QUOTE(Narajana @ 2010 05 01, 16:40)
1. Be to piešimo pagrindus. Nes norit gerai jausti šviesą reikia išmokti piešti.
Va pvz. per pirmą Baltijos kanalą eidavo tokia laida "lednikovyj period", kur dailiojo čiuožimo meistrai, žvaigždes ant ledo pastatydavo. Per kelis mėnesius tos žvaigždės jau tokius triukus išdarinėdavo. Tai aš bent jau per kelis mėnesius savarankiškai besimokydama ant ledo sugebėjau išmokti važiuoti pirmyn ir atgal, vien todėl, kad metodikos nežinau. nors vaikystėje ir leidau dienas su pačiūžomis.
Va pvz. per pirmą Baltijos kanalą eidavo tokia laida "lednikovyj period", kur dailiojo čiuožimo meistrai, žvaigždes ant ledo pastatydavo. Per kelis mėnesius tos žvaigždės jau tokius triukus išdarinėdavo. Tai aš bent jau per kelis mėnesius savarankiškai besimokydama ant ledo sugebėjau išmokti važiuoti pirmyn ir atgal, vien todėl, kad metodikos nežinau. nors vaikystėje ir leidau dienas su pačiūžomis.
1. ogo! vadinasi is manes gero fotografo nebus.. nes peisimo mokytojas i mane su gailesciu ziuredavo ir galvodavo - ir kaip taip zmogus gali nesugebet
2. va va.. kaip taikliai.. galiu prisitaikyt sau ir fotografijai. Aisku galima skaityt kngas, sekt internete.. bet nera mokykla - kur viskas paeiliui.. nuoseklu prisiziuri galeriju, susipazysti su diafragme, truputi ismanai kompozicija ir fotkini.. liudna man nes jeigu neturi talento, to stipraus kaip kad Mozartas.. tai
brumbrumai, man antra nelabai.. nes kaip kitos sake norisi perskaityt bet neina..
o pirma visai idomi..