Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 12:33)
vaikutis geriau, vyro skruostas lig ir pamurzinėjo po pažaidimų. BEt šiaip geriau.

aisku, aciu, dabar man aiskiau del vertimo i jb 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 04 28, 12:36)
Akasha, dėkui už temą 4u.gif aš irgi džiaugiuosi, kad tokia aktyvi tema, daug foto, yra į ką pažiūrėti, pasimokyti thumbup.gif

Noelle, dėkui už komentarus ir kad tiek foto netingi pakomentuot 4u.gif

Mergele, man irgi antras jb geresnis atrodo 4u.gif labiau išryškėja pirmas planas ax.gif

aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 11:09)
Oharapirma foto pagal įstrižainės taisyklę gera. Bet šiaip, kaip foto tai man nelabai, ir jb čia nelabai tinka. Spalvota kitaip žiūrėtųsi.
Šuniuko foto visai gal nieko. Tik tas apklotėlis, kaip pagrindas man nelabai patinka, tiktų koks didelis popierius, ar paprasta medžiagėlė, be raštų ar sudurimų.

dėkoju už pasisakymą.. aciuks.gif

Dėkoju Akashai už naujus namučius ... 4u.gif

Ir nepamiršo manęs... bigsmile.gif aš jau pirmam psl.. wub.gif
Atsakyti
noelle aciu, labai laukiau tavo komentaro. 4u.gif
Atsakyti
Noelle, dėkui už pastebėjimus. Gaila trečios foto barzdos neturiu, nukirpau fotografuodama blush2.gif Bet dar pakankinsiu šitą "modeliuką".
Antroj tai su išlaikymu žaidžiau. Idėja - mistika. Kažkaip šiuo metu labai patinka, tai kas neapčiuopiama.
Pirma foto asmeniškai man mieliausia buvo, mane akys vaikinuko užbūrė, bet pradėjus koreguoti PS kažkur į lankas nevažiavau ir nevyko išgauti to rezultato kokio norėjau. Dėl kadravimo - deduosi į galvą visas pastabas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 11:09)
Meadow
pirmoji iš gėlių faina. Antroje kelias žolytes reiktų prarauti, bet ir šiaip, silpnesnė. Mano mėgiamos, tapybiškos neįkėlei

Ačiū, 4u.gif. Nenorėjau apkrauti savo gėlėm temos lotuliukas.gif
user posted image

QUOTE(mergele23 @ 2010 04 28, 11:45)
o cia foto jb
man labai miela...akiu kontaktas

Dėl vietos jau pasakė, dėl apačios - jos man ir šioje nuotraukoje trūksta. Mašinos antrame plane kaip ir nereikėtų... Dėl j/b vertimo - kaškaip nesijaučiu patyrusi šioje temoje komentuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 28 balandžio 2010 - 13:27
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 28, 12:26)
Ačiū,  4u.gif. Nenorėjau apkrauti savo gėlėm temos  lotuliukas.gif
labai patinka ši.

Mano įspūdžiai fotografuojant gėlių ND. Išsiruošiau ryte į "medžioklę" ir naiviai tikėjau, kad alergija žiedadulkėms neparvys namo. Deja deja...
Namuose susiruošiau fotografuoti orchidėją, kaipgi kitaip. Ir aš ją turiu. Tiesa, baterija nusėdo. Kraunu ir laukiu geresnių laikų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 28 balandžio 2010 - 13:40
QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 14:39)
Namuose susiruošiau fotografuoti orchidėją, kaipgi kitaip. Ir aš ją turiu. Tiesa, baterija nusėdo. Kraunu ir laukiu geresnių laikų   biggrin.gif

čia panašiaip kaip man su vyru... jis taip nemėgsta fotografuotis, o aš taip noriu įamžinti su dukryte jį... tai kalbinau kalbinau kalbinau.... įkalbinau doh.gif doh.gif jau susiruošėm viską, įsijungiu fotoaparatą... doh.gif tai spėjau kelis kadrus padaryti doh.gif dabar vėl kalbinu... visą mėnesį jau kalbinu doh.gif

čia iš tų kelių foto... ir ta su blykste... trūksta tėčio rankos, bet man jie čia tokie abu wub.gif ir tėtis toks su ramia emocija: rankose mano išsvajota mergytė... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 28 balandžio 2010 - 14:00
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 28, 14:26)
Ačiū,  4u.gif. Nenorėjau apkrauti savo gėlėm temos  lotuliukas.gif
Dėl vietos jau pasakė, dėl apačios - jos man ir šioje nuotraukoje trūksta. Mašinos antrame plane kaip ir nereikėtų... Dėl j/b vertimo - kaškaip nesijaučiu patyrusi šioje temoje komentuot.

Aciu uz komentara 4u.gif

man, tavo si nuotrauka labai patinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 14:49)
čia iš tų kelių foto... ir ta su blykste... trūksta tėčio rankos, bet man jie čia tokie abu  wub.gif  ir tėtis toks su ramia emocija:  rankose mano išsvajota mergytė...  blush2.gif

man noretusi, kad bent vaikas butu visas kadre, o dar geriau jei abu modeliai tilptu nuotraukoje ax.gif aisku, cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 28 balandžio 2010 - 16:00
QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 12:49)
čia iš tų kelių foto... ir ta su blykste... trūksta tėčio rankos, bet man jie čia tokie abu  wub.gif  ir tėtis toks su ramia emocija:  rankose mano išsvajota mergytė...  blush2.gif
ai man rankos netrūksta. Galva norisi pakreipti žiūrint foto. Brūkštelk man savo el. paštą arba skype vardą. Persiusiu vieną tavo foto variantą. Kaip aš įsivaizduoju šią akimirką. Gal patiks ir kitą kart perdarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 28, 17:05)
ai man rankos netrūksta. Galva norisi pakreipti žiūrint foto. Brūkštelk man savo el. paštą arba skype vardą. Persiusiu vieną tavo foto variantą. Kaip aš įsivaizduoju šią akimirką. Gal patiks ir kitą kart perdarysi  smile.gif

petkeviciai - skype 4u.gif Jolita 4u.gif labai laukiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 28, 16:59)

man noretusi, kad bent vaikas butu visas kadre, o dar geriau jei abu modeliai tilptu nuotraukoje ax.gif  aisku, cia tik mano nuomone smile.gif

kai prikalbinsiu tėtį, bandysim abu įtalpinti į kadrą 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Noellei thumbup.gif thumbup.gif Bandysiu dabar atkartoti, jei pavyks ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 28, 15:35)
Ačiū Noellei  thumbup.gif  thumbup.gif Bandysiu dabar atkartoti, jei pavyks ax.gif

nėra už ką. Trūkumų turi foto, bet maždaug žinosi. Man šiaip gražu ir kai tėveliai guli, o vaikutis ant pilvo. Bet gal tas juodas fonas koją pakišo, gal su baltu geriau žiūrėtųsi. O šiaip tai man labiausiai patinka buitiai kadrai. Apsižiūrėk namus, rask fotogeniškiausią kamputį, galbūt kur šviesos ruoželis gražiai krenta būtent kažkuriuo paros metu ir t.t.
Lauksim sekančių darbų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 28 balandžio 2010 - 16:41