QUOTE(paprasta @ 2010 04 30, 23:20)
atrodo krenta iš dangaus
išėjau fotografuoti žiedų... nemoku... bet aplankė mane Dievo karvytė... man ji labiau patiko nei žiedų foto... lauksiu kritikos...
išėjau fotografuoti žiedų... nemoku... bet aplankė mane Dievo karvytė... man ji labiau patiko nei žiedų foto... lauksiu kritikos...
o man visai patiko ir ziedai, ir boruzhe. gaila boruzhe ne makro, noretusi truputeli arciau. bet delno didumas ir boruzhes trapumas grazhiai pateiktas. man patiko spalvos.
ziedai kaip ziedai. patiko ryshkumo gylis.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 30, 21:00)
oi kokia gerule. ziuri ir plauki kartu. man tokios patinka, kai "vyxta 3D". mano nuomone labai labai diomus kadras.
QUOTE(robobebras @ 2010 04 30, 13:47)
Dedu savo pykst.
foto nieko nesako. as jos nesupratu. man nelabai. lyg ir idomi, bet reikia kazhkokios informacijos ir kaip jau kazhkas minejo - gylio.
o kad perdave niuruma - u got it
QUOTE(airv @ 2010 04 30, 13:55)
Aš labai džiaugčiausi jei pakomentuotumėt nuotraukas ir kurios nepatiko nes išsigandau jog komentarų galiu nesulaukti
as stengiuos viska komentuot, bet dazhnai nebekomentuoju, nes jau buna viskas pasakyta, todel neverta kartotis (tuo ir gerai toks forumas he he). pasikartoju, jei kazhkokia foto tikrai labai patiko, kai suvirpejo sirdute.
butu faina, kad komentuotu is tikruju daugiau nariu.
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 30, 15:29)
As dar su pora jb...
man kaip ir robobebrui sunku vertint nesciuju foto.
bet labiasiai patiko is visu - pirmoji, is sito posto. kompozicija, apshvietimas, megztukas, kazhkaip dailiai pateiktas neshtumas, shvelniai. visos kitos man per daug pasako. nezinau ar pavyko ishsireikshti.
QUOTE(Narajana @ 2010 04 28, 23:11)
Kvietkelis
as vis grizhtu prie tos foto. kazhkas nuostabaus. labai super ideja ir faktura. cia spec popieriu dejai? o kaip geles ziedai? zodziu papasakok apie kadro ypatumus. is tikruju man tokios nuotraukos labai patinka, as pastebejau, kad mazhiau vertinu tech puse - ryshkymas pvz, bety mane asmenishkai daugiau kabina kompozicija ir objekto pateikimas, tai yra mintis/cinkelis.
QUOTE(Narajana @ 2010 04 28, 23:02)
o jus mazhinat priesh idedant i cia? as dedu priginala i flickr, jis pats ten viska padaro, nemazhinu priesh tai.
beje, norejau paklaust ar visos fotkinat su RAW? as prisitingiu, nes kadru buna daug, o kol visus perziuresi ir t.t., pratrinsi (ypac jei jpg+raw), labai daug laiko uzima. kazhkaip niekaip negaliu atrast sistemos dirbant su raw. kaip darot jus?
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 29, 12:48)
dedu kritikai
siandien ryte grybus radau zoleje ir rasos laselius , bet dabar jau isnyko
ir alyvos jau pas mus suzydejo tik gal fonas blasko demesi
siandien ryte grybus radau zoleje ir rasos laselius , bet dabar jau isnyko
ir alyvos jau pas mus suzydejo tik gal fonas blasko demesi
grybai man neidomus.
o alyvos su knyga super. man geresnis pirmas bandymas, beje jb tinka labai, tik gal kontrasto siek tiek noretusi. dar pakankink alyvas. ech, laukiu as ju, LT dar negreitai, cia mano megstamiausios geles.
QUOTE(antajo @ 2010 04 29, 14:23)
idedu ir as viena naktine.. nesakau kad ji gera, sakau kad ji kitokia
nuostabi, man patiko, kad kadras gilus, galima bandyt ziuret "nuo kalniuko", i toli. visai nieko turetu atrodyti tas pats kadras vertikaliai. ech, mano svajone ishmokt nakti fotkint
QUOTE(dangerele @ 2010 04 29, 11:31)
Tik žinau, kad prieš saulę jau niekad nefotkinsiu , geriau šiek tiek pavėsyje. O daugiau apie tai nieko nesusimanau.
Aš labai noriu išmokti pagrindinių taisyklių, ir bent kiek pramokti fotografuoti, iki vasaros kelionių Taip lauuukiu. O kaip jums? Ar bandėte keliaujant daryti foto taip pat pritaikant viską ką teko išmokti? Būtų smagu, padaryti kokią temą iš atostogų nuotykių.
Aš labai noriu išmokti pagrindinių taisyklių, ir bent kiek pramokti fotografuoti, iki vasaros kelionių Taip lauuukiu. O kaip jums? Ar bandėte keliaujant daryti foto taip pat pritaikant viską ką teko išmokti? Būtų smagu, padaryti kokią temą iš atostogų nuotykių.
mano tetis buvo gerai ivaldes foto-juosta, bet su skaitmeniniu (gal tingi nzn) fotkina ant auto, turiu omeny jis negali pakest blico, todel fotkina dazhniausiai diena, tiesiog be blico. jis dievina fotografija butent priesh saule. kai pamaciau folderi (apie 300 fotkiu, butent darytu priesh saule) tu fotkiu, likau suzhaveta. kiek galima nuostabiu nuotrauku taip padaryti! todel pati nusprendziau nebijoti ir bandyti, apie tai, kad saule kenkia fotikui, tiesa sakant negirdejau, na bet jie neamzhini anyway. gaila, kad potencialus zmogus kaip mano tevas, kuris ishmano kompozicija, turi ta jausma del foto, niekaip neikalbamas perskaityt instrukcija ir pabandyt bent jau Av Tv. vis mastau kame cia reikalas. gal garbingo amziaus zmones, kurie visa gyvenima fotografavo su juosta tiesiog negali pereit i skaitmena? nu nezinau, cia siaip OT, pamastymai, nemushkit.
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 04 28, 23:41)
Dar iš temos J/B.
man gal pirma, su grudo geresne. tavo nuotraukos tokios keistos, kazhkada shnekejom apie stiliu, tai as jau daugumazh atpazistu pagal nickus kieno kuri foto, vat kai tu idejai savo sitas dvi, net nepamacius nicko, zinojau, kad tai airv
siaip man patinka tavo foto, butent savo keistumu. bet kartais stebina elementariausi dalykai, - pvz kad ir cia - kur fokusas? jei turejai minti, ishsakyk, dazhnes mes turim minti, bandm perteikt, bet neiseina - tada kitas reikalas. bet jei pyksht-poksht ir fokusas kazhkur neaishku kur, tai tada nesuprantu. sita foto mane kazhkuo sudomino, kazhkas yra, kazhkas vyksta. bet man truksta ryshkumo, pirmo antro plano.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 29, 01:18)
Fainas katinukas, norėčiau tokio. . Pirmoji labai labai - bandyčiau tiesint nekerpant ausytės su Distort->Lens Correction. Ir ten galima pasirinkti - edge extention ar kažkas pan. Ir po to su clone tools pasidarbuoti.
na as pradejau dirbti su LRoomu, tan dazhniausiai lyginu horizontus. neseniai tik "grizhau prie fotoshopo", nes Lroomo nepakako. bet sito dar nezinau, kaip tiesitnt dar kreipsiuos i jus visas, nes bandysiu ta foto pataisyt, man irgi ji liuks, gal del sentimentu, nezinau. o nekliuna, kad katinas beveik per viduri? kaip ir priesh taisykles.
QUOTE(Narajana @ 2010 04 29, 10:34)
Fotografija turi turėti savo veidą, kad kiekvienas pasižiūrėjęs galėtų pasakyti... o čia yra BElge foto, ne todėl, kad joje atpažintų jos vaiką ar ją pačią, o todėl, kad matytųsi braižas. Fotografija tarsi kiekvieno parašas turi būti labai individualus ir lengvai identifikuojamas...
visishkai pritariu