso i pati ziedo centra? nes dabar nesuprasi kur ziuret..

trecioj idomios tos geltonos tulpes, bet kazko truksta.. irgi kirpciau kaires smile.gif

ketvirtoj roze graziai gavosi, nu nors kaip sakei, kiciskai smile.gif

penktoj ziedas tai labai grazus, bet tas lapelis tok nenaturalus atrodo, dingusi jo faktura. ir zalumas netikras smile.gif gal perphotoshopinai smile.gif arba nuklonuok tu ji smile.gif

o jb, tai man irgi maiso tas lapelis smile.gif pazaisciau gal dar su jb smile.gif

nu ir geliu tu turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 02, 13:19)
pirmoj tai neaisku kad pagr. herojus smile.gif noreciau, kad butu ziedas, o dabar jis toks blankus. ir kirpciau kaires, kad neliktu to kampucio.

antroj gal reiktu fokuso i pati ziedo centra? nes dabar nesuprasi kur ziuret..

trecioj idomios tos geltonos tulpes, bet kazko truksta.. irgi kirpciau kaires smile.gif

ketvirtoj roze graziai gavosi, nu nors kaip sakei, kiciskai smile.gif

penktoj ziedas tai labai grazus, bet tas lapelis tok nenaturalus atrodo, dingusi jo faktura. ir zalumas netikras smile.gif gal perphotoshopinai smile.gif arba nuklonuok tu ji smile.gif

o jb, tai man irgi maiso tas lapelis smile.gif pazaisciau gal dar su jb smile.gif

nu ir geliu tu turi biggrin.gif

be lapuko gal kiek per tuscia..?
user posted image

naturalesne (matosi seseliai labai, nes fonas toliau, popierius "normalus", o po apacia toks slidus, blizgantis, labai matosi tas.
user posted image

del tulpes ir fokuso, as specialiai norejau akcentuoti tuos ziedu "ashtrumus", turiu foto, kur fokusas i visa zieda, tai ne taip efektyviai atrodo.

aciu uz komentara!
Atsakyti
Maggie,nemoku geliu foto komentuoti, ir fotkinti ju nemoku, tai susilaikysiu 4u.gif

Man labai grazi moteris, labai fainas portretukas ir j/b superinis mirksiukas.gif Nematau prie ko prikibti 4u.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 05 02, 02:25)
Nepykit uz off topic  4u.gif

Su Mamu diena visas Supermamas!

Klausau jau kelinta karta, aciu wub.gif
Atsakyti

Man tai labai dailu ir gražu, erdvės netrūksta(bent jau man) ir vertimas į j/b patinka.

Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 05 02, 12:59)
prashau gelyciu ax.gif

Patiko trečia su tulpėmis, gal šiek tiek daugiau apačios norėtųsi matyti.
Dėl kalijos - jei ją vis dar turi pabandyk vien tik žiedelį pafotografuoti, spėju labai gražiai gautųsi jei kokį kalijos šešėlį ant sienos pabandytum išgauti(tik spėju reiktų paaukoti ir nupjauti gėlę bei pamerkti kur nors).

Dėl kietųjų diskų - išgelbėti bei nuskaityti informaciją įmanoma, bet nevisada... Kartais galima nuskaityti tik dalį informacijos. Todėl labai brangias nuotraukas ar jų rinkinuką patarčiau laikyti ne vienoje vietoje. Niekada nežinai kas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 02 gegužės 2010 - 14:07
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 02, 13:19)

Kad ten nebėr ko karpyt. biggrin.gif Kampą galima ir nuklonuot, bet aš ne apie tai. Toje foto mano matymu visiškai nieko neduoda spalvos, todėl bandyčiau "žaist" be jų ir su tomis gracingomis linijomis. Tiesa padarius jb yra rizika, kad padvelks gedulingumu, bet pabandyt verta, nes spalvos bent jau tokios kokios yra visai nepadeda...
Dėl kitų - apie tulpes nnž ko pasakyt, rožytė (spalvota) - tvarkinga, nespalvota kaip čia tiksliau išsireiškus, tokia kieta, lyg būtų kalvio darbas, bet gal to ir siekta, savaime tai nėra nei gerai nei blogai, tik pastebėjimas, kad "nuėmus" spalvas tarsi pasikeitė jos struktūra ir iš gyvos tapo dirbtine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 02 gegužės 2010 - 15:31