Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2010 05 01, 15:18)
Butent toj tai lempa buvo,o kitur natur mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
ryta. priesh saule.

user posted image
Atsakyti
Paprasta, grazus pirmasis ziedelis mirksiukas.gif

Maggie, fainas saules zuikutis, bet pati foto man tokia be nuotaikos...
Atsakyti
pabandysiu ikelt is siandienos kai ka.. nezinau, miesto fotografavimas tai turbut ne mano sritis smile.gif ir siaip man nedrasu kitus zmones saudyt.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Brumbrumai žirginėliai fainučiai bigsmile.gif

Antajo,antra foto tokia su polėkiu thumbup.gif

Ievukis,tavo bandymai šaunūs tik,va,nelyginti marškiniai ir mano akiai užkliuvę buvo ax.gif

Maggie,bandyk dar sykį biggrin.gif

Brumbrumai,paskutinei foto noretųsi truputį kampo kito mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 01 gegužės 2010 - 15:56
QUOTE(Maggie @ 2010 05 01, 15:04)
nu nu. kam jau taip.

va tai iš tikrųjų nereikia. Todėl ir nenorėjau rašyti ir už tai ką dabar parašiau galėčiau tik atsiprašyti, nes taip nereikia...
Atsakyti
o cia is piktu zmoniu mitingo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Galiu papasakoti vieną savo istoriją. Prieš 10 metų mes su kolega stažavomės Suomijoje ten rengėme parodą. Na mano kolega pasižiūrėjo į vieną mano darbų seriją ir sako: nežinau, man tai šita tavo serija nelabai, silpniausia... na aš priėmiau tai, kaip už gryną pinigą. Nelabai tai nelabai, nedėjau net į parodą. Tik papkutėje kamputyje gulėjo. Ten parodoje apsilankė vienas švedas aš jam padovanojau tą foto, o jis sako, taigi čia valiuta... na bet kolegos pasakyti žodžiai, kad tos foto niekam tikusios mane labiau įtikino... Žodžiu aš tuo tikėjau ilgą laiką. Po to kaip tik ta serija tapo perkamiausia. be to pasauliniuose konkursuose vis laimėdavo. Bet vis tik man prireikė vos ne 10 metų, kad patikėčiau, kad tas mano kolega buvo subjektyvus ir klydo smile.gif
Taigi galim klysti visi, nesvarbu kokio lygio mes būtume.
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 01, 16:20)

user posted image

Man tai abi foto geros, tik norėtųsi kad antroje informacija geriau skaitytųsi. Ne tai, kad tekstas raudonas, o kad pažiūrėjus į foto galėtum suprati iš kur ji ir apie ką...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 01, 17:20)

ogo,įdomiai bigsmile.gif bandžiau išskaityt kas parašyta biggrin.gif nesekas biggrin.gif

viena iš vakarykščios fotosesijos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 01 gegužės 2010 - 16:30
QUOTE(antajo @ 2010 05 01, 15:12)
1- jauciu man reiktu taip.. o tai kartais po kritikos staugt norisi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
bet dar blogiau kai tavo foto leika nepakomentuota.. man geriau kritika nei ignoras..
2. ievukis, o tu koki apsvietima naudojai ten? ten natur ane?
3. siaip man idomu kas per metodika..  ax.gif

Na va piramame kurse žmonės mokosi foto techkos, dabar jau ir fotokompozicijos (anksčiau būdavo fotkompozicija nuo antro kurso. Be to piešimo pagrindus. Nes norit gerai jausti šviesą reikia išmokti piešti.
O va jau trečiame kurse eina studijinį portretą, meninę ir reklaminę fotografiją.
Viskas laipsniškai.

Va pvz. per pirmą Baltijos kanalą eidavo tokia laida "lednikovyj period", kur dailiojo čiuožimo meistrai, žvaigždes ant ledo pastatydavo. Per kelis mėnesius tos žvaigždės jau tokius triukus išdarinėdavo. Tai aš bent jau per kelis mėnesius savarankiškai besimokydama ant ledo sugebėjau išmokti važiuoti pirmyn ir atgal, vien todėl, kad metodikos nežinau. nors vaikystėje ir leidau dienas su pačiūžomis.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 05 01, 17:23)
Man tai abi foto geros, tik norėtųsi kad antroje informacija geriau skaitytųsi. Ne tai, kad tekstas raudonas, o kad pažiūrėjus į foto galėtum suprati iš kur ji  ir apie ką...

aciu, supratau minti smile.gif nu kad ne man vienai aisku butu kas ir kaip vyko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2010 05 01, 17:28)
ogo,įdomiai  bigsmile.gif  bandžiau išskaityt kas parašyta  biggrin.gif  nesekas  biggrin.gif
viena iš vakarykščios fotosesijos  smile.gif

kazkas su DIRBANTIESIEMS... ar pan.

o foto tai grazi. nors mane blasko batas ir kairej siena ar uzuolaida..
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 05 01, 16:40)
ryta. priesh saule.

man jau per daug isegus. butu gerai, kad bent tam baltume kas nors butu smile.gif
Atsakyti
brumbrumai, abi patiko, ypač antroji 4u.gif
Atsakyti