Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 01, 15:18)
o sitam lyg geltonuoja manual? ar man cia akyse?smile.gif

Man Auto geltonuoja, rankiniam berods ne g.gif
O kaip kitom?
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 05 01, 21:05)
aš j/b nefotkinu... mirksiukas.gif  PS tvarkau..

oi, ne taip išsireiškiau. Aišku, kad tvarkai su PS smile.gif . Mačiau spalvotas. O jei pažaistum su spalvomis? bigsmile.gif
Įkeliu savo keletą foto. Pirmąkart fotografavau kūdykėlį smile.gif . Labai man norisi spalvų šioje sesijoje rolleyes.gif

user posted image

user posted image

šioje nesusitvarkiau su nustatymais verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 01 gegužės 2010 - 21:14
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 01, 22:07)
oi, ne taip išsireiškiau. Aišku, kad tvarkai su PS smile.gif . Mačiau spalvotas. O jei pažaistum su spavomis? bigsmile.gif

reiks bandyt... blush2.gif bet kaip uzsikabinau ties tuo vienu action`u man nieks daugiau nebegrazu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 05 01, 22:12)
reiks bandyt...  blush2.gif  bet kaip uzsikabinau ties tuo vienu action`u man nieks daugiau nebegrazu..  lotuliukas.gif

na, pažaisi, nusibos smile.gif . Yra, žinoma, atveju, kuomet kadras tik j/b arba sepia žiūrisi unsure.gif . Sepia varianto visai nemėgstu, bet va šiandien būtent jį naudojau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Aidulia, man antroji vaikiukio labai patiko-emocinga... thumbup.gif dažniau vis tenka matyti linksmus vaikučius, nustebusius vaikučius, o čia kitoks... man super thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras,
pas mane liudesys. Kompiuteris neisijungia. Ryt vyras bandys gaivinti.
Nuo sausio men. foto neirasinejau niekur verysad.gif Nu pati kalta. Be lietuvisku raidziu,atsiprasau. Pas vyra nesutvarkyta.
Linkejimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 01 gegužės 2010 - 22:37
Noelle verysad.gif linkiu, kad kompiuteris atsigautų arba geras kompiuteristas ištrauktų nuotraukėles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 01, 22:07)

Sveika, o tu pas mus ND darius? smile.gif 4u.gif ax.gif
Sorry, jei darius, bet tvarka turi būt visiems vienoda ax.gif 4u.gif Tiesiog nepamenu tavęs, gal pražiopsojau ką nors smile.gif

Su nuotraukoje su arkliuku į akis krenta kreivas horizontas. O šiaip patiko kadras, dėl apdirbimo - tai kiekvienas turi arba tam tikrą skonį, ar taip vadinamą "ligą" smile.gif. Man gal norėtųsi natūralių spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 01 gegužės 2010 - 22:57
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 05 01, 23:52)
Sorry, jei darius, bet tvarka turi būt visiems vienoda

unsure.gif atsiprašau, o kokia tvarka blush2.gif
Arklio foto jokio horizonto netaisysiu, jis eina nuo kalno, tik pripažįstu, kad trūksta erdvės priekyje ir viršuje. Tačiau čia vienintelė foto, atsitiktinė, buvau su 50 mm objektyvu doh.gif , fotkinau per mašinos pravirą langą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 01 gegužės 2010 - 23:18
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 01, 22:08)
unsure.gif  atsiprašau, o kokia tvarka blush2.gif
Arklio foto jokio horizonto netaisysiu, jis eina nuo kalno, tik pripažįstu, kad trūksta erdvės priekyje ir viršuje. Tačiau čia vienintelė foto, atsitiktinė, buvau su 50 mm objektyvu doh.gif , fotkinau per mašinos pravirą langą

Tvarka daryti namų darbus smile.gif Jie surašyti pačiame pirmąjame puslapyje.

Horizonto niekas neliepė taisyti, tik pastebėjo, kad į akis krenta. Nereikia iškart pulti į gynybą smile.gif
Mano akims erdvės daugiau priekyje ir kairėje norisi, kad arklys turėtų kur eiti.
Atsakyti
Keliu ir as viena is siandienos kritikai.

user posted image

Klaideliu ir pati matau. Bet noriu ir jusu nuomones.
O kritika merginos reikia priimt. Kad ir kokia skaudi ji butu. Nes vienas spyris i sikna - tai du zingsniai pirmyn mirksiukas.gif
Foto su arkliu ir man norisi tiesint.
Noelle, jei diskas skeltas, tai nuotraukos isliks. Linkiu, kad taip ir butu 4u.gif
Maggie, grazus saules zuikis
brumbrumai, isduok paslapti kaip isidrasini street fotkint. Man patinka, jauciu kad tai mano sritis, bet nedrasu doh.gif
Envuke, galejai statyt biski didesniais tarpais. Bet siaip, man tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 02 gegužės 2010 - 01:00
Nepykit uz off topic 4u.gif

Su Mamu diena visas Supermamas!

MYLIU SAVO MAMA wub.gif
Atsakyti