Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Narajana @ 2010 05 01, 16:40)
1. Be to piešimo pagrindus. Nes norit gerai jausti šviesą reikia išmokti piešti.

Va pvz. per pirmą Baltijos kanalą  eidavo tokia laida "lednikovyj period", kur dailiojo čiuožimo meistrai, žvaigždes ant ledo pastatydavo. Per kelis mėnesius tos žvaigždės jau tokius triukus išdarinėdavo. Tai aš bent jau per kelis mėnesius savarankiškai besimokydama ant ledo sugebėjau išmokti važiuoti pirmyn ir atgal, vien todėl, kad metodikos nežinau. nors vaikystėje ir leidau dienas su pačiūžomis.

1. ogo! vadinasi is manes gero fotografo nebus.. nes peisimo mokytojas i mane su gailesciu ziuredavo ir galvodavo - ir kaip taip zmogus gali nesugebet lotuliukas.gif

2. va va.. kaip taikliai.. galiu prisitaikyt sau ir fotografijai. Aisku galima skaityt kngas, sekt internete.. bet nera mokykla - kur viskas paeiliui.. nuoseklu smile.gif prisiziuri galeriju, susipazysti su diafragme, truputi ismanai kompozicija ir fotkini.. ax.gif liudna man unsure.gif nes jeigu neturi talento, to stipraus kaip kad Mozartas.. tai unsure.gif

brumbrumai, man antra nelabai.. nes kaip kitos sake norisi perskaityt bet neina..
o pirma visai idomi..
Atsakyti
sveikos

keliu savo pirmaji namu darba ir laukiu jusu nuomones smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Envuke: 01 gegužės 2010 - 18:44
QUOTE(Envuke @ 2010 05 01, 19:32)
sveikos

keliu savo pirmaji namu darba ir laukiu jusu nuomones smile.gif

gerai smile.gif tik kita karta kelk mazesnes foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 01, 19:16)
1. ogo! vadinasi is manes gero fotografo nebus.. nes peisimo mokytojas i mane su gailesciu ziuredavo ir galvodavo - ir kaip taip zmogus gali nesugebet  lotuliukas.gif

man dailės pamoka buvo pati neįdomiausia... tiesa, visai klasei ji buvo nekenčiamiausia iki pat dvyliktos klasės... bet čia jau mokytojos kaltė... ir sugebėk tu man taip išmokyt, kad dabar net teptuką paėmus į rankas, suima nervas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 01, 19:38)
gerai smile.gif tik kita karta kelk mazesnes foto wink.gif

puiku smile.gif

oj atsiprasau del dideliu nuotrauku.. unsure.gif
Atsakyti
bandžiau ir aš kojytes pafotografuoti... ar čia man kas gavosi, ar nelabai blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 01, 16:53)
pabandysiu ikelt is siandienos kai ka.. nezinau, miesto fotografavimas tai turbut ne mano sritis smile.gif ir siaip man nedrasu kitus zmones saudyt.. smile.gif

user posted image

Nuostabu, man patinka. Grazios spalvos.
As taip pat buvau muzikos dienose siandien. Galesiu ka nors ikelti. Nes irgi gaudziau kadrus, jauciu , kad miestas ne mano sritis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 05 01, 20:05)
Nuostabu, man patinka. Grazios spalvos.
As taip pat buvau muzikos dienose siandien. Galesiu ka nors ikelti. Nes irgi gaudziau kadrus, jauciu , kad miestas ne mano sritis.  blush2.gif

aciu, kazkaip daugiau neisgavau is tos muzikos dienos smile.gif ikelk ir tu butinai ka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 05 01, 20:05)
bandžiau ir aš kojytes pafotografuoti... ar čia man kas gavosi, ar nelabai blush2.gif

jb man grazesne, tik kitaip kojyciu noretusi.. gal labiau is apacios, kad pedutes matytusi? nes dabar abiejose atrodo, kad slysta vaikas..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 01, 20:43)

jb man grazesne, tik kitaip kojyciu noretusi.. gal labiau is apacios, kad pedutes matytusi? nes dabar abiejose atrodo, kad slysta vaikas..

ačiū, man pačiai irgi jb sepia gražesnė 4u.gif bandysim iš apačios 4u.gif
Atsakyti
Negaliu susilaikyti nepagyrusi paprastos progreso smile.gif . Nuotraukos darosi vis įdomesnės.
Ohara, kodėl šunis tu fotografuoji j/b? g.gif Juk jų nuostabios spalvos. Nenori pažaisti su spalvomis? Žinai, kad pati turiu jorkus, juk jų spalva- visas grožis. Parodyk jį. O j/b gal fotografuok miestą, portretus, net gamtą. Nagi parodyk spalvotus savo augintinius

Narajanos kritikai dėl nėštukės foto absoliučiai pritariu. Jau anksčiau ketinau rašyti, bet nedrįsau blush2.gif . Naktinukai man neatrodo susiglamžę po miego ( tai gal net visai jaukiai būtų), bet jie man vaizdenasi ištraukti iš spintos, sulankstyti ir iškart užsivilkti, todėl jaukumo tikrai nesijunta. Ir laikysena. Nėštukė labai daili, mačiau kitose foto. Šioje nuotraukoje, labai labai atsiprašau, bet tikrai viskas negerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 01, 21:01)

Ohara, kodėl šunis tu fotografuoji j/b? g.gif  Juk jų nuostabios spalvos. Nenori pažaisti su spalvomis? Žinai, kad pati turiu jorkus, juk jų spalva- visas grožis. Parodyk jį. O j/b gal fotografuok miestą, portretus, net gamtą. Nagi parodyk spalvotus savo augintinius

aš j/b nefotkinu... mirksiukas.gif PS tvarkau.. ax.gif man nespalvotos šiuo atveju tikrai daug gražiau žiūrėjosi,nes miškai dar nėra tokie gražiai atsigave,o dar prie mūsų čia išdeginti,tai norėjosi viską spėlpt po j/b šydu... blush2.gif ax.gif o spalvotas lyg ir esu kėlusi,ar nea? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 01, 21:01)
Negaliu susilaikyti nepagyrusi paprastos progreso smile.gif . Nuotraukos darosi vis įdomesnės.

ačiū ax.gif blush2.gif
Atsakyti